Предизвикателство за Благодарност – ден 2


Прекрасни, това е втората задача от предизвикателството за Благодарност. Ако не знаеш, какво представялва този ритуал, задължително прочети, защото за 2 минути можеш тотално да промениш живота си към какъвто искаш. Ето тук са събрани всички материали за ритуала за Благодарност.

Знаеш ли какво е „да смениш фокуса“? Това е съзнателно да насочиш мислите си към това, което ти искаш. За начало си измисли 1-2 неща, които обичаш, и от които очите ти заблестяват радостно :), нека са ти готови под ръка.

Когато усетиш, че започваш да задълбаваш в негативни мисли и чувства, насочи мисълта си към нещото, което предварително си измислила.

Така имаш бутон за бърза смяна на посоката, която желаеш. С времето се научаваш да сменяш фокуса бързо и лесно и даже нямаш нужда да си подготвена предварително.

Гледай видеото и заедно с мен направи практиката, само няколко минути е, а дава мощни резултати 🙂

Прекрасни, често ми пишете, че харесвате как винаги съм позитивна. Искам да ви кажа, че това не е точно така. Има моменти, в които не съм позитивна. И в тях също има сила. Най-малкото след това знаеш разликата какво е да си позитивна и какво не.

Понякога съм тъжна и не искам да сменям фокуса, защото това чувство също ме обогатява и ми дава възможност да работя със себе си в дълбочина.

Има разлика дали съм се вкиснала от негативен коментар, защото съм изморена, бързам, имам 100 неща още да правя, а някой ми лее акъл какво да направя, след подобно нещо веднага сменям фокуса.

Или съм спокойна, отпочинала, щастлива и въпреки това някой коментар ме е засегнал, тук вече си давам сметка, че имам да работя по себе си.

Владееща фокус 🙂
Руми

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!