90 дни тренировки


90-dniТова е разпределителна страница с всички линкове свързани с 90 дневното предизвикателство.

1. Запиши се за участие тук.
Може да използваш псевдоним или каквото искаш име. Целта е да станем 70 000 за 90 дни. Включването в списъка е с цел да се преброим.

2. Снимай се по бански или бельо.
3 снимки – анфас, в гръб и профил. Може да видиш как се снимат клиентите, за да следя напредъка им. Снимаш се на всеки 30 дни. Ако искаш изпрати ми снимките си и след 30 дни ще ти покажа разликите. НЕ публикувам снимки в сайта без разрешение, не се притеснявай за това. Снимки изпращай на 90dni@fitnesinstruktor.com

3. Измери се.
Как да се измеря?
Сутрин, на гладно, след тоалет, преди тренировка. Ако се мериш след хранене, нормално е талията и корема да са по-големи. След тренировка мускулите се издуват заради притока на кръв.

С метър измери обиколките на талия, ханш, бедро, прасец, ръка, гърди през бюста без сутиен. За талията мериш на няколко места и записваш най-малката обиколка. Талията е най-малката обиколка около кръста. През пъпа не е талия, но ако искаш следи и тази мярка 🙂

Всички останали обиколки търсиш най-голямата обиколка. Няма значение дали мериш на едно и също място. Мериш на няколко места и записваш най-голямото. Идеята е, че най-голямото ще намалява.

Измерваш се без да се стягаш.

4.Тренирай.

Тук е списъкът на всички тренировки по дни и нива 2 и 3.

Това е тренировъчна програма за начинаещи.

Коригиращи тренировки
/предстои да се снимат 🙂 / Това са кратки тренировки, с които се акцентира върху зони, които искаме да развием повече. Например по-големи ръце. По-голямо дупе. По-големи прасци. С коригиращите тренировки се работи за мускули в дадена зона, т.е. уголемяване, а не намаляване на зоната.

5. Яж.

Инструкция за използване на Myfitnesspal
Който иска да съчетае тренировките и с хранене, може да брои калории. Това е чудесен метод да откриеш колко ядеш. Не го препоръчвам за цял живот, а само за няколко месеца докато се калибрираш кое колко е.

6. Събирай точки.

Бонус точки – за пица, спагети и шоколад
Имаме 90 дни да изградим нов навик. Всеки решава за себе си какъв навик. Бонус точките са за индивидуални предизвикателства, които всеки сам отправя към себе си.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!