Отслабване Рени

отслабване с режим от Руми

Днешната мотивация е Рени, която за 6 месеца намали:

5 см от бюста
6.5 см от талията
5 см от ханша
3.5 см от бедрото
1.5 см от прасеца
3 см от бицепса
6 кг

Искаш ли да започнеш своята промяна, без стрес, без укор, без вина? Руми ще ти помогне по пътя на твоята промяна, като ти изготви персонално меню само с любимите ти храни и ще тренираш вкъщи 20-30 минути на ден.

Пиши на Руми само 2 думи „искам промяна“ и започвате да работите за постигане на твоите цели. Рени постигна нейните, ТИ също можеш. Имаш нужда само от добра програма и мотивация от Руми. Виж програмата, която следва Рени, можеш да имаш твоя такава програма.

Здравей приятелко, сега ще ти разкажа моята история – за това как се промених и за това, че ти също ще можеш.

Казвам се Рени, на 37 години. Майка, съпруга, работеща жена, т.е. прилично зает човек. Винаги съм била слаба и стройна. Ядях колкото, когато и каквото поискам. Без ограничения. Мислех си, че това ще продължи вечно. Казвах си „каква късметлийка съм”. Никога не съм се увличала по някакъв спорт – просто нямах нужда. Смятам себе си за силна и жилава, за „голяма” работа.

Това „винаги” обаче, продължи до моите 31-32 години. След това неусетно тялото ми започна да се променя, да се закръгля, качвах по половин килограм на година, който не се връщаше назад. Затварях си очите за тези промени. Все пак бяха в рамките на нормалното. Последните две години вече качвах по килограм. Правех някакви жалки опити да отслабвам – намалявах храната, уж минавам на салати, или кисело мляко, но така издържах до 3-4 дни, през които нищо друго не се случваше освен да се обезводня и освирепея от глад, който след това водеше до ново закръгляне на обиколките ми.

Една зимна сутрин, тази година, не успях да закопчая любимите ми, протрити, стари дънки, с които смятах, че ще остареем заедно. И се разплаках. В този момент разбрах, че вече не съм онази „късметлийка” дето ще си яде всичко когато поиска. Вече не бях онова момиче. С годините се променяме. Осъзнах, че ужасно много съм се отпуснала и съм била немарлива към себе си.

И тъй като смятам себе си за интелигентен човек, който не бива да пренебрегва здравето и визията си, започнах да се ровя тук-там в интернет пространството. Общо взето, не знаех от къде да започна. Първоначално четях статии за спорт, хранене, въглехидрати, мазнини и т.н. …и така до прочитането на един коментар под статия „А пробвала ли си с Румитки?”

Това беше. Намерих сайта на Руми, въпросните 5 минутни тренировки и веднага скочих да направя няколко. Останах без дъх и почти щях да припадна след 1 тренировка. Не преувеличавам. Осъзнах, че нещата при мен са мноооого зле. Не можех да повярвам, че съм го допуснала!

След това видях снимките на другите момичета, минали през програма за отслабване на Руми. Нямаше измама – едни и същи хора „преди” и „след”. Реални, истински. Същия ден вечерта й писах със желание да изготви „моето“ меню.

отслабване с персонално меню

И така, един февруарски ден започнахме моята промяна.

Исках да сваля 6 килограма/от 59 на 53 кг/, това беше целта!

Честно казано, като прочетох грамажите на храните в менюто, изпаднах в паника. Как ще се нахраня от това? Тогава Руми ми каза „Спокойно, няма да те оставя гладна”. Това много ме успокои, но да си призная често после бях гладна. Менюто ми беше точно с храните, които обичам. Това беше много важно за мен. Но имаше вечери, в които си лягах рано за да не мисля за храна.

Възприех, обаче, програмата си като въпрос на лично доказване. Като борба със самата мен. Не беше възможно да съм се превърнала в мекотело, трябваше да си го докажа. А и на човека, който работеше с мен – Руми.

Признавам, имаше изкушения – няколко фурми, или парче шоколад или пък чаша вино.

Дори тогава Руми беше с мен, подкрепяше ме, не ме хокаше за това. Може би така намери път към мен. И винаги ми показваше правилната посока. Няма два пътя, посоката е една – правилно хранене и тренировки!

Тренирах 5, дори 6 дни от седмицата с Руми. Преди това съм пробвала фитнес един-два пъти, но за мен се оказа доста досадно занимание, още повече когато не знаеш какво правиш в залата.

А Руми знае. Води ме в тренировката, показва техниката, кара ме да се усмихвам от време на време в клипчетата и ме зарежда. И тренировките се оказаха не досадно дълги, а супер ефективни и с точната дължина като време. Тялото ми се промени. За 6 месеца намалих:
5 см от бюста
6,5 см от талията
5 см от ханша
3,5 см от обиколката на бедрото
1,5 см от прасеца и
3 см от обиколката на бицепса
и вече съм 53 кг.

По-силна и по-здрава съм. Сега без преувеличаване мога да кажа, че съм пристрастена към тренировките.
Вече не съм на персоналното меню, но внимавам и знам как да се храня за да задържа постигнатото.

Казах ти приятелко, аз съм работещ човек, майка, съпруга…. Всеки очаква нещо от мен, иска от времето ми.

Но аз съм важна. Искам на 37 да изглеждам като на 34 максимум :), искам да съм здрава, искам да се храня правилно и да науча на това семейството ми. Знам, че ми беше трудно, но не и невъзможно. Руми беше с мен и през цялото време усещах, че се борехме заедно. Вярвам, че всеки може да намери време за себе си, другото са оправдания.

Намери и ти. Ти си важна.

отслабване с тренировки

Ако отдавна искаш да направиш нещо за себе си, не го отлагай, защото от опит знам, че никога не е подходящото време. Трябва да се научиш да се храниш, докато не ти е удобно, докато има празници, работа, деца и задължения. Работим за промяна на начина на живот и изграждане на добри навици, които ти помагат да се справяш с храната и тренировките, когато не ти е до тях. Няма идеално време да започнеш 🙂 Така че не го отлагай 🙂 Започни и заедно ще намерим твоя начин за постигане на твоите цели! Изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“.

12 comments

 1. Мариана 24 ноември, 2015 at 16:21

  Здравейте Рени и Руми. Постигнали сте най-трудното. Когато килограмите са малко отгоре, тогава усилията са огромни и резултатите бавни. Усетих в поста ти че все пак е имало малко глад, е точно това ме спира да поема по пътя. Имам чувството че за тези 3 килограма които са ми в повече усилията ще са зверски. Поздравления за положения труд и перфектната визия. Супер си. Продължавай все така. А рано или късно и аз ще се взема в ръце. Отново адмирации към Руми за това че намира правилния път и работи с такава всеотдайност. Прегръдки и на двете ви!

  • Rumiana Ilieva 24 ноември, 2015 at 16:30

   За глада е индивидуално 🙂 Някои усещат, други не. Обикновено, когато не е наднормено тегло се усеща лек глад докато се свикне с порциите. Ако има повече кг за сваляне започваме с доста храна и там пък казват, че не могат да си я изядат, защото истинската храна е по-обемна спрямо преработенатата.

   • Ивайла 24 ноември, 2015 at 17:45

    Поздравления за постигнатата промяна! А Мариана, Вас мога да Ви успокоя от личен опит, че при много килограми за сваляне усилията също са огромни, а резултатите – бавни 😀 Но бавно, бавно – към прогрес. 🙂

 2. DENITSADOLAPCHIEVA 24 ноември, 2015 at 20:09

  Момичета, мисля си, че все пак глада не е най-страшното, което може да се случи на човек. Има далеч по лоши неща – ниско самочувствие, комплекси, подценяване, затлъстяване, холестерол, затруднени бъбреци…..и т.н. Здравето е по-важно от всичко и понякога трябват жертви….

 3. cchery 26 ноември, 2015 at 11:59

  Рени, много приятна (чисто визуално) промяна в горната част на тялото!!! Не че в долната няма :), но аз просто винаги съм харесвала малко по-закръглените форми там…. и това, което е преди при теб, също не е лошо!!! Но коремът е трепач отвсякъде!!! БРАВО!

Коментарите са заключени

как разбрах че съм бременна

Как разбрах, че съм бременна

Прекрасни Водя си този дневник от самото начало, но го споделям с вас, когато влизам в 6ти месец. Ако събера смелост ще разкажа защо изчаках ...