Как да отслабна след раждане?

Здравейте!

Аз наистина съм много впечатлена от Вас – РУМИ!!! Теми за наднормени килограми в интернет пространството са милиони на брой и от всяка една, човек може да научи малко или повече.

Впечатлена съм от способността Ви да обърнете достатъчно внимание на всеки един човек, борещ се с килограмите си и задал Ви въпрос. От всичко прочетено по-горе установих, че Вие наистина успявате да „отворите“ очите на хората, обърнали се към Вас за съвет и явно при доста от тях резултатите са задоволителни.

Килограмите са проблем за по-голяма част от населението, а всеки свален килограм ни кара да имаме самучувствие; да имаме добро настроение; да имаме желание за живот…Просто да се чувстваме божествено. Приемете моят ДЪЛБОК ПОКЛОН пред достойната Ви борба за един по-добър живот с по-малко килограми.

За да пиша тук, явно, и аз като всички останали, съм се лутала в нета в търсене на нещо ефикасно за бързо отслабване.

А сега за себе си. През 2004 г забременях и бях 55 кг. След раждането /2005/ бях 63 кг. В тези общо 8 кг /3 кг бебе/ не ми бяха проблем, имайки предвид, че масово жените по време на бременност качват мнооооого повече. Незнам какво се случи после…. Повечето жени свалят след раждането, а при мен обратното.

Висока съм 167 см и в момента съм 71 кг. Какви ли не глупости не съм купувала, за да си върна предишните кг. Почти няма продукт, който да се е появил в аптеката и да не съм го пила. Или разните сиропчета като Мадал Бал или Херба Слим Форте, или Дюкан, Зелеви супи, Японско чудо и т.н.

Водя заседнал начин на живот, но такава ми е работата – по 8-9 часа пред компютъра. Нямам време, нито пъл желание да спортувам /от време на време карам ски/. Не закусвам и много често не обядвам. Кафе и кола по цял ден. В повечето случаи само вечерям и това става след 22.00 часа.

Не обичам и не ям сладко, нищо, което е в малка лъскава опаковка,солети и подобни на тях. Плодове изключително рядко. С хляба не прекалявам. Обожавам кисело и люто. А междудругото, края на миналото лято с диетата на Дюкан свалих 6 кг, но си ги върнах, та сега с 2-3 повече.

Какво ще ме посъветваш?
Благодаря предварително!

1 comment

 1. Руми 3 април, 2009 at 16:53

  Здравей, благодаря за милите думи 🙂

  Според мен при теб проблемът е, че не ядеш редовно, което кара тялото ти да складира всяка калория, защото не знае кога пак ще получи храна. Трябва да започнеш да се храниш редовно, за да стимулиращ метаболизма си. Възможно е през първата седмица малко да качиш, защото тялото ти с готовност ще складира всичко, но след това този процес ще спре.

  Предлагам ти за 2 седмици да минеш на меню за лакомници, която има за цел да засили метаболизма ти, а след това да минеш на протеиново меню със зеленчуци за 4 седмици. После отново 2 седмици меню за лакомници и после 4 седмици протеиново меню със зеленчуци.

  Според мен имаш да сваляш около 15 килограма и можеш да го постигнеш с 3 цикъла по 6 седмици (2 седмици повечко ядене, 4 седмици по-строго хранене).

  За да си сигурна, че гориш мазнини, а не мускули, добре е да имаш физическо натоварване. Ако вечер гледаш сериал, обещай, че ще подскачаш пред телевизора, няма смисъл да си седиш в стола, това няма да стопи килограмите.

  Ако не искаш да си връщаш свалените килограми, научи се да приемаш храна поне 2 пъти на ден (ако може 3 пъти), защото с 1 ядене на ден отново ще забавиш метаболизма си.

Коментарите са заключени