Как да намалиш стреса и да влизаш във форма


Как да намалиш стреса и да влизаш във форма /снимка Руми/

Прекрасна ❤️

Подари си курса B.E.S.T. , за да намалиш стреса и да си върнеш радостта от храната, докато отслабваш и влизаш във форма!

Какво представлява курсът B.E.S.T.

⭐️ B.E.S.T. е онлайн курс, в който следваш програма за отслабване (включва хранене и тренировки), с която гарантирано сваляш поне 1 размер до края на курса. А ако харесваш размера си, започваш да обичаш тялото си.

Но освен това:
✅ В него ти показвам коя е твоята вътрешна навигация и как да я активираш и настроиш, за да ти показва винаги кое е добре за теб и кое – не.
✅ Откриваш и причината защо ти се яде много, защо не можеш да отслабнеш и защо ти се случва йо-йо ефектът.
✅ Опознаваш себе си, овладяваш стреса и започваш да спиш много по-добре – все предпоставки за сдобиване с чудесна фигура.

Получаваш още:

Лесни практики, които ще ти помогнат да контролираш нивата на стресовия хормон кортизол.

Продължително задържане на високи нива на кортизол могат да доведат до наддаване на тегло, а ние не искаме това. Затова ще работим за намаляване на стреса. Казвам да го намалим, а не да го премахнем изцяло. Налага се, защото недостатъчното излагане на стрес може да направи тялото ти слабо. Стресът е нещо хубаво, нещо, което те развива, когато го приемаш като предизвикателство.

Забелязала ли си, че когато си под стрес, спираш дишането си за кратко. Когато забележиш такива симптоми, изправи си раменете или се облегни назад и дишай бааавно 2-3-5 пъти.Може да го запазиш като редовна практика, за да ти стане втора природа, а след време ще го използваш, когато ти се налага.

Благодаря на всички, които вече ми се довериха!

Ето какво споделят някои от завършилите вече курса BEST момичета:

💬 Ю.Г.: След 16 седмици в курса смея да кажа, че съм по-позитивна, уверена, уравновесена, изградила здравословни навици и познаваща по-дълбоко себе си, отделяща време за себе си и приемаща се.

Да стана част от курса е най-хубавото нещо, което някога съм правила за себе си, моята душевна терапия, едно пътешествие за себеопознаване, приемане и изграждане на здрава връзка с храната и тялото ми. Успях да изплувам от черната дупка в която бях, да се преборя с емоционално хранене, да се успокоя психически, да се науча да се справям със стреса.

Осъзнах колко много неща са ми липсвали, а съм ги запълвала просто с храна, вместо да задоволя истинските си липси. Разбрах, че психическото състояние, било то преумора, гняв, скука, липса на любов, дотолкова рефлектират на физическото състояние, че промяната трябва да започне отвътре навън и понякога с чужда помощ и насоки от специалист.

Знам, че има още много път да извървя в тази посока. Но вече имам ключа. Знам, че колкото и много да напиша, ще е само една малка част от това, което ми е дал този курс.

💬 Р.М.: Получих отговори за себе си – защо постъпвам така или иначе, защо съм такава каквато съм, но и най-важното, че ако нещо не ми харесва, то е възможно да бъде променено. Отново започнах да тренирам.

💬 М.З.: Искам да изкажа благодарност за всичко, на което ме научихте и всичко, което получих – това беше приключение, изпълнено с вълнение, много уроци, приятни срещи с прекрасни хора, беше много преобразяващо.

Равносметката за мен е -7 кг и стопени сантиметри, като продължавам да си изпълнявам всичко научено дотук. Взех си много да ви кажа и определено намалих стреса с всички техники, които Руми сподели, благодаря от сърце.

Благодаря на Пепи и Нели за всичко, на което ме научиха също. Прекрасен екип сте, вие сте сила, така хубаво сте се стиковали през годините, ще сте ми за пример, когато подбирам и аз средата и хората, с които искам да работя и да извличам максимално приятните емоции от процеса.

💬 К.П.: Аз се улових, че се храня по-малко и не налитам на сладко … Освен това спя далеч по-добре … Също забелязах, че когато огладнея, мога да изчакам, докато си приготвя храна. Преди ми беше невъзможно, започваше да ми се гади и се нахвърлях на каквото ми е пред очите. Сега не, както и определено не ми се яде, съответно порцията ми е по-малко.

Искаш ли и ти да постигнеш целта си, Прекрасна?

Включи се в курса B.E.S.T. тук и трансформирай себе си завинаги.
В него се преоткриваш и се свързваш със себе си и с тялото си, докато отслабваш с лекота, намаляваш стреса и влизаш в супер форма завинаги! 💗💗💗
С обич 🫶
BEST Руми
П.П. Курсът BEST НЕ Е част от онлайн студио „Прекрасна“. Това са 2 различни инструмента, с които можеш да постигнеш целите си.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.