Предизвикателство за Благодарност – ден 5


Прекрасни, това е петата задача от предизвикателството за Благодарност. Може да го наречем „Ритуал в 7 стъпки за щастлив живот“. Разбира се, няма как тези 7 стъпки да ни направят напълно щастливи, но съм сигурна, че ако всеки ден изпълняваш дори една от тях, ще си много по-удовлетворена и спокойна. Ако сега чуваш за този ритуал, задължително прочети, защото за 2 минути можеш тотално да промениш живота си към какъвто искаш. Ето тук са събрани всички материали за ритуала за Благодарност.

Днешната задача за по-щастлив живот: Записвай всичко на хартия! Най-добре в дневник 🙂

Не, не е необходимо да записваш ВСИЧКО, което ти се е случило днес в дневника. Избери си 2-3 конкретни неща, които са те усмихнали, дори да си имала ден изпълнен с предизвикателства.

Уникална способност на човешкия мозък е да забравя. Затова често не си спомняме толкова много хубави неща, които ни се случват непрекъснато. А обикновено негативните случки остават много по-трайно в съзнанието ни.

Записвай си всеки ден 2-3 конкретни неща, които са ти повдигнали настроението, донесли са ти прекрасни емоции. Когато се чувстваш унила, прочети само 1 страница от твоя „Дневник на благодарността“ и ще видиш колко добре ще се почувстваш!

Готова отново да покоряваш света 🙂

Благодарна,
Руми

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!