Петъчно Четене 9.07.2010


Реших да споделям интересни статии, които съм чела в блогосферата. Повечето са на тема фитнес, хранене, но има и статии на други теми, както и книги, които много са ми харесали.

Вредна ли е фруктозата?
Супер готино обяснение за разликата между глюкоза и фруктоза, както и инфо за High Fructose Corn Syrup (най-често използван за подслаждане в съвременната хранителна индустрия).

Интервю с Кевин Леврони
С Кевин сме родени на една и съща дата 🙂 сладурско 🙂 Бил е актьор и музикант, но е по-известен като културист. Знаете ли, че хората, които най-много разбират от хранене и тренировки са културистите? Защото преди състезание падат само на 5% мазнина, за да може да се вижда всяка фибра на мускула по време на състезание. От такива хора може много да се научи, все пак бил е четири пъти (1992, 1995, 2000 и 2002 г.) на второ място на Мистър Олимпия (най-престижното състезание за културизъм).

Снимка на лавандулово поле на залез 🙂

Свърших с четенето на Ключът.
Съдържа техники, с които да започнем да привличаме в живота си всичко, което искаме – пари, любов, здраве … Авторът е отслабнал над 20 кг като е спрял да мисли за отслабване 🙂

В момента чета: Абсолютна неограниченост.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!