Предизвикателство за Благодарност – ден 7


Прекрасни, последната задача от предизвикателството за Благодарност. Ако не знаеш, какво представялва този ритуал, задължително прочети, защото за 2 минути можеш тотално да промениш живота си към какъвто искаш. Ето тук са събрани всички материали за ритуала за Благодарност.

Чувала си за медитацията, нали? А за медитативно ходене? Това е ритуал, който сама измислих (не съм го срещала никога преди). За мен работи безотказно, надявам се да ти е полезен 🙂

Природата ни е създала да се движим ежедневно и по много. Когато ходя, не просто се придвиждам от точка А до точка В, но и мога тотално да променя мислите и деня си.

Винаги, когато се случи да имам предизвикателство, мрачни мисли, неприятности, или просто искам да творя, но нямам вдъхновение, излизам на разходка. Обичам да вървя с малко по-бързо темпо. Хващам ритъм и започвам да ходя без определена посока. Ходя в ритъм, дишам, без да се задъхвам и насочвм мисълта си в желаната от мен посока.

По този начин, след разходка 30-40 минути, главата ми е много по-свежа и усещам, че съм намерила правилния път.

Тази техника ми помага и да се вдигна на следващо ниво – в професионален или личен план. Насочвам мислите си 100% в нещо, с което искам да се справя и продължавам напред.

И не забравяйте да насочвате мислите си ПОЗИТИВНО 🙂 Мислете си какво искате да направите, да постигнете, а не какво не искате да ви се случва.

Тази техника с ходене, дишане и насочване на мислите, ви помага да концентрирате на 100% всяка клетка към това, което се стремите да постигнете.

Владееща медитативно ходене 🙂
Руми

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!