Отслабване Дони

Мотивирам те с промяната на Дони, която е УОУ! Дони започна докато все още кърмеше. Да, възможно е, просто се предвижда повече храна, за да има кърма. Тренира редовно и сега е -20 кг, стегната и със самочувствие. Продължава да тренира и да се храни добре, защото резултатите трябва да се поддържат, а и тя иска още да постигне 🙂

Искаш ли персонално меню съобразено с твоя начин на живот, с любимите ти храни и рецепти (адаптирани, така че да си ги хапваш, докато отслабва)? Ако искаш резултати, трябва да се научиш да приемаш точните количества храна за теб и да тренираш 20 минути 5 пъти седмично. Пиши на Руми само 2 думи „искам промяна“ и тя ще ти изготви точното меню за теб, ще ти мотивира в трудни моменти и ще ти подаде ръка, когато хората около теб не разбират желанието ти за промяна. Може да видиш какво включва програмата за промяна на начина на живот, която следва Дони.

Първо да започна с това, че никога не съм била привърженик на диетите и активния спорт. Не съм се ограничавала с яденето – яла съм колкото искам, каквото искам. В последствие разбрах, че по принцип съм възпитана да се храня с хубава храна – вкъщи никога не сме яли чипсове, снаксове, солети, коли, сокове и тям подобни газирани и изкуствени напитки.

Единственото основно грешно ядене при мен е било сладкото – това е единствената вредна храна, без която вкъщи не можем. През годините съм спортувала, но никога сериозно – ходила съм на плуване, тае-бо, но за кратко, но винаги съм била много активна – не спирах да се движа по цял ден. Дори и работата ми беше на крак по 8 часа на ден. Но смених работата, завърших и започнах скучна работа на бюрото по цял ден.

Продължавах да не обръщам внимание на количеството храна и така лека полека качих доста килограми. Тогава се усетих и реших да започна да се храня разделно и спрях, доколкото е възможно сладкото. Така успях да сваля натрупаните килограми, но никога не съм била стегната и оформена.

Забременях и през цялото време бях на правилото да ям каквото и колкото си искам. В резултат на това аз не спирах да ям всякакви мазни и високовъглехидратни храни – хляб, банички, пастички, това ми се ядеше и това ядох.

Преди да родя бях качила около 20 кг, но не ми личаха толкова много. Родих и кърмих детето си – казаха ми, че трябва много да си почивам и да се храня със силна храна. Мъжът ми започна да ме угоява – меса, манджи супи… и не ми даваше да пипам нищо, бях отдадена само на детето и си почивах, когато можех….

Така след раждането аз бях….около 23кг отгоре!!! Като се погледнех в огледалото изпитвах някакъв ужас от образа ми. Бях дебела, отблъскваща….не можех да се понасям!

Почнах да чета всякакви статии за отслабване в интернет, но тъй като още кърмех не смеех да се подложа на диета от страх да не ми спре кърмата…Започнах с епизодични упражнения от време навреме (тренировките на Синди Кроуфорд, играене на хора вкъщи и др.), но бях толкова изтощена от недоспиване, че нямах сили за нищо сериозно и последователно.

Една позната ми каза, че е намерила един сайт, където имало много полезна информация и жената изготвяла персонални менюта и тренировъчни режими за не много пари (преди това бях попаднала на друг инструктор, който искаше поне двойно повече пари за същото). И така стигнах до www.fitnesintruktor.com и без да се замислям писах на Руми да ми изготви подходящо меню.

отслабване с персонално меню и тренировки

Разказах й какво обичам да ям, какво не ми е по вкуса, споменах й че все още кърмя сина ми (тогава все още беше само на кърма). Тя се съобрази с всичко и ми изготви меню с храните, които обичам и допълнителни количества храна, заради кърменето (обясни ми, че с постепенното намаляване на кърменето, трябва да намалявам и бонус-храната). Само като видях, че храните са с точно количества (100 г месо, 45 г ориз…) ми се дорева – никога не съм яла много, но само при мисълта че съм ограничена количествено освирепявах, мислено, от глад.

От бременността мускулите ми съвсем се бяха омързевили и само като започвах да разгрявам и вече имах мускулна треска по цялото тяло. Видях, че това е непосилно за мен и се отказах, все още не си доспивах заради детето, а и това ограничаване в храната, теглене на количества, това не беше за мен….

Така годината се изтъркули – аз изглеждах все така ужасно и не можех да се понасям. Не исках да си купувам дрехи, не исках да излизам никъде….бях много подтисната. За половин година от само себе си успях да сваля 3-4 кг, но изобщо не си личеше на фона на около 25 кг отгоре.

Висока съм 169 см. и в началото на 2015 г тежах завидните 84 кг, а винаги съм била около 55-60кг!!!

Тялото ми изнемогваше на всичките тези килограми и един ден си казах – това повече не може да продължава, изглеждам ужасно, чувствам се ужасно, време е за промяна! Сетих се за менюто, което Руми ми беше изготвила преди около 5-6 месеца и реших на инат да пробвам.

Така на 12.01.2015 г. аз сложих началото на промяна на живота ми. Беше много трудно всичко – отмерване на храната (която всъщност ми стигаше, но само при мисълта, че е ограничено количество ме караше да огладнявам!).

Тренировките – о Боже, тренировките – те бяха същински ад. Първите 28 дни бях стриктна до краен предел – грам по грам, тренировка по тренировка. Болеше ме всяка част на тялото, но се чувствах добре, въпреки това. След първите 28 дни бях постигнала страхотни резултати:

тегло – 5 кг

бюст – 6 см

талия – 8 см

ханш – 6 см

бедро – 5 см

прасец – 2см

бицепс – 2 см

Бях много доволна и продължих смело към вторите 28 дни. Вече правех от позволените заменки, продължавах с тренировките, които продължаваха да ми бъдат все така трудни, но не се отказах. Мерките продължаваха да намаляват, с по-малките темпове разбира се, но имаше прогрес и не спирах.

Направих общо 3 последователни месеца. В четвъртия не бях толкова стриктна с храните – ядях не по книга, вече се бях научила как да се храня и не ми се налагаше да чета стриктно инструкциите на Руми.

Продължих с упражненията – пет дни в седмицата, без да пропускам. Увеличавах нивата на тренировките, но въпреки това усещах как тялото ми отново е станало жизнено, здраво и издръжливо. Не ми беше толкова трудно да тренирам, нямах тези безумни мускулни трески, както в началото, всичко влезе в нормален ритъм.

Сега – близо 7 месеца от началото на моята промяна, резултатите са следните:

тегло – 20 кг

бюст – 11 см

талия – 14 см

ханш – 10 см

бедро – 9 см

прасец – 4 см

бицепс – 6 см

Все още тренирам редовно с упражненията на Руми – 5 дни в седмицата, ниво 3 от седмичните тренировки и fit30. Храната вече не я меря, не я и мисля – с помощта на Руми успях да се науча кое е правилно и кое не за храненето – какви храни да ям и кои да се опитвам да отбягвам. Естествено, като любител на сладкото от време навреме си позволявам залитания в тази посока, но вече не съм така пристрастена към него както преди.

отслабване с персонално меню и тренировки

Ако искаш промяна, пиши на Руми. Имаш нужда от точната храна за теб, кратки домашни тренировки и подкрепа. Никога няма да е подходящо време за промяна. Трябва да се научиш да се храниш, докато нямаш време и имаш много задачи. Руми ще ти покаже как.

18 comments

 1. Даниела Георгиева 9 ноември, 2015 at 09:29

  Брависимо,Дони,изглеждаш фантастична мама- стегната, с хубава,изпъната кожа,с мускулчета!!!!Така ме вдъхнови- и аз като недоспиваща,кърмеща,с още едно дете,направо нямам сили и енергия за нищо…Само че се стягам-малката не е от спящите бебета,но ще ме гледа докато тренирам.Разбирам те напълно и вярвам,че сега се чувстваш още по-силна от преди и имаш чувството,че нищо вече не може да ти се опре!!!!!Браво!
  Руми, ти си много ценна за нас!Бъди здрава!

  • Иглика Бартан 10 ноември, 2015 at 16:31

   Ха-ха, това все едно, че аз съм го писала! И моят ‘убостник не спи и ме зяпа докато тренирам и много, ама много се забавлява. Напоседък обаче взе да щъка и ми вкарва допълнителна трудност в стремежа да не го настъпя.

   Браво, Дони! Това с количествата наистина е най-голямата трудност и за мен, така мразя да тегля храната…

 2. venelinova.yana 9 ноември, 2015 at 10:08

  Искрени поздравления Дони! Излеждаш повече от страхотно, ти си истински воин. Знам какво е усещането да носиш много килограми след раждане и добрата фея Руми да се появи !
  Вярвам , че след още седем месеца ще бъдеш още по-стегната и с още повече мускулчета!
  Поздравления още веднъж !

 3. Milla 9 ноември, 2015 at 13:07

  Браво! Браво! Уникална си ,Руми! Уникална си, Дони! Гледам, гледам и гледам вече 10 минути снимките. От виснало шкембенце за 7 месеца с видими мускули на корема! Вдъхновяващи сте! Разкрасихте ми деня!

 4. cchery 9 ноември, 2015 at 13:34

  Леле!!!! Ето това е промяна!!! Толкова видима! Толкова отличителна… Дони, браво на теб!!! В част от редовете, написани от теб, аз „видях“ себе си. Ти още веднъж доказа, че за отслабването е необходимо да се захвърли коша с оправданията!!! Винаги ще е трудно! Винаги плащешо с грамажите, бройките хапвания и т.н…. но ако го искаш истиниски, се получава!

 5. vincenzocarrabba 9 ноември, 2015 at 16:07

  Уау! Скри ми шапката, момиче! Комплименти! Аз леко се засрамих, също свалих много кг, но корема ми не изглежда като твоя за съжаление. Занемарих тренировките ( но не съм спряла да се движа заради работата ми ходя по много часове на ден), но само да свърша понеже е сезонна и се захващам сериозно за “ fit 30″ и на зумба се записах с надеждата да си направя и аз такова коремче ( стегнато и супер секси). Браво, Дони още веднъж УАУУ!!! 🙂

  Златка

 6. Петя 9 ноември, 2015 at 16:22

  Поздравления, Дони – страхотна промяна! Твоите снимки са сред любимите 🙂 Историята ти ми звучи много близка до самата мен. Надявам се един ден и моя корем да изглежда по този начин. Всеки път като ми спадне мотивацията се появява нова история, която ме амбицира да продължа. Благодаря, Руми, за желанието да споделяш опита си с нас, за мъдростта и позитивното отношение, както и за успешната формула 🙂

 7. Петранка 9 ноември, 2015 at 20:49

  Промяната ти Дони е умопомрачителна,браво!!!
  Толкова видима,браво,че чак ме накара да се замисля,дали в отзивите съм виждала нещо подобно?!
  Поздравявам те и се радвам,че продължаваш с нас във фит30!
  Руми, поздравявам те за успеха на всички ни :))))))))))))))))

 8. Илина Зарева 10 ноември, 2015 at 09:20

  Уау!Не мога да се сдържа и да не кажа:“Това е!Когато човек узрее и се почувства готов,той прави най-доброто за себе си!“
  Браво,Дони!Браво,момиче!Невероятна промяна!Страхотно ново аз :).
  А на тебе,мила Руми,всеки ден се възхищавам,пращам здраве и усмивки,макар и да не ме чуваш ,и се надявам да има повече стойностни и добри хора като теб!

 9. Веси 10 ноември, 2015 at 09:27

  Браво Дони! Страхотна промяна, страхотни резултати! Заслужавало си е ежедневната борба! Аз тепърва тръгвам оттам, качих още след раждането от зор да имам кърма! Боря се с неконтролируемото хранене когато се чувствам зле и така всеки ден! И аз ще успея! Благодаря ти, че сподели борбата си! Успех нататък!

 10. Elena 10 ноември, 2015 at 12:59

  Браво на Дони!!!! Силно съм впечтлена от резултата, който е постигнала 😉 Адмирации към Дони, за това че въпреки трудностите, през които е минала не се е отказала, а е продължила не леката битка с излишните ни „красоти“… И естествено към Руми, която е „стояла“ до нея и я е мотивирала да може днес всички ние да останем безмълвни от постиженията им!!!! Страхотни сте 😉

 11. Eli 11 ноември, 2015 at 15:45

  Strahotna promqna! Izglejdash strahotno !Pozdravleniq i na dvete ! I az imam izgotven rejim
  ot Rumi ot mart 2014 no taka i ne prodyljih , znachi i za men ima nadejda !

  • Rumiana Ilieva 11 ноември, 2015 at 15:53

   Пиши ми на имейла и продължаваме, откъдето си спряла. С имейла, който сега си написала не откривам клиент?

 12. Яна 17 ноември, 2015 at 22:41

  Голямо УАО, Дони!
  Изглеждаш повече от страхотно. Направо си се изваяла.Гордей се с постигнатото. Откакто Руми е публикувала снимките ти и писмото, всеки ден си ги гледам и си казвам: „ще изглеждам и аз така след 7 месеца“. Тъкмо съм на старта:) Продължавай все така. Заслужава си!
  Руми, правиш чудеса с телата на всички!:)

 13. Yovka 18 януари, 2016 at 20:52

  Страхотна промяна наистина. И аз съм тръгнала по твоя път, надявам се да имам волята да успея. Тъй като и аз като теб имам огромен бюст, който до голяма степен ми пречи във всички начинания и най – вече спорта, въпроса ми е как успя да постигнеш това намаляне на бюста си? Направо е невероятно, колко размера намали?

  • Rumiana Ilieva 18 януари, 2016 at 22:25

   Дони сподели, че на снимката СЛЕД е обичайният й бюст. А на тази ПРЕДИ кърми (след раждане) и затова е толкова голям. Т.е. колко ще намалее бюстът е индивидуално и зависи от ситуацията, например дали е уголемен заради кърмене.

 14. Yovka 19 януари, 2016 at 14:04

  Руми, блгодаря за бързия отговор 🙂 Значи за мен няма голям шанс, тъй като си беше доста голям и преди кърменето, а сега направо е огромен ;(

Коментарите са заключени

Ден 71 нива 2 и 3

Прррекрасниии 🙂 как сте? Желая ви прекрасна седмица. Представяйте си как в средата на гърдите имате слънце. И ако някой ви се мръщи и пръска ...