Тук съм сложила връзки, към всички диети, които съм направила. Преди да си изберете диета, гледайте филмчето, в което обяснявам какво е диета и защо без нея не може да се отслабне (да се горят мазнини).

Всички диети по-долу са направени на базата на протеинова и ниско въглехидратна диета, така че независимо коя ще изберете, тя дава резултат още през първата седмица. От вас зависи дали ще продължи и след това да дава резултати – не се отказвайте лесно и бързо, а продължете поне 2 седмици.

След като постигнете така желаното отслабване, не се връщайте към старите си хранителни навици, защото отново ще напълнеете. Това НЕ означава цял живот да сте на диета! Не разбира се!

Яжте (след като отслабнете) основно жива, естествена храна (зеленчуци, плодове, месо, риба, варива, сирена, ядки …) при това без да се ограничавате в количеството и винаги ще бъдете красиви и здрави. Е сега, някоя и друга пица или торта 1-2 пъти седмично няма да ви навреди 😉 , но не яжте основно такава храна.

А ето и моите диети 🙂

Протеинова диета
Това е любимият ми хранителен режим за отслабване, защото винаги дава бързи и стабилни резултатите.

Протеинова диета за пълни вегетарианци
Това е като предишната диета, но протеините са само от растителен произход (няма даже яйца, сирене и мляко).

Ниско въглехидратна диета
Това е другото име на протеиновата диета. Все пак в нея има въглехидрати, но от бавните (добрите), които не се трупат като мазнини там, където най-малко искаме.

Диета за отслабване „Миленита” за след като спрете кърменето
Това също е ниско въглехидратна диета, която обаче съобразих с предпочитанията за хранене на приятелката ми Милена (обичам да й казвам Миленита 🙂 ). Тази диета може да се позлва от всички – мъже и жени, независимо дали са кърмили или не ха ха ха 😉 Уточнението за кърменето го сложих, за да не са прави от кърмачки, не че нещо лошо ще им стане, но за всеки случай сложих това условие.

Супер ефикасна диета за бъдещи булки
Това отново е ниско въглехидратна диета, даже клони към липса на въглехидрати, с много протеини – девойката, за която я правих имаше спешна нужда да свали килограми и трябваше да направя драстична диета. Може да се ползва от мъже и жени, нищо че пише че е за бъдещи булки.Като цяло това е доста бърза и драстична диета.

Диета за отслабване „Мимоза”
Още една протеинова ниско въглехидратна диета. При тази диета ефектът не е толкова бърз, защото въглехидратите не са толкова малко, но от друга страна е доста здравословна и не е бърза или драстична. Може да се ползва от мъже и жени.

Диета за бременни
Според мен всяка жена трябва веднага след като разбере, че е бременна да мине на диета, защото по време на бременността се качват много килца, особено, ако жената се упокоява, че има нужда да яде повече заради бебето. Това изобщо не е вярно и затова създадох тази диета за бременни, която в никакъв случай не е драстична и дава насоки кои храни да се ядат, така че след като родите да сте красиви. Като цяло това е храненето, което препоръчвам на всички, които са отслабнали и искат да задържат свалените килограми.

Диета при запек
Това е моят начин да лекувам запека, при мен даде чудесни резултати, при това бързо.

Диета с бюджет 120 лв на седмица за двама души
При тази диета пада голямо ядене, но ще отслабвате, което доказва, че е по-важно какво се яде. Направих тази диета, за да покаже, че здравословното хранене не е скъпо.

Диета за тийнейджъри
Това е диета за подрастващи. Тийнейджърите имат нужда от повече енергия, защото тялото им расте, така че тази диета по-скоро дава ограничения кои храни да се избягват и кои да се консумират без да давам точни количества.

Лятна диета за отслабване
В тази диета от сърцето ми са се откъснали въглехидрати от плодове, е как да не си хапне човек плод през лятото 🙂 разбира се подбрала съм възможно най-сниско въглехидратните плодове и спазвайте количествата. Подходяща е за хора, които не могат без плодове.

Диета при висок холестерол
Ако имате висок лош холестерол само с промяна на храната и добавяне на упражнения, можете да го вкарате в норма. Дала съм препоръки за хранителни добавки, с които да ускорите процеса.

Диета с шоколад
Тази диета е за тези, които не могат без шоколад, обаче не очаквайте бързи и големи резултати. Вие си решавате!