Божествени тела – седмичен тренировъчен и хранителен план


много хубаво късметче ми се падна днес, споделям го с вас 🙂

Ако искате веднага да получавате имейл, когато има нова тренировка, абонирайте се за Yotube канала ми (кликнете на бутона Абониране/Subscribe).

Мислех да пиша плана по-долу докато си пия сутрешното кафе, но се наложи да изляза бързо и се прибрах след 16 часа, така че седмичният тренировъчен и хранителен план се случва чак вечерта. Независимо как планираме да протече деня ни, в крайна сметка има неща, които не зависят от нас и няма как да контролираме. Въпреки това мисля след като публикувам тази статия да тренирам, да изляза на пазар и да сготвя вкусна вечеря.

Ако чакаме перфектното време за тренировка и да започнем да се храним по-добре, такова няма. Винаги ще има неща, които не сме планирали, изкачат и трябва да бъдат свършени или да им се обърне внимание. В такива ситуации направете най-доброто, на което сте способни, ако това е 10 минутна тренировка – добре, ако е 20 минутна – много добре, ако е 30 минутна – супер! Не се терзайте с вина, че не сте се хранили добре, че не можете да тренирате – просто извлечете максимума от ситуацията, приемайки, нещата които не можете да контролирате.
И така, ето тренировките за тази седмица, най-долу съм предложила 5 минутен вариант за тренировка, ако наистина нямате време.

Тази седмица ще тренираме 5 пъти, като по-добре да не са 2 поредни почивни дни, но ако не можете да тренирате през уикенда, тренировки понеделник-петък също е ок. По-важно е да ви е удобно, отколкото да се насилвате да тренирате, когато не ви е удобно, просто в един момент ще се откажете. Нагласете тренировките според начина си на живот, а не обратно.

Ако може да тренирате по 2 пъти на ден, правете съответната тренировка за деня и тази кратка аеробна тренировка – едната сутрин, другата вечер.

Ще се радвам да споделяте в коментарите как се чувствате, какви промени забелязвате 🙂

Хранителен режим за тази седмица

Понеделник
Упражнения за Паласки и Целулит
Тренировката започва на 10:55
Разтягането започва на 29:20

Вторник
Корем, бедра, дупе, кардио

Сряда
Дупе за милиони

Четвъртък – почивка

Петък
Упражнения за отслабване на крака, корем и дупе

Събота
Брутална тренировка за цялото тяло

Неделя – почивка

Кратка 5 минутна тренировка

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!