НОВ курс: BEST – съдържание и ползи


BEST – body – emotion – soul – transformation!

Прекрасна, много съм развълнувана да ти споделя за новия ми метод за влизане във форма. С този метод по много мек, нежен начин сваляш 1 размер надолу. Базиран е на последните ми 15 години работа, много четене, много проучване на последните научни изследвания и доказателства, много експерименти върху мен и моите приятели. Надграждам това, което сме правили досега в Студиото. Методът е повече от хранене и тренировки. С хранене и тренировки можеш да постигнеш много чудесни резултати. Когато добавим и методите от BEST, тогава нещата се случват с лекота, мекота и по много лесен начин. През последните 3 месеца влязох във форма с един размер надолу. Тренирала съм редовно за около 15 минути. И почти всеки ден ядох пица, омръзна ми 🙂

Много съм ентусиазирана, защото цялостното влизане във форма е през намаляване на стреса, през много удоволствие правиш по-малко, а си по-ефективна и постигаш повече. Нямам търпение и се вълнувам изключително много да споделя с вас всички полезни и разнообразни ресурси, техники и инструменти за влизането във форма.

Работя като фитнес треньор от над 10 години, помагайки на десетки хиляди жени да влязат в мечтаната форма и да променят живота си. Постигам това с кратки, но супер ефективни домашни фитнес тренировки  и с вкусни рецепти за правилно, пълноценно хранене.

Постепенно обаче разбрах, че има не 2, а цели 3 компоненти на това да сте в идеална форма:
1. телесна част – хранене и тренировки
2. емоционална част – чувства и емоции
3. психологическа част – начин на мислене и вярвания

На първата, телесна част, са и всички ресурси за самостоятелно ползване в моето онлайн фитнес студио „Прекрасна“. Ако се абонирате, влизате и започвате директно да ползвате точно това, което ви е необходимо. Но ако имате нужда от ежеседмична подкрепа и насоки, искате да постигнете целите си с моя помощ и помощта на екипа ми, BEST ще ви предостави не само възможно най-пълния подход при влизането и задържането на отличната ви форма, но и интензивна подкрепа и мотивация.
Курсът по метода BEST е предназначен за всички, които имат нужда от пътеводител не само към външната, но и към вътрешната им промяна. Много често едното отключва другото – променим ли тялото си, обвивката, то и съдържанието започва да изисква по-фино наместване.
Позволете ми да ви водя по пътя ви – към постигане на целите ви и към себе си чрез нежност, грижа, любов и мекота.
Курсът ви предоставя:
Ежеседмични онлайн срещи на живо с мен, в които обсъждаме всичко, което ви вълнува, тревожи, вдъхновява или има нужда от разяснение.
12 модула с видео уроци.
Кратки практически задачи към вас, свързани с намиране на някои отговори и с превръщането на полезните действия в навик.
Разбира се, има и домашни видео тренировки и пълноценно, вкусно хапване – за да постигнете мечтаната фигура максимално бързо. При това в пълна хармония със себе си и света около вас.

Методът BEST е пътеводител на жените към себе си – емоционално, телесно и психологическо пътешествие към хармонията и мечтаната супер форма!
Включете се в листата с чакащи тук и получете информация, когато програмата е отворена за записване.

С обич,
BEST Руми

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!