90-dniТова е разпределителна страница с всички линкове свързани с 90 дневното предизвикателство.

1. Запиши се за участие тук.
Може да използваш псевдоним или каквото искаш име. Целта е да станем 70 000 за 90 дни. Включването в списъка е с цел да се преброим.

2. Снимай се по бански или бельо.
3 снимки – анфас, в гръб и профил. Може да видиш как се снимат клиентите, за да следя напредъка им. Снимаш се на всеки 30 дни. Ако искаш изпрати ми снимките си и след 30 дни ще ти покажа разликите. НЕ публикувам снимки в сайта без разрешение, не се притеснявай за това. Снимки изпращай на 90dni@fitnesinstruktor.com

3. Измери се.
Как да се измеря?
Сутрин, на гладно, след тоалет, преди тренировка. Ако се мериш след хранене, нормално е талията и корема да са по-големи. След тренировка мускулите се издуват заради притока на кръв.

С метър измери обиколките на талия, ханш, бедро, прасец, ръка, гърди през бюста без сутиен. За талията мериш на няколко места и записваш най-малката обиколка. Талията е най-малката обиколка около кръста. През пъпа не е талия, но ако искаш следи и тази мярка 🙂

Всички останали обиколки търсиш най-голямата обиколка. Няма значение дали мериш на едно и също място. Мериш на няколко места и записваш най-голямото. Идеята е, че най-голямото ще намалява.

Измерваш се без да се стягаш.

4.Тренирай.

Тук е списъкът на всички тренировки по дни и нива 2 и 3.

Това е тренировъчна програма за начинаещи.

Коригиращи тренировки
/предстои да се снимат 🙂 / Това са кратки тренировки, с които се акцентира върху зони, които искаме да развием повече. Например по-големи ръце. По-голямо дупе. По-големи прасци. С коригиращите тренировки се работи за мускули в дадена зона, т.е. уголемяване, а не намаляване на зоната.

5. Яж.

Инструкция за използване на Myfitnesspal
Който иска да съчетае тренировките и с хранене, може да брои калории. Това е чудесен метод да откриеш колко ядеш. Не го препоръчвам за цял живот, а само за няколко месеца докато се калибрираш кое колко е.

6. Събирай точки.

Бонус точки – за пица, спагети и шоколад
Имаме 90 дни да изградим нов навик. Всеки решава за себе си какъв навик. Бонус точките са за индивидуални предизвикателства, които всеки сам отправя към себе си.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!