Отслабване Донка

отслабване с храна

Прекрасни <3 мотивирам ви с промяната на Донка! Да я поздравим за волята, упоритостта, силата и желанието за промяна! За 8 месеца постигна страшно много!
Тегло: -26 кг
Талия: -27 см
Ханш: -32 см
Бедро: -19 см
Ръка: -14 см

Ако искаш промяна, трябва да направиш нещо различно! Ако продължаваш да правиш едно и също нещо, резултатът ще бъде едно и също нещо. За да започнем да работим по твоята промяна, изпрати ми имейл само с думи „искам промяна“. Ето тук може да видиш описание на програмата за промяна на начина на живот.

Оставям те с разказа на Донка:

–-
Здравейте,казвам се Донка на 30 години. Реших, че споделяйки своята история може да успея да помогна на някой друг да събере сили, да си повярва, че няма невъзможни неща, стига да искаш нещо силно и да предприеме правилната стъпка да се довери на Руми да го поведе по пътя към един по-добър и здравословен начин на живот.

В крайна сметка това е, което правим, за да функционираме и да живеем – храним се, но начинът, по който го правим е от много по-голямо значение от колкото си мислех преди 8-9 месеца.

Цял живот съм имала проблеми с наднормено тегло. Тези от вас, които са израснали с подобен проблем в България ще ме разберат като кажа колко ужасни погледи и коментари съм отнесла през живота си от познати и непознати хора, които мислят че имат право да ме съдят по размера на дънките ми.

А колко е трудно да намериш такива които ти стават се превръща в мисията невъзможна и във филм на ужасите, когато още с влизането в поредния магазин продавачката ти хвърли един бърз поглед и без дори да те попита какво или за кого търсиш ти каже „Момиче нямаме нищо като за теб“.

Това ме е докарвало до пълно отчаяние безброй пъти и съответно до многократни и все неуспешни опити да сваля излишните килограми. Всевъзможни диети, гладуване и като краен резултат не само, че връщах малкото свалени килограми, но дори и натрупвах повече!

Опитвали ли сте диетата Копенхаген? Ако не сте, моят съвет е недейте! Зверско гладуване 2 седмици, в края на които едва имах сили да се движа и постоянно ми се виеше свят, а резултатът бяха само някакви си 5 кг, които почти сигурно се връщат скоро след края на диетата.

Преди около 6 години под влияние на стрес на работното място успях да сваля доста без дори да си го поставям за цел в този конкретен момент, но понеже беше чисто гладуване (в този период нямах грам апетит за първи път в живота си) около година след като премина този стресов период вече бях около 100 кг.

Казвам около защото ме беше страх да се кача на кантар, но толкова ми показа при един преглед при личния лекар. Не можех да се понасям и се ядосвах на безволието си всеки божи ден!

Един ден моята съквартирантка, която е един от най-близките ми хора от години ми каза, че сестра й (също моя приятелка) разказвала за Руми и за това как тя променила живота на нейна приятелка. Каза ми „Спри да мрънкаш, а опитай нещо след като толкова се дразниш от положението си!

Пиши на Руми и виж какво ще се получи! Какво имаш да губиш?!“ Такава си е Кицу, без много овъртане право в целта, но аз и за това си я обичам! хахаха Както се оказа в последствие това беше най-добрият съвет, който някога съм решила да последвам!

Писах на Руми в началото на Септември и тя ми върна почти на момента. Каза ми да почна да правя тренировките за начинаещи докато доуточняваме детайлите по менюто ми и в крайна сметка първите дни на Октомври започнах промяната на живота си!

Можех да почна и по-рано (Руми ми изготви и прати персоналното меню доста бързо),но имаше някакво объркване с моята поща. Казвам това за да уточня, че макар да почнах да си следя килограмите и мерките от 84кг съм убедена че бях над 90, когато писах на Руми за първи път, а през този първи месец-Септември се хванах за тренировките със зъби и нокти и още тогава усетих разлика 🙂

Следвах си менюто стриктно. Руми го беше съобразила с моите предпочитания, така че ми беше вкусно. Не чувствах глад, а дори на моменти ми беше трудно да смогна да изям всичко от дневното си меню!

персонално меню за отслабване

Тренирах 6-7 пъти седмично първите месеци и бързо минах от ниво начинаещи на ниво супер напреднали! Сега тренировките са нещо без, което не мога! Тренирам минимум 5 дни седмично. Чувствам,ч е пропускам нещо важно и ме сърбят ръцете дори в дните когато си давам почивка, защото както казва Руми трябва да слушаме тялото си, а и то като всичко останало има нужда от почивка! 😀

Руми беше до мен през цялото време! Подкрепяше ме в по-трудните моменти, когато не бях сигурна, че се справям и не пропускаше да ме похвали и при най-малкия успех, което повярвайте ми има значение!

Самата мисъл, че някой вярва в теб повече отколкото ти в себе си е доста надъхваща! А Руми е точният човек за тази цел! :)))

Сега съм толкова щастлива и горда със себе си колкото никога не съм била през живота си! Минах от размер 18 на размер 8! Оглеждам се с удоволствие в огледалото, а не бягам от него както преди! Няма да ви занимавам излишно с това как си умирам от кеф като получа поредния положителен коментар от някой познат, който почти ме подминава на улицата защото не ме е познал! Хахаха

Силно вярвам, че ще успея да задържа постигнатото защото Руми ти помага и с това! В крайна сметка тя ни учи как да живеем правилно, за да сме щастливи със себе си и аз мисля, че успя да го постигне и с мен! Промени и начина ми на мислене относно кантара и ме накара да осъзная, че макар, че в момента съм 58 кг и имам още малко за доизчистване в крайна сметка както казва Руми „когато вървиш по улицата хората не виждат колко килограма си а как изглеждаш! “

Вече съм във финалната третина на Дупемания-определено има обещания ефект, а след нея планирам да направя и fit30 и нямам търпение да започна! Тренировките са неизменна част от здравословния начин на живот (сега го осъзнавам) и Руми няма равна в това да ти даде ново, интересно и супер зареждащо предизвикателство всеки път когато си помислиш, че няма как да надскочиш себе си! 🙂

Ако в момента някой чете това и се чуди дали да опита, дали ще се справи, дали е за него моят отговор е ДА! Пиши на Руми! Няма да съжаляваш! Тя ще ти даде правилните „инструменти“ и подкрепата да започнеш промяната на своя живот!

Това е моята история, Прекрасни! Надявам се, че не съм ви отегчила с многословие, прекалено много емоции ме изпълват като се замисля за моята промяна, а ми се искаше да ги споделя всичките с вас!

Усмивкииии! 😉

Донка
–-

Ако искаш да започнеш своята промяна, изпрати ми имейл само 2 думи „искам промяна“.

Руми

отслабване донка

19 comments

 1. Донка 14 юни, 2016 at 08:58

  Страхотни сте и двете с Руми. Невероятни резултати. А за теб адашке огромни адмирации за труда, волята, постоянството и това че си пречупила себе си за да се промениш. Там е голямата борба. Успех и след като направиш една година ще чакаме пак снимки:)

 2. илияна 14 юни, 2016 at 09:20

  Направо съм без думи,Донка невероятна си.А Руми,тя е осмото чудо на света което помага на всеки.

 3. Bubka 14 юни, 2016 at 09:29

  Браво Донка! Постигнала си страхотен резултат! Трябва да се гордееш със себе си и все повече да вярваш, че човек може всичко, стига истински да го пожелае. Разбира се, поздравления и за Руми, защото тя е от хората, които показват правилният път.

 4. DESESLAVADIMITROVA 14 юни, 2016 at 10:24

  Поздравления Донка, със сигурност вече си в мир със себе си :). Едно голямо браво, така показваш на много хора,че промяната е възможна и че всичко зависи от самите нас. За това нека всички дами,които все още не са достатъчно сигурни във себе си или се колебаят да пишат на Руми да го направят сега и резултатите и плодовете от усилията им няма да закъснеят.

 5. Elena 14 юни, 2016 at 11:49

  Поздравления Донка! Аз не успях да се справя, но ти ме мотивира да започна отново! Страхотен резултат! Дано и аз да мога да се похваля скоро.
  Продължавай все така!

 6. Kassy 14 юни, 2016 at 13:09

  Толкова се радвам за теб!Заслужи си го след целият труд и усилия които положи!?

 7. Радост 14 юни, 2016 at 13:27

  Браво! Който не се е обърнал към Руви и не се е надъхал да тренира и да спазва режима – той не е успял! Поздравления за резултати все така само напред и нагоре!

 8. Павлина 14 юни, 2016 at 14:04

  Донка, страшна си! Това се казва промяна – една от най-вдъхновяващите промени в целия сайт! А Руми наистина е осмото чудо на света, напълно съгласна :)))
  Продължавай напред и дерзай с пълна сила.

 9. didi 14 юни, 2016 at 17:53

  Поредно Браво на Руми! И поздравления и браво и за Донка! Страхотни сте, момичета!

 10. Милена 14 юни, 2016 at 20:57

  Поздравления за главозамайващия резултат Донка!!! Нямаш представа, каква мотивация си за всички нас , които се борим цял живот с излишните килограми. Лично аз съм една от тези. Днес получих моя режим и от утре се захващам сериозно и ти ще си ми един изключителен пример за това, какво мога да постигна! Пожелавам ти същата упоритост и мотивация и за напред, както и на нас „Борещите се“ !

 11. Мария 15 юни, 2016 at 06:22

  Не е за вярване! Браво, Донке! Браво и за тебе, Румянке!

 12. Димитрия 15 юни, 2016 at 07:40

  Браво и адмирации както за Донка, така й за Руми! Супер сте.

 13. Тина 17 юни, 2016 at 08:31

  Каква промяна! Толкова мотивиращо действате, и Донка, и Руми! А новият облик на уебсайта е стра-хо-тен!

 14. Ирена 18 юни, 2016 at 10:20

  Браво! За това кратко време си е направо постижение. Продължаваи все така.

 15. Камелия 30 юни, 2016 at 20:32

  МИЛА ДОНКА, честито миличка…. най-сетне ще вървиш уверено, че и ти си жена… Защото знам, че когато килограмите тежат…. ниското самочувствие дори ни подлага на съмнение онова усещане, че сме жени… че сме желани и женствени… а да не говорим за секси… и прочее…
  Искам огромни адмирации да ти отправя, да те поздравя, дори да те прегърна… Да ти подаря един чифт 7ми размер дреха…. и да ти кажа „Аз знам, че скоро и те ще са ти големи“
  Продължавай в същия дух, зареждай се позитивно, заради това, което правиш за себе си… Никога не спирай… Никога…. Ще удължиш живота си, ще подобриш хармонията си, ще привличаш повече позитивни хора, такива, които те теглят напред… Ще си по-щастлива… И ще си винаги стъпка напред, с главата нагоре.. Точно както и трябва.
  Е, мила.. още един съвет. Избягвай хората, които водят нездравословен начин на живот. За жалост, такава е човешката психика, че лесно се изкушава да си хапне нещо вредно, ако някой друг съвсем с чиста съвест го похапва точно до теб, при това – те кани с парче…
  Обкръжавай се основно с хора, които имат здравословни навици. Те ще те водят напред. Няма да ти дават повод за извинения, за мързел и бездействие. А това само ще ускори процеса ти към перфектната визия…
  УСПЕХ…
  Целувки!
  С истинска обич: от една малка тинейджърка със същите проблеми

 16. Лина 10 септември, 2016 at 20:12

  БРАВО!!!Ето ме и мен,надявам се и моите снимки да са с такъв резултат,доста е мотивиращо 🙂

Коментарите са заключени