B.E.S.T. – иновативен метод за влизане в топ форма


B.E.S.T. - иновативен метод за влизане в топ форма /снимка Руми/

Прекрасна ❤️

16-седмичният онлайн курс B.E.S.T. е най-новият ми иновативен метод за влизане в топ форма и устойчиво отслабване с лекота и завинаги!

В него изучаваш, чувстваш, осъзнаваш, приемаш, обичаш, сбъдваш. Кратки думички, но те променят много и отвътре, и отвън. И те превръщат в най-добрата твоя версия!

За кого е курсът B.E.S.T.

Много често получавам писма от клиенти, които споделят, че колкото пъти са започвали режим и тренировки и постигнат целта си, толкова пъти след това отново се връщат там, откъдето са започнали. Или пък са се отказали още по пътя.
Истината е, че здравословното хранене и тренировките дават блестящи резултати, но не за всеки. Защо някои хора не успяват да следват тази формула на успех?
Отговорът е, че имат много по-дълбока причина да прекаляват с количествата храна и да трупат килограми. И тя не е, че нямат воля. Няма как с воля да управляваме чувствата и емоциите си!

Как започна всичко

Сигурно вече се питаш каква е тази голяма моя тайна. Как ли бих постигнала това, в което другите се провалят?

Истината е, че аз самата съм извървяла твоя път. А после съм помогнала на десетки хиляди жени да постигнат топ форма.

А след това започнах да комбинирам всички свои знания и квалификации, за да намеря формулата, която да работи така, че всяка жена, която я следва, да постига резултати. Всеки път. Безотказно.

Сега е моментът да дойдеш в курса B.E.S.T., който вече можеш да вземеш и на изплащане, без оскъпяване за теб (лихвата я поемам аз!)

В курса B.E.S.T. ще разбереш защо трупаш килограми, защо не можеш да отслабнеш, защо ти се случва йо-йо ефекта и защо не се харесваш, дори да достигнеш топ форма.

Чудиш се дали курсът е подходящ за теб

Ето как да знаеш със сигурност. Отговори си на следните въпроси:

• Искам ли да се храня само с ястия, които обичам и да не пълнея, а напротив – да влизам в топ форма само с тях.

• Искам ли да тренирам възможно най-малко и това да дава чудесни резултати.

• Искам ли да се сдобия с мечтаната визия и килограми (топ форма) по лесен, нежен и неагресивен начин.

• Искам ли да премахна стреса от ежедневието си, така че не само да съм по-спокойна и балансирана, но и да ми се яде по-малко.

• Искам ли да изглеждам и да се чувствам значително по-добре – лъчезарна, окрилена, радостна, с много енергия и да съм доволна от себе си и живота си.

Ако отговорът ти на повечето въпроси е ДА, то в 16-седмичния курс B.E.S.T. (Body.Emotion.Soul.Transformation.) работим точно за това 😊 Да си в топ форма с две думи!

B.E.S.T. е иновативен метод от няколко прости стъпки, ето кои са.

Какво те очаква в курса

👉 Мега вкусно меню, от което избираш само любими за теб неща и се храниш с удоволствие, докато отслабваш.
👉 Стотици кратки и ефективни онлайн тренировки – за да сваляш нежелани килограми и поддържаш топ форма, без губене на време и с усмивка 😊
👉 Практики за качествен сън – за да не компенсираш недоспиването с храна.
👉 Медитации за намаляване на стреса, от които апетитът ти спада веднага и спираш да преяждаш.
👉 Онлайн срещи на живо с мен и екипа ми, на които може задаваш въпроси и да получиш веднага полезни насоки.

Знам, че курсът работи и може да те заведе на неподозирани места.

Давам гаранция, че ако искаш да отслабнеш, ще свалиш поне 1 размер на дънките си, а ако харесваш килограмите си, ще започнеш да се харесваш и по бански. И най-накрая ще заобичаш тялото си!

Обратната връзка за курса

💬 ЮГ: След 16 седмици в курса смея да кажа, че съм по-позитивна, уверена, уравновесена, изградила здравословни навици и познаваща по-дълбоко себе си, отделяща време за себе си и приемаща се. Да стана част от курса е най-хубавото нещо, което някога съм правила за себе си, моята душевна терапия, едно пътешествие за себеопознаване, приемане и изграждане на здрава връзка с храната и тялото ми.

Успях да изплувам от черната дупка в която бях, да се преборя с емоционално хранене, да се успокоя психически, да се науча да се справям със стреса. Осъзнах колко много неща са ми липсвали, а съм ги запълвала просто с храна, вместо да задоволя истинските си липси.

Разбрах, че психическото състояние, било то преумора, гняв, скука, липса на любов дотолкова рефлектират на физическото състояние, че промяната трябва да започне отвътре навън и понякога с чужда помощ и насоки от специалист.

Знам, че има още много път да извървя в тази посока. Но вече имам ключа. Знам, че колкото и много да напиша, ще е само една малка част от това, което ми е дал този курс.

💃 Искаш да влезеш в топ форма, но не знаеш как да се справиш с всички пречки по пътя?
Заповядай в курса B.E.S.T. и постигни мечтаната визия с лекота! Курсът може да промени живота ти!

Включи се в курса B.E.S.T. тук и трансформирай себе си.

 

В него се преоткриваш и се свързваш с тялото си, докато отслабваш с лекота, намаляваш стреса и влизаш в топ форма завинаги!

С обич 🫶

BEST Руми

П.П. Курсът BEST НЕ Е част от онлайн студио „Прекрасна“. Това са 2 различни инструмента, с които можеш да постигнеш целите си.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!