Отслабване Лили

отслабване с храна

Това е Лили, с която работихме за перфектна форма и която продължава да хапва вкусно и да тренира редновно. За 5 месеца постигна много:

Тегло: -14 кг
Талия: -13 см
Ханш: -18 см
Бедро: -8 см
Прасец: -2 см
Ръка: -4 см

Ако искаш да бъдеш в перфектна форма, пиши на Руми, и започни нейната програма за промяна на начина на живот. С вкусна храна, без храни, които не обичаш и с редовни тренировки. Тренировките са кратки и ефективни, в домашни условия и тренираш, когато на теб ти е удобно. Формулата на успеха е желание+жива храна+тренировки=перфектна форма завинаги. Това е програмата, която следва Лили.

Lili-side

Оставям те с разказа на Лили.

Здравейте, Казвам се Лили. За 5 месеца отслабнах с 14 кг. Как ли? С тренировки, подходящо меню и не на последно място с подкрепата на Руми. Беше ми трудно, но успях и сега съм щастлива и се харесвам.

По време на бременността напълнях 23 кг. След като родих започнах 90 дневната диета, с която отслабнах малко, но недостатъчно. Освен това след 4 месеца ми омръзна да спазвам поредността на дните и я прекратих. Бях отслабнала около 5 кг. По това време ми попадна сайта на Руми.

Прочетох историите и разгледах снимките на други клиенти и бях силно впечатлена от прогреса им. И най – важното – за кратко време телата им се бяха коренно променили, което всъщност търсех аз.

Писах на Руми и получих своето меню и тренировки. Купих си кухненска везна и гири и стартирах. Изпратих първите си снимки, а после на всеки 28 дни нови, за да разгледаме промяната и таблицата с обиколки, която изпращах всяка седмица.

В началото ми беше много трудно да съчетавам тренировки, разходки и грижите около детенцето ми. Да кажа даже, че ме мързеше да тренирам и все ми се искаше да имам повод да пропусна. Но мотивацията и чувството да не се изложа пред Руми надделяваха всеки път.

За 5 седмици минах нивото за начинаещи, след още 5 седмици напреднали, после 90 дневното предизвикателство от сайта за начинаещи и сега съм на ниво супер напреднали. Сега ще се запиша и във фитнес клуба.

Гордея се, че стигнах дотук естествено с помощта на Руми, която беше много отзивчива и търпелива да бъде с мен през тези месеци. Пет месеца по – късно мога да заявя, че тренировките са като сутрешното кафе – не мога да ги пропусна.

Много ме тонизират, създават ми настроение и чувство на удовлетворение. Спрях с менюто, но внимавам какво консумирам. Има моменти, в които се отпускам, но след това пак внимавам. Обещала съм си да не допусна да изглеждам никога, така както в началото. Дано да успея – знам, че всичко зависи от мен.

Моите резултати за 5 месеца:
Тегло: -14 кг.
Гръдна: -7 см.
Талия: -13 см.
Ханш: -18 см.
Бедро: -8 см.
Прасец: -2 см.
Ръка: -4 см.

Сега съм щастлива, че отново изглеждам добре. Близките и приятелите ми са впечатлени от промяната ми и им действам мотивиращо.

На всички разказвам това, което и на вас сега. Ако искате да се промените, да се харесвате, да сте здрави не се бавете. Хубаво и здраво тяло се постига с труд и постоянство и някой, който да ни даде старта – за мен това е Руми. Благодаря ти!

Lili-back

Лили хапва вкусно и тренира редовно, въпреки че както сама казва, в началото тренировките не са й били страст, а сега заменят сутрешното й кафе и не може без тях. Ако искаш да започнем твоята промяна, пиши ми само 2 думи „искам промяна“ и ще ти изготвя вкусно персонално меню, с любимите ти рецепти, адаптирани от мен.

14 comments

 1. GalinaNaydenova 5 октомври, 2015 at 03:21

  Браво Лили!Изглеждаш великолепно!Положените от теб усилия са довели до чудесен резултат!Адмирации!

 2. Петя 5 октомври, 2015 at 08:31

  Браво на Лили за страхотните резултати.
  Браво и на прекрасната и учителка – не само за очевидно правилно съставената програма, но и за вдъхновението (накъде без него 🙂 ). Поздравления, дами!!

 3. Milena 5 октомври, 2015 at 08:34

  Поздравления, Лили! Това, което си постигнала, е голямо – резултат от силна воля, много труд и добра мотивация. Руми е вдъхновяваща и подкрепяща!

  • venelinova.yana 5 октомври, 2015 at 10:10

   Здравейте на всички. Поздравления за Лили и Руми!Изглеждаш повече от великолепно. Знам какво е да те тормозят килограми след бременост , аз с втората качих 35кг..Свалих ги за 4 мес с помощта на Руми!
   Лили прекрасна си сега !

   • Ани 31 октомври, 2015 at 21:46

    За 4 месеца? Супер си! Аз напълнях 30 кг и половината ги свалих без да правя нищо, но ми остават още 15 :))) От скоро започнах с тренировките и си чакам режима и се надявам и аз да успея. :)))

 4. JasminaBoitcheva 5 октомври, 2015 at 09:43

  Страхотна промяна и то само за 5 месеца. Поздравления на Лили и на Руми 🙂

 5. Milla 5 октомври, 2015 at 10:41

  Браво, Лили! Браво, Руми! Ако бях публика, а вие бяхте на сцената, щяха да ме заболят ръцете от аплодисменти!Прекрасни сте!

 6. cchery 5 октомври, 2015 at 13:00

  Лили, имаш изумителна промяна!!!! Браво за упорството – с малко бебе да си на режим и да тренираш….. е геройство!!! Браво и на двете ви с Руми! 🙂

 7. Йори 5 октомври, 2015 at 13:31

  Прекрасна промяна, Лили!
  Руми е страхотна!Тренировките са много тонизиращи и ми действат,точно както на Лили – създават ми настроение и чувство на удовлетворение…
  Браво, Лили!

 8. vania_stefanova12 5 октомври, 2015 at 19:58

  Браво Лили! Имаш страхотна промяна и изглеждаш чудесно! Продължавай да се грижиш за себе си по този начин и заразявай останалите с желание за промяна към живот изпълнен с движение, здраве и щастие!
  Браво на Руми за вдъхновението което ни дава всеки ден и за всеотдайността с която работи! Уникална си Руми!

 9. gergana.valeva 15 октомври, 2015 at 09:55

  Едно нещо ми прави много добро впечатление – при всички. Стойката! Промяната в стойката. По-изправена, по-грациозна и по-стегната (ако има такова понятие за стойка). Поздравления!

Коментарите са заключени

Меню за маниаци на шоколад

Здравей Руми, нужна ми е твоята помощ, за да съм здрава и изглеждащо прилично. На 26 години съм. Висока съм 165 и тежа 78 килограма ...