Отслабване Катя

Мотивирам ви с историята на Катя, която за 4 месеца постигна много:

Талия: -10 см
Ханш: -8 см
Бедро: -8 см
Прасец: -3 см
Ръка: -4 см

отслабване катя

Ако искаш да влезеш в перфектна форма, докато хапваш любимите си рецепти, адаптирани от Руми, пиши й на имейла само 2 думи „искам промяна“. След това Руми ще те разпита какво обичаш и какво не обичаш 🙂 В менюто няма да има нищо, което не обичаш. Може да има и десерти и шоколад, разбира се в определени количества. Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот, която следва Катя.

Оставям те с разказа на Катя 🙂

Здравейте, казвам се Катя и съм на 31 години! Ще ви разкажа на кратко моята история!!!!

Аз съм човек, който цял живот се е занимавал с различни видове спорт (не професионално). За мой късмет баща ми се постара да изгради в мен навици за спортуване, за което съм му изключително благодарна!

И така, аз винаги съм спортувала: като тинейджър обожавах да тичам, след това започнах да ходя на фитнес (това никога не съм го правила с удоволствие), започнах да играя тенис и т.н. Винаги съм се опитвала да подържам тялото си в прилична форма и успявах 🙂 .

На 27 г. забременях и родих моя прекрасен син, дори и по-време на бременността ми се опитах да ходя на фитнес. Иска ми се да можехте да видите лицата на трениращите във фитнеса, гледаха ме с голямо недоумение „бременна жена във фитнес залата, тя не е с всичкия си“ 🙂 !!!???? Но за съжаление не можех да контролирам пулса си и спрях 🙁 .

За мой голям късмет не качих много, а и малкото човече се постара след това да сваля бързо (държеше ме будна нощем, а денем не ми оставяше време за сядане и ядене) 🙂 .

И тук времето ми за спорт свърши!!!!! Две години след раждането на детето ми се оказа че съм разместила дисковете на кръста и трябва да съм изключително предпазлива в дигането на тежести, спортуването, дори и с продължителното ходене! Така още повече се отдалечих от спорта. На всичкото отгоре развих алергии и започнах да се тъпча с антиалергични хапчета, които ме подуха като балон 🙁 . И така почти година и половина!

Един прекрасен ден осъзнах, че всичко, което облека ми е неудобно и няма дреха, в която да се чувствам добре. Дори и не осъзнавах колко съм напълняла!!!!

За мое огромно щастие научих за Руми Илиева от близка приятелка. И за миг не се поколебах и веднага и писах. Това е едно от най – добрите решения в моя живот!!!!! А аз не взимам лесно решение, все се колебая 🙂 . Казвам й ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ отново, че се съгласи да работим заедно!!!!

Голямото притеснение за мен беше как ще се справя с персоналното меню. Знаех, че дори и трудни в началото упражненията ще бъдат по-лесната част. Но тази липса на сладко в храната (бележка от Руми: вече адаптирам рецепти на сладкиши в менютата.) и моя любим шоколад, та аз никога до момента не бях спазвала диета. Първата седмица не беше никак лесно, постоянно усещах глад и празнина в стомаха. Чаках с нетърпение следващото хранене и с него да запълня тази празнина, която усещах постоянно 🙂 . С упражненията се справях добре, правех ги с удоволствие и много ме разтоварваха от напрежението натрупано през деня.

След първата седмица нещтата се промениха, чувства се все по тонизирана и по-малко гладна;))))). Разбрах, че имам воля да се огранича да не ям сладки неща и дори спрях да пия кафе със захар 🙂 .

Още след първия месец резултата беше страхотен и страшно мотивиращ, ставах все по-оформена и слаба и много се харесвах ;))))).

Kat-side

Рецептите, на които ме научи Руми се харесаха не само на мен, а и на цялото ми семейсто! Мъжът ми много ме подкрепяше и той самия започна да се храни като мен (в по-големи количества).

Упражненията станаха толкова важни за мен, че и в дните, в които не се чувства много добре се мобилизирах и правех тренировката за деня.

Така тренировките станаха ежедневие, а храненето начин на живот!!!!!!!!

Промених себе си не само външно но и вътрешно, промених отношението си към храната и осъзнах колко важна е тя за здравето ни!!!! Мотивацията ми беше на 1000% и продължава и до днес!

Спокойно мога да кажа че намерих моя начин да се грижа за тялото си!!! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на прекрасната Руми за това, че ме научи на всичко това с изключителен финес, тактичност и огромна компетентност. Руми огромно беше удоволствието да работя с теб!!!

Не отлагайте и за миг решението си да се погрижите за себе си със спорт и здравословно хранене!!!!! Всеки заслужава да се чувства здрав и енергичен!!!!

отслабване с храна

Искаш ли и ти да имаш свои снимки преди-след промяната? Не отлагай, а започни днес. Защото след 1 година ще съжаляваш, че не си започнала ДНЕС. Пиши на Руми, само 2 две думи „искам промяна“ и започваме да работим за твоята промяна. Имаш моята подкрепа да постигнеш целите си!

14 comments

 1. Галя 16 септември, 2015 at 11:35

  Здравей, Руми

  Преди година се преместих в друга държава и от тогава се опитвам да се преборя с 3-4 кг. Уви, безуспешно! Преди да това не са ми били проблем. Тежа 56.5 кг., висока съм 1.63. За самата мен движението е малко, сладкото и тестеното. Обичам салати, риба, плодове и млечни продукти. Вечния проблем са ми тези килца. Свалям, качвам ги а сега ги задържах.
  Хубав и успешен ден!

 2. Мирела 16 септември, 2015 at 13:06

  Здравей, Руми!
  Може ли да ми препоръчаш какви упражнения да правя за плосък корем и стегнати крака или какъв хранителен режим да спазвам..Аз съм на 15 години, висока съм 155, 42кг., но все пак не се чувствам добре в кожата си. И искам да те попитам изкачването на стълби стяга ли крака? Благодаря предварително!

 3. Dessi 16 септември, 2015 at 13:48

  Здравейте,

  Браво на Катя, страхотни резултати. Бих искала да попитам какви упражнения е правила при положение, че има болки в кръста? И аз имам проблеми с кръста, също след раждане, и спрях да бягам, защото много ме боли след това и се страхувам да не се усложни.

  • Петя 16 септември, 2015 at 23:30

   Браво на Катя! Все едно друг човек се е снимал. Огромна промяна. И аз очаквам подобни зашеметителни резултати след няколко месеца 🙂 А на Dessi бих казала, че е добре да си направи изследвания. Много жени след раждане имат „проблеми с кръста“ и те си остават. Упражненията на Руми са много добри, защото изпълнявани правилно, са щадящи и засилват гръбната мускулатура, което води до справяне с болката. А съчетано с хранителен режим за намаляване на теглото…видно е от снимките и писмото.

 4. Галина Н. 16 септември, 2015 at 14:13

  Браво Катя!Страхотна промяна!Изглеждаш великолепно и то при режим и тренировки само за 4 месеца!Поздравления!

 5. sssss 16 септември, 2015 at 14:24

  Страхотна промяна, браво 🙂
  Прави ми впечатление, че не е само до сваляне на килограми, ами и до оформяне на тялото. Затова Руми все ни повтаря колко е важно да се тренира и то правилно!!! 🙂

 6. Петранка 16 септември, 2015 at 15:23

  Здравей,Катя!Поздравявам те за страхотния резултат,който сте постигнали с Руми!
  Въпреки болките в кръста,ти си намерила куража да се свържеш и да искаш промяна,браво 🙂
  Аз също имах такъв проблем,казвам имах,защото от както тренирам не ме е болял кръста и съм много доволна!!!
  Упражненията ми развиха мускулатурата по цялото тяло и се чувствам наистина здрава и силна,и мотивирана никога да не се отказвам!!!
  Дано и при теб да е така!
  Браво още веднъж Катя за упоритостта и на теб Руми за мотивацията 🙂 🙂 🙂

 7. Елица Пенчева 17 септември, 2015 at 16:06

  Браво, Катя! Забележителни резултати сте постигнали и то само за 4 месеца!
  Тук е моментът да адмирирам и Руми, за това, което прави. Благодарение на режима, който ми подготви и най-вече на тренировките и, аз съм в по-добра форма, отколкото съм била на 20 години. Тъй като не съм супер стриктна и, честно казано, тренировките ги правя често насила (все не мога спокойно да ги сместя в деня си), при мен няма такива чак резултати като при Вас, но аз се чувствам чудесно. И което е най-важното за мен, а дойде като неочакван ефект още в самото начало – изчезнаха ми болките в кръста, които имах след раждането на близнаците ми година и половина преди да стартирам режима. Изчезна ми и болката в лявата китка, която пак беше резултат от ежедневното вдигане на дечицата. И за двете болежки не бях ходила на лекар (къде ти време) и не знам каква би била официалната диагноза, но съм повече от щастлива, че вече месеци не ги усещам :).

Коментарите са заключени