Ден 19 ниво 2


Прекрасни 🙂 днешната тренировка е по-така 🙂 Няма да ви сугестирам, но споделете след нея как се чувствате.

За новите читатели: тази тренировка е част от 90 дневно предизвикателство за редовни тренировки. Целта е след 3 месеца да са станали като навика за миене на зъби – не можеш да излезеш от къщи, ако не си направила тренировката, даже и да е само 5 минути. Хайде, тренирай с нас, започни от ден 1.

Ако целта е отслабване: обърни внимание на храната. Всеобщо схващане е, че с тренировки се гори изяденото. Да гори се, но примерно 100 калории, което не е даже 1 ябълка. С тренировки се гори енергия, но малко. Горят се много калории с продължителни тренировки над 1-2 часа. Намали порциите с ¼ и след 2 седмици оцени промените, които се случват, ако трябва намали още малко храната. Ако трябваше сама да си сееш и береш всичко, нямаше да имаш толкова храна и щеше да ядеш по-малко, а и да добавим физическот усилие за отглеждането на храната! Хладилникът на една ръка разстояние ни прави нездрави и не мислим затова как храната стига до нас. Замисли се, ако всичко, което ядеш трябваше да отгледаш сама?

Ако имаш нужда от помощ с храненето, пиши на Руми, виж какво е постигнала с други хора.

Планът за днес
1 тренировка 30 минути

Тренировка със силови и аеробни упражнения за горене на мазнини 30 минути

Как си след тази тренировка? Хареса ли ти?

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!