Различни начини на хранене

Тук съм сложила връзки, към различни менюта, които съм направила.

Всички менюта по-долу са направени на базата на протеиново и ниско въглехидратно хранене, така че независимо кое ще изберете, то дава резултат още през първата седмица. От вас зависи дали ще продължи и след това да дава резултати – не се отказвайте лесно и бързо, а продължете поне 2 седмици.

След като постигнете така желаното отслабване, не се връщайте към старите си хранителни навици, защото отново ще напълнеете. Това НЕ означава цял живот да сте на стриктно меню! Не разбира се!

Яжте (след като отслабнете) основно жива, естествена храна (зеленчуци, плодове, месо, риба, варива, сирена, ядки …) при това без да се ограничавате в количеството и винаги ще бъдете красиви и здрави. Е сега, някоя и друга пица или торта 1-2 пъти седмично няма да ви навреди 😉 , но не яжте основно такава храна.

А ето и моите менюта 🙂

Протеиново меню
Това е любимият ми хранителен режим за отслабване, защото винаги дава бързи и стабилни резултатите.

Протеинова меню за пълни вегетарианци
Това е като предишното меню, но протеините са само от растителен произход (няма даже яйца, сирене и мляко).

Ниско въглехидратно меню
Това е другото име на протеиновото хранене. Все пак в нея има въглехидрати, но от бавните (добрите), които не се трупат като мазнини там, където най-малко искаме.

Меню за отслабване „Миленита” за след като спрете кърменето
Това също е ниско въглехидратно меню, което обаче съобразих с предпочитанията за хранене на приятелката ми Милена (обичам да й казвам Миленита 🙂 ). Това меню може да се позлва от всички – мъже и жени, независимо дали са кърмили или не ха ха ха 😉 Уточнението за кърменето го сложих, за да не са прави от кърмачки, не че нещо лошо ще им стане, но за всеки случай сложих това условие.

Супер ефикасно меню за бъдещи булки
Това отново е ниско въглехидратно меню, даже клони към липса на въглехидрати, с много протеини – девойката, за която я правих имаше спешна нужда да свали килограми и трябваше да направя драстично меню. Може да се ползва от мъже и жени, нищо че пише че е за бъдещи булки.Като цяло това е доста бързо и драстично меню.

Меню за отслабване „Мимоза”
Още една протеиново ниско въглехидратно менюю. При това меню ефектът не е толкова бърз, защото въглехидратите не са толкова малко, но от друга страна е доста здравословно и не е бързо или драстично. Може да се ползва от мъже и жени.

Меню за бременни
Според мен всяка жена трябва веднага след като разбере, че е бременна да мине на специално меню, защото по време на бременността се качват много килца, особено, ако жената се упокоява, че има нужда да яде повече заради бебето. Това изобщо не е вярно и затова създадох това меню за бременни, което в никакъв случай не е драстично и дава насоки кои храни да се ядат, така че след като родите да сте красиви. Като цяло това е храненето, което препоръчвам на всички, които са отслабнали и искат да задържат свалените килограми.

Меню при запек
Това е моят начин да лекувам запека, при мен даде чудесни резултати, при това бързо.

Меню с бюджет 120 лв на седмица за двама души
При това меню пада голямо ядене, но ще отслабвате, което доказва, че е по-важно какво се яде. Направих това меню, за да покаже, че здравословното хранене не е скъпо.

Меню за тийнейджъри
Това е примерно меню за подрастващи. Тийнейджърите имат нужда от повече енергия, защото тялото им расте, така че това меню по-скоро дава ограничения кои храни да се избягват и кои да се консумират без да давам точни количества.

Лятно меню за отслабване
В това меню от сърцето ми са се откъснали въглехидрати от плодове, е как да не си хапне човек плод през лятото 🙂 разбира се подбрала съм възможно най-сниско въглехидратните плодове и спазвайте количествата. Подходяща е за хора, които не могат без плодове.

Меню при висок холестерол
Ако имате висок лош холестерол само с промяна на храната и добавяне на упражнения, можете да го вкарате в норма. Дала съм препоръки за хранителни добавки, с които да ускорите процеса.

Меню включващо шоколад
Това меню е за тези, които не могат без шоколад, обаче не очаквайте бързи и големи резултати. Вие си решавате!