Платени тренировъчни програми

Тренировки с Руми

На тази страница са най-добрите програми на Руми, подредени по трудност.


Първата програма е най-трудна, надолу стават по-лесни.

Ако не знаеш коя програма да избереш, изпрати имейл на Руми и се посъветвай с нея. Имейлът на Руми е: iskam@fitnesinstruktor.com

fit30
Невероятни резултати за 30 минути на ден тренировки вкъщи! Стопи мазнините и извай тялото, което искаш за 12 седмици! Програмата е подходяща за всеки, който има поне 1-2 месеца опит с тренировки. По-трудна е от Дупемания. Тренировките са разделени на горна и долна част на тялото. Един ден се тренират бедра, дупе и прасци. На следващия ден се тренира корем, гърди, гръб, рамене и ръце. Тренировките са снимани в по-трудно и в по-леко ниво. Кликни тук, за да прочетеш повече за fit30.

ДУПЕМАНИЯ
Стегнато тяло за 12 седмици. Повдига и окръгля дупето, но няма да имаш нужда от по-голям размер дънки 🙂 Прибира корема, стяга и оформя цялото тяло. Дупемания е 12 седмична тренировъчна програма за бързи резултати. Тренировките са по 20 минути + 10 минути разгряване и разтягане, така че за 30 минути постигаш резултати, които се равняват на часове тренировки. Получаваш 16 силови тренировки, 6 кардио тренировки и 10 мини дупеподпалвачки. Програмата е снимана в по-леко и по-трудно ниво. Руми изпълнява тренировките в по-труден вариант, а през цялото време има допълнителен прозорец, в който виждаш как да модифицираш упражнението в по-лесен вариант. Кликни тук, за да научиш повече за Дупемания.

За Из Път
В перфектна форма докато пътуваш, с 15 минутни тренировки. Подходящи за хотелска стая. Упражненията изискват само ластик и твоето тяло 🙂 Тренировките са по 15 минути + 10 минути разгряване и разтягане. Снимани са за ниво начинаещи, напреднали и супер напреднали. Кликни тук, и прочети повече за програма За Из Път.

Фитнес клуб
В клуба има тренировки както за начинаещи, така за напреднали и за супер напреднали – тренировките са в 3 нива на трудност, така че всеки да може да тренира. Заплащането е чрез месечен абонамент, за разлика от другите програми, които се заплащат еднократно. Кликни тук, за да научиш повече за фитнес клуба.