Как да влезеш лесно в супер форма


Как да влезеш лесно в супер форма. Снимка на Руми

Прекрасна❤️ BEST е новата ми програма, в която ще работим да събудиш вградената си навигация и да я използваш, за да влезеш лесно в супер форма.

Всички имаме вградена навигация за това кое е добро и кое не е добро за нас. Но заради стрес, много работа или просто, защото не се сещаме за нея, не я използваме така, че да работи за нас.

В програмата BEST ще работим за това, във всеки момент да знаеш какво и колко да ядеш и едновременно с това да отслабваш. Ще работим и за емоционалното хранене, за намаляване на стреса, как да имаш качествен сън. И разбира се, ще се храниш с много вкусни рецепти и ще тренираш толкова, колкото желаеш.

Най-важното е, че ще се научиш как да озаптиш вълчия апетит и глада за сладко, което прави влизането в супер форма лесно, колкото и странно да ти звучи. Защото знам, че много хора са опитвали, успявали за кратко и после се отказват, и си връщат всичко, че и отгоре 🙁 Ще ти покажа как твоите чувства и емоции те водят към това да ядеш повече и ти пречат да сваляш. А след това ще те науча да ги използваш в твоя полза, така че да влизаш в супер форма, докато ядеш винаги, каквото искаш.

12-седмичният курс по методът BEST е уникален не само за България, но и за света. Създадох го с много любов и грижа за всички, които се затрудняват сами да намерят баланса: Здрава връзка с храната – Тренировки – Почивка – Радост – Удоволствие от живота. Ще те науча да постигаш целите си през нежност, грижа, любов и мекота към теб самата ❣️

Какво представлява методът BEST?

Той ти дава възможно най-пълния и нежен подход за влизане и задържане на супер форма. Но не само!
С него:

• Премахваш стреса от ежедневието си – и ти се яде се по-малко!
• Тренираш възможно най-малко – и това дава чудесни резултати!
• Храниш се само с ястия, които обичаш – и не пълнееш, а влизаш във форма!
• Винаги и по всяко време само ти решаваш кое е добре за теб и кое – не – и следвайки вътрешната си навигация, постигаш мечтаното тегло!
• Правиш по-малко неща – но си по-ефективна!
• И заедно всички се вдъхновяваме, мотивираме и се радваме на живота – и отслабваме, докато го правим.

Какво съдържа курсът:

• 12 онлайн срещи на живо с мен, в които обсъждаме всичко, което те вълнува, тревожи, вдъхновява или има нужда от разяснение.
• 12 модула с видео уроци и кратки практически задачи, свързани с намиране на някои отговори и с превръщането на полезните действия в навик.
• Интензивна ежеседмична подкрепа и насоки от мен и моят екип – по имейл и директно в затворената ни общност.
• И домашни видео тренировки + пълноценно, вкусно хапване – за да влезеш лесно в супер форма максимално бързо и по приятен за теб начин!

Гарантирам ти, че:

• Ако искаш да отслабнеш, намаляваш поне 1 размер от дънките си.
• Ако пък се харесваш как изглеждаш с дрехи, работим за това да заобичаш тялото си по бански.

Методът BEST е твоят пътеводител към себе си – едно вълнуващо емоционално, телесно и психологическо пътешествие към хармонията и мечтаната супер форма!

Включи се в програмата ми BEST тук. Гарантирай си участие – местата са ограничени!

Направи 2023-та твоята най-успешна година досега, Прекрасна! Аз ще съм до теб и ще те подкрепям във всяка крачка по пътя ти към твоето по-хармонично, по-елегантно, по-уверено ново Аз, за да влезеш лесно в супер форма!

С обич,
BEST Руми

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!