Ден 15 ниво 2


Прекрасни, кислороден старт на седмица! Да се задъхаме и да се раздишаме. Повече кислород, повече здраве 🙂

За новите читатели: Следваме 90 дневното предизвикателство, в което 5 пъти седмично тренираме вкъщи, като използваме само гири, стол – това е. Включи се и ти, започни от ден 1, защото постепенно нараства натоварването.

Ако сега започваш с домашните тренировки и ако искаш видим резултат, трябва да съчетаеш тренировките с точното хранене за теб. Важно е да приемаш по-малко енергия, отколкото имаш нужда, за да гориш мазнини. А може и само да тренираш за здраве, но ако искаш оформяне на тялото, тогава трябва да обърнеш внимание на храненето, например да броиш калории, за да научиш колко храна поемаш, а не за цял живот. Ето виж какво се постига с премерено хранене и домашни тренировки.

Планът за днес
Имаме 1 тренировка – 14 минути
И след това (по желание) си пускате видеото ниво 3 и правите колкото и каквото можете. Интервалите са различни и по различен начин се усеща натоварването. При умора: маршируване на място докато се успокои дишането.

Интервална тренировка с кардио и силови интервали 14 минути

Как беше тази тренировка? Опита ли и ниво 3?

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!