Нови постижения на стари тренировки


румяна илиева

Вчера в коментарите Десислава (читателка на сайта и голям фитнес ентусиаст) спомена, че е правила тренировката 500 повторения, за която имам спомен, че много ме измъчи. Реших и аз да се порбвам. Предишният път ми отне 53 минути за 500 повторения, правила съм тренировката на 13.09.2011. 5 месеца по-късно не можех да повярвам на очите си, когато спрях хронометъра на 39 минути и 44 секунди и тренировката не ми се стори брутална.
Ако искате да получавате имейл веднага след като публикувам нова тренировка, абонирайте се за Yotube канала ми (кликнете на бутона Абониране/Subscribe).

Обяснението на тренировката 500 повторения.

13 минути по-малко, много се зарадвах, изненадах! Станала съм по-силна и даже не съм разбрала кога и как е станало. Често сме много критични към себе си и не забелязваме колко много сме постигнали!

Записвайте си времето, за което изпълнявате всяка тренировка и след месец-два отново проверете за какво време я изпълнявате. Ще се изненадате как неусетно сте заякнали и това, което преди едва не ви е убивало, вече ви се струва детска игра 🙂

Ще се радвам да прочета в коментарите за напредъка ви 🙂

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!