Отслабване Мариета

хранителен режим за отслабване

/за скептиците: даже снимани от различен ъгъл, снимките показват огромна промяна/

Днес мотивацията идва от Мариета, която за 3 месеца постигна супер промяна. Промяната продължава и сега, защото след като усетиш колко си силна искаш да стигнеш до край и да вдъхновиш още хора! Винаги се вълнувам от снимки Преди-След – това ми е любим момент. Много се радвам, че Мариета не се отказа, когато дойде застоят – нормално е, случва се, но има методи да се пребори.

Мариета постигна много за 3 месеца:

тегло: -9 кг
бюст: -10 см
талия: -10 см
ханш: -9 см
бедра: -5 см
бицепс -5 см

Персоналното меню на Мариета беше почти без риба и с малко зелении – това бяха нейните предпочитания. Ако искаш да ти изготвя персонално меню само с храните, които обичаш и без храните, които не обичаш, пиши ми на имейла. Тук може да видиш как работя и какви менюта изготвям.

Оставям те с историята и снимките 🙂
––––––––––––

Здравейте,

Казвам се Мариета, на 21 години, студентка съм… 🙂

Ии по същество .. пиша, за да разкажа най-накрая и моята история, да споделя промяната, до която за пръв успях да стигна.

Толкова е трудно и сложно понякога да решиш какво точно искаш, а решиш ли се иска и ритник отзад, който никога не ми се получаваше 🙁

Всъщност никога не съм била от изваяните принцеси с перфектни телца.. не бях дебела, но за сметка на това пухкаваа 🙂 , а това ми беше достатъчно, за да се чувствам зле.

Никога не съм се съобразявала с това, което поглъщам.

Като повечето жени съм започвала всевъзможни диети – за не повече от месец. Мисля, че съм имала сбъркана представа за отслабването..бях убедена, че само ако започна (което беше най-трудното) ще се стопя за не повече от месец. И следователно .. колкото и усилия да полагах, за месец не стана чудо! Точно това ме отказваше всеки път ..проваляше се всеки опит.

Имам навик да пиша в търсачката Google – ОТСЛАБВАНЕ 🙂 ..и така в повечето случаи ми излизат едни женици .. с фрапиращи разлики и постижения, повечето, от които нереални разбира сее ..а АЗ ..Аз просто им се наслаждавах ии все си казвах някой ден .

отслабване мариета

Докато една вечер ..ровейки из мрежата .. не забелязах ..реални снимки, с реални постижения ( не за един месец разбира се :)) ..Така стигнах до Руми ..Знаех си, че е дошло времето за нов ОПИТ ! 🙂

След двудневно ровене из сайта, изчитане на всички коментари, статии, снимки ..РЕШИХ, че единственият начин да успея да направя нещо сполучливо и успешно е катоо.. съм отговорна пред някой!

Някой като Руми, който да ме стимулира всеки ден, всеки час ако се налага, човек разбиращ от работата си..Ии някой, който просто да ме държи изкъсо и да не ми позволи да се откажа, да ме похвали за -1 см 😀 , което ми звучеше адски смешно и несериозно.

Следващата стъпка беше много проста ..драснах на 2 ..на 3 едно писмо до Руми, на което ми беше отговорено светкавично (както и на всеки следващ мой глупав въпрос или коментар) о_О

Поиска от мен нужната и информация и ми оставаше само да чакам 🙂 🙂 ГОЛЯМОО чакане ..просто нямах търпениее да се започваа.

И така много скоро получих ВСИЧКО – изготвено персонално меню, тренировки, отговори на всичките ми въпроси, стимули и най-вече подкрепа !!! Иии тук започна забавното ..аз която мислех, че картофът е един от най-полезните зеленчуци и че няма как да напълнея от него..аз която можех да не вечерям, НО трябваше да си изям шоколада ..и не си мислете, че се задоволявах с парченце ..две ..три.. Не сладури ..бях на принципа „ВСИЧКО или нищо“, което в повечето случаи си беше всичко .. БУКВАЛНО 😀

отслабване мариета

Таа голямо мъчение си беше ..първите дни, както с храната така и с тренировките. След първата тренировка ..се замислих, колко не можеща съм..мързелива и безсилна 😀

Скачах 10 минути и след това още 20 се чудех как да се успокоя и да дишам нормално.. Изобщо видях колко „забила“ съм.

В голяма част от случаите ..бях на косъм да продължа да спя и да прескоча тренировката, но НЕ, бях поела отговорност..исках резултати..исках някакви резултати..колкото може по-бързо, а със спане нямаше да се получи !

И ден след ден ставаше все по-лесно, все по-леко, чувствах се все по-добре …а беше толкова лесно ..храниш се задоволяващо, не с боклуци, а с истинска храна и отделяш 30 -50 минути на ден за тренировка. Тренировка, която ми се струваше твърде кратка, за да постигна някакви резултати в началото.. А след това ..след седмици..след месец ..разбираш как не е необходимо да спиш във фитнеса, за да постигнеш целта си, дори не е нужно да излизаш от дома си..

Осъзнаваш как малките усилия и ГОЛЯМОТО постоянство несъмнено те отвеждат до желаната цел.

Както за мен, така мисля и за повечето от вас, най-трудно ми беше да бъда постоянна, да успея да продължа напред, дори когато 3 поредни седмици нямах никаква промяна в мерките си.

Полагах дори повече усилия, а резултатът просто не идваше. Спрях..просто спрях.
Знаех, че ако се откажа, то това ще е точно в този момент.

Но ..НЕ .. мисля си, че Руми дори не осъзнава какво значи за нас (клиентите си) ..колко важна роля играе, не чрез изготвянето на самото меню, не в самите препоръки, тренировки…а с подкрепата си – именно тук- мястото, на което спираш и си готов да се откажеш. А тя е там, за да те „изрита“ със същата сила ..само напред!

А ето и какво постигнах за 3 месеца:
тегло – 65,6 / 56,8 кг. (~ – 9 кг)
бюст – 93 / 83 см (-10 см)
талия – 78 / 68 см (-10 см)
ханш – 98 / 89 см (-9 см)
бедра – 55 / 50 см (-5 см)
бицепс – 29 / 24 см (-5 см)

НЕ е много, все още нямам перфектното, изваяно тяло, но никой не е казал, че спирам до тук! Това за мен е само началото и смятам да стигна до края.

Не спирайте да четете всички тези лични истории, на истински хора, положили адски усилия и постигнали огромни резултати..това е една безкрайна мотивация. Не знаете каква „спортна злоба“ ще се роди у вас..а и чисто по български..само както ние си знаем и можем „Защо той да може , а аз не“ 🙂 си е достатъчна причина да се мотивирате .

Дано съм успяла да помогна на всички колебаещи се, на всички чудещи се ..ще стане ли..няма ли да стане?! ЩЕ СТАНЕ – казвам Ви ..колкото по-скоро се вземете в ръце, толкова по-скоро ще сте горди с постиженията си!

На всички Вас – поздрави и Успех !

А на Руми – Едно голямо БЛАГОДАРЯ !
––––––––––––

От Руми: Ако искаш да започнеш своята промяна, пиши ми на имейла. Никога няма да е перфектното време да започнеш СВОЯТА промяна. Животът ще се случва докато го планираш и винаги ще има спънки и пречки. Но даже и по 1 кг да сваляш на месец – след 1 година ще си -12 кг. След 1 година ще съжаляваш, че не си започнала сега.

Хората сме склонни да отлагаме, защото сега не ни е удобно – никога няма да ни бъде. Просто правим максимума според ситуацията, или както казвам на клиенти ВЪЗМОЖНИЯТ максимум, който може да е 5 минути тренировка днес, 40 минути утре. Ако всеки път се раздаваш според ВЪЗМОЖНИЯ максимум – значи си на прав път.

Перфектният максимум не е за реални хора, той е за роботи! Искам да съм щастлива, а не перфектна, а ти? Искам да ти покажа как да се чувстваш щастлива в кожата си и да се харесваш такава каквато си сега и каквато ще бъдеш след няколко месеца. Можеш да бъдеш каквато си искаш. Силата е в теб – отключи я!

33 comments

 1. Daniela Georgieva 10 март, 2014 at 07:56

  ЕЕеееееее!!!!Браво ,Мариета!Какви уникални резултати си постигнала само и кожата колко красива е станала!Поздравления!Бъди упорита,запази волята си и спомена за това,колко добре се чувстваш сега,ако някой ден решиш да се откажеш!

 2. Мариана 10 март, 2014 at 09:26

  Страхотни резултати! Поздравления за волята и положените усилия 🙂

 3. Надежда 10 март, 2014 at 09:27

  Браво на Вас Мариета и Руми, винаги много се радвам да тези статии с резултатите..
  дано повече хора да ги прочетат, дори и само един човек получи своята мотивации, това си е огромен успех

 4. Neli 10 март, 2014 at 09:27

  Браво Мариета! Страхотна си. Понякога си мисля, че някой хора са дошли с точна мисия на този свят – на Руми мисията е да прави хората щастливи 🙂 Благодарим ти!

 5. Iveta 10 март, 2014 at 09:48

  Браво на теб и на Руми!!! Страхотна промяна 🙂 Продължавай все така и никога не се отказвай!!! Браво, браво и пак браво!!!

 6. Nora 10 март, 2014 at 13:21

  Руми, точно от това имах нужда тази сутрин.
  Мариета, браво!!! Пожелавам ти да запазиш това страхотно постижение и този начин на живот – със спорт и „истинска“ храна, както я нарича Руми.

 7. kiki 10 март, 2014 at 15:03

  Браво Мариета, за волята и резултатите! Но никоя от отслабващите не споделя как е кожата след отслабването, след такава промяна би следвало да се променя и кожата?

  • Мариета 10 март, 2014 at 17:16

   Kiki , кожата ми след отслабването ..просто се прибра. Не е отпусната, нито нацепена, няма никакви следи.А и бях посъветвана от Руми през целия период да се мажа обилно с крем. 🙂

 8. Daniela Georgieva 10 март, 2014 at 16:11

  Да,моята кожа е страхотна-стегната,сияеща и розова!:)
  Акнето ми изчезна,целулита се стопи почти напълно,след раждането имах пъпчици по външната част на ръцете- вече ги няма:))))

 9. мони 10 март, 2014 at 16:55

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ И НА ДВЕЧКИТЕ:-*
  Това ми е най-любимото нещто-снимки преди и след!!!!СТИМОЛИРАТ МЕ!!!!
  Аз също съм се снимала,като му дойде времето ще изпратя снимките.вчера си влязах в дънките.ЧУВСТВОТО Е ВЪРХОВНО!ОТ 27ЯНУАРИ ПРАВЯ УПРАЖНЕНИЯ,А ОТ 17ФЕВ.СЪМ НА ПРОТЕИНОВА ДИЕТА С ЛЕКИ ОТКЛОНЕНИЯ,ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ КЪРМЯ.РУМИ БЛАГОДАРЯ,ЧЕ МЕ СТИМОЛИРАШ.ВСИЧКО НАПИСАНО Е ВСЕ ЕДНО ЛИЧНО КЪМ МЕН;-):-*

 10. Meglena 11 март, 2014 at 07:54

  Уау 🙂 Постижението е очевАдно 🙂 Браво!
  А нека и тези като мен, за които е абсурдно да постигнем толкова само за 3 месеца не се отчайват 🙂 И нашия ден ще дойде просто след повече от 3 месеца 😉

 11. Съйнова Надя 11 март, 2014 at 08:11

  Руми на скоро четох за “презареждащ ден“че не пречел на дииетата и че било необходимо да се прави 🙂 би ли обяснила моляте какво изобщо е “презареждащ ден“че нещо не успях да разбера :Д

 12. Крис 12 март, 2014 at 11:26

  Мариета, изглеждаш страхотно ! В момента спазвам режима и си нямаш напредстава с каква доза мотивация ме зареди 🙂 И ти и Руми след като си видях пощата днес 🙂 Благодаря !!
  п.с. Извивката на дупето ти в профил е страааашно секси 😉

 13. shame 14 март, 2014 at 08:20

  Страхотна промяна, за толкова кратко време. Очевидно си била страшно упорита. Ако снимките бяха качени в друг сайт, най-вероятно нямаше да повярвам, че това е истина, но на Руми й вярвам 🙂

  p.s. И аз искам….

  • Rumiana Ilieva 14 март, 2014 at 13:02

   Благодаря за доверието! Ако си била клиент ще знаеш, че снимките са истински, голямо снимане пада, защото искам да покажа на всеки къде колко се е променил. Когато се променяш всеки ден по малко свикваш с промяната и не я виждаш в огледалото. Снимките преди-след пазят спомена за промяната 🙂

   • shame 14 март, 2014 at 14:16

    Не съм била клиент, но съм редовен читател и трениращ. Събирам смелост да стана клиент. Не знам защо, но си мисля, че ще се издъня и няма да продължа до края.

    • Rumiana Ilieva 14 март, 2014 at 14:27

     Нямаш какво да губиш, най-лошото, което може да се случи е да не продължиш до края 🙂 което не е нещо лошо. НО от тук натам може да се случи нещо хубаво 🙂

    • Neli 14 март, 2014 at 17:34

     Ако се издъниш (преядеш 1 или повече дни или спреш да тренираш за седмица-две) голяма работа, оставяш го зад теб и продължаваш НАПРЕД 🙂 И аз не съм стигнала края, но съм по пътя. Почвай ще ни настигнеш бързо, щом си намерила Руми най-трудното вече си го свършила 🙂

 14. shame 16 март, 2014 at 12:18

  Благодаря за подкрепата. Руми, наистина е голямо съкровище! Да си призная Руми, понеже казваш в статиите си, че пишеш в някой мол, когато ходя в мола, тайничко се оглеждам за теб 🙂

 15. Ани 21 март, 2014 at 15:07

  Браво Мариета, продължавай напред.Трябва упоритост и постоянство.Аз преди 2 години също постигнах такива резултати, благодарение на подкрепата и стимула ,който ми даваше Руми.След това се поотпуснах, сложих някое килце отгоре, но сега отново съм на правилния хранителен режим и по малко тренировки.Допълнително ходя и на народни танци.Без гладуване свалих 9 кг. за 3 месеца и продължавам.Имай предвид ,че съм на 60 години.
  успех.

 16. Ива 2 април, 2014 at 07:00

  Следях си мерките от декември на 2 седмици и не помръдваха,доста обезкуражаващо ми действаше. Спрях. След още два месеца ги отмерих отново.О, чудо! 😀
  -11см от паласките,-4 см от ханша и талията. В кг да съм и мръднала с 1 кг най-много… варира постоянно този кантар и го избягвам.
  Така,че нека не мерките и кантара бъдат нашата цел,а здравословния живот.

 17. нина 8 април, 2014 at 09:48

  Да Мариета, ключът не е само в индивидуалният хранителен и тренировъчен режим а в подкрепата. Всички знаем,че трябва да тренираме и пазим режим за да сме здрави, но да получиш помощ и МОТИВАЦИЯ – ето това е най безценното.
  Прекрасно поприще Руми – съчетание между лекар и учител – най- благородните професии.
  Между другото, скоро не си споделяла хашимотски новини.Може би се притесняваш, че ще някои ще последваме сляпо твоите решения/постижения. Всички трябва да се закълнем, че няма да копираме чужди рецепти :-). Аз редовно си зобам Еутирокс-150 ( яд ме е него, повишава ми инсулина=апетита), но благодарение на моето си лечение изкарах на бял свят два нормални човека.

  • Rumiana Ilieva 8 април, 2014 at 10:52

   Не знам дали вече ще споделям за Хашимото, защото след това много хора ми пишат и звънят и искат да им разказвам повече … което е много натоварващо. Представи си звъни ти непознат и казва „Здравей, и аз имам Хашимото, кажи ми пиеш ли хормони..“ Забелязала съм, че когато говоря за Хашимото се напрягам и започвам да усещам стягане в гърлото. А иначе може да не се сетя за него с месеци и ми е добре. Може би след време ще съм по-силна и ще мога да споделям без да се притеснявам от последствията 🙂

 18. Daniela Georgieva 8 април, 2014 at 10:10

  Аз предполагам,че Руми не говори за такива неща,защото има една закономерност-много трябва да вниамваме какво казваме,защото затвърждаваме с думите,които изричаме,тяхното съдържание-тоест,ако аз нон стоп обяснявам,че имам проблем с отслабването,не мога,рабтя вурху това,но ми е трудно,всъщност аз затвърждавам именно това и отслабването не ми се случва:))))
  Затова предпочитам вместо да мисля за това и да го говоря,да мисля за нещо позитивно,да виждам в огледалото тялото,което искам и да му се радвам:)))))

 19. Daniela Georgieva 8 април, 2014 at 10:56

  Руми,точно така,не споделяй,докато не си готова.В НЛП има пътека,която мозъкът ти трябва да създаде,с кяото ще замени неприятните чувства по тази тема,от теб зависи как и с какво-принципа е да дадеш цвят,чувство,вкус на нещото,да знаеш точно какво усещаш и веднага да го замениш с нещо много приятно за теб отново като цвят,чувство,вкус.С упражнения и постоянство мозъкът изгражда невро пътека,която помага да се справиш с това обстоятелство и следващ път когато отново се спомене тази дума или се конкретизира проблема,да нямаш схващане в гърлото,а мозъкът ти да те поведе по изградената пътека.

  • Rumiana Ilieva 8 април, 2014 at 11:20

   Благодаря, Дани! Мисля, че съм изградила пътека като говоря за Хашимото да ме стяга гърлото. Ще се работи по това 🙂

   • Daniela Georgieva 8 април, 2014 at 11:25

    Давай ,отработи я,направи я зелена,миришеща на лимони и мокра трева,с капки роса по нея:))))

 20. nezabravka 23 май, 2014 at 17:15

  Браво Мариета и Руми! Резултатите са изумителни просто. Точно затова не разбирам защо е нужно да се правят снимки от различен ъгъл, навсякъде се забелязва това, но особено на тези идва малко в повече, sorry.

  • Rumiana Ilieva 24 май, 2014 at 00:00

   Никой не се снима нарочно от различен ъгъл. Пробвай през няколко месеца да се снимаш по един и същ начин – ами трудно е. Снимаш се както се снимаш, един път от един ъгъл, друг път от друг ъгъл. И аз не разбирам защо е нужно да се коментира кой как се снима. Все пак говорим за хора, които това не им е професия, а се снимат за следене на резултати. Ядене да сготвиш по една и съща рецепта, различно става всеки път.

Коментарите са заключени