Предизвикателство за Благодарност – ден 6


Прекрасни, това е следващата задача от предизвикателството за Благодарност. Ако не знаеш, какво представялва този ритуал, задължително се запознай с него, защото за 2 минути можеш коренно да промениш живота си към какъвто искаш. Ето тук са събрани всички материали за ритуала за Благодарност.

Днешният ритуал: слагай аларми на телефона си и си говори в трето лице единствено число!

Започнах да прилагам този ритуал преди около година, като се опитвах да добия увереност, че мога да водя семинари пред хора, да говоря пред публика. От много години снимам видеа вкъщи, но друго е на живо пред пълна зала с хора.

И тъй като съм човек, който непрекъснато иска да се развива, знаех, че мога да променя нагласата си, само трябва да работя в тази посока. Но, забързана в ежедневието, нямах възможност да отделя специално внимание на това.

Така сложих аларма няколко пъти в деня, която да ми напомня за 30 секунди абсолютно целенасочено да мисля за живи срещи с хора и колко добре се справям във воденето на семинари. Само след около седмица вече се чувствах по различен начин, когато мислех за говоренето пред аудитория. И в момента приемам без никакво притеснение поканите, които харесам.

Предизвиквам те днес да сложиш аларма на телефона си, която ще те подсеща да благодариш. Когато след време изградиш навик да благодариш всеки ден, сложи си друга аларма, която ще ти помогне да се развиеш в друга посока.

Владееща алармите 🙂
Руми

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!