Отслабване Съни: -20 килограма и продължава напред!

Днес ви мотивирам с историята и снимките на Съни! Със Съни продължаваме да работим. Тя все още не е постигнала целта си, но даже и тези междинни снимки са уоу!

Започнахме, когато Съни беше 102 кг. Темповете на отслабване са индивидуални, докато четеш историята, не се сравнявай!

Ето какво постигна Съни за 5 месеца:
Тегло: -20 кг
Талия: -21 см
Ханш: -16 см
Бедро: -10 см
Прасец: -4 см
Ръка: -6 см

отслабване завинаги

Искаш ли и ти да имаш своите снимки преди-след? (спокойно, не публикувам всички снимки на клиенти, а само тези, които искат да ги споделят).

Руми може да ти помогне, пиши й. Изпрати просто 2 думи „искам промяна“, не е нужно да пишеш дълго писмо, Руми ще ти каже каква информация да подготвиш. Получаваш, нейната подкрепа, мотивация и знания, лично за теб.

Ако паднеш, Руми ще ти подаде ръка и ще те издърпа нагоре, ще отговори на всичките ти въпроси. Започни сега, няма подходящо време за промяна. Трябва да се промениш докато живееш, докато си на почивка, докато има празници и изкушения, защото това е истинският живот.

Историята на Съни:

Здравейте, казвам се Съни и съм на 35 години, висока съм 158 см! Искам да разкажа моята история, защото няма случайни неща. Както аз неслучайно открих Руми, някой от вас ще открие себе си в моята история, ще повярва в себе си и във възможностите си и ще направи живота си по-хубав, точно, както се случи с мен!

Моята история започна преди около 6 месеца.

Винаги съм се чувствала ужасно в тялото си, чувствах се като в затвор, в обвивка, която ме ограничава и отнема от свободата ми!

Пробвала съм най-различни диети, които няма смисъл да изреждам, защото и без това са давали временен резултат и след тях отново-разочарование.

Имах нужда от знания как да се храня без да гладувам и знания за периода след отслабването, а не просто да спазвам диета, написана по дни, която трае определен период от време, но след която да качвам отново килограми.

Исках и да спортувам, дори започнах да ходя на фитнес и една сутрин след фитнеса търсейки информация, с която да обогатя знанията си относно хранене и спорт, открих сайта на Руми!

Измина цяла седмица, четях и все повече се убеждавах, че съм намерила моя път!

Писах и веднага получих отговор!

След това получих готово персоналноменю и тренировъчна програма.

отслабване с персонално меню

Започнах веднага, защото бях решила, че нямам повече време за губене!
В началото ми беше трудно, защото трябваше да отделям време за тренировки и за готвене на храните от менюто, притесняваше ме също как ще спра да ям сладко. С времето нещата се променяха, ставаше все по-лесно и тренировките и приготвянето на храната.

Пристрастеността ми към сладкото също отмина, а и резултатите не закъсняха.

Няма нищо по-хубаво от това да полагаш усилия и те да са възнаградени.

Започнах да се чувствам все по-добре, имах повече енергия, кожата ми започна да се изчиства и се чувствах по-силна от всякога.

Глад почти не изпитвах, защото хапвах повече зеленчуци.

Руми отговаряше търпеливо на всеки мой въпрос и ми даваше нужната информация за всичко, което ме интересува.

Научих много неща и най-вече разбрах, че всичко е в моите ръце и че не бива да изпитвам вина от факта, че съм хапнала парче торта. Всичко е поправимо стига да е в нормални количества.

Сега не минава и ден без да изпитвам нужда да си направя упражненията. На път съм да постигна мечтаното тяло!

Аз вече знам за себе си, че това е моят начин на живот от тук нататък. Направи го и ти и няма да съжаляваш!

отслабване 20 килограма

Ако често си мислиш „цял живот гладна и дьбьла“, не си права 🙂 Пиши на Руми и тръгни по пътя на промяната.

22 comments

 1. Донка 14 юни, 2015 at 19:55

  Промяната е изумителна!!! Съни, страхотна си! Това си го постигнала с много усилия и воля и наистина трябва да се чувстваш горда със себе си. Сигурна съм че ще стигнеш и по далеч. Представи си след една година… колко ще е голяма промяната. Браво, Браво.

 2. Галина Н. 15 юни, 2015 at 04:56

  Съни разликата в снимките е невероятна!Справила си се страхотно за 5 месеца!С воля и хъс всичко се постига!Браво момиче продължавай в същия дух и добрият резултат няма да те подмине!Поздравления!!☺

 3. Мира 15 юни, 2015 at 05:17

  Ехееии! Браво! Страхотна промяна! Изумително е колко много хора, последвали Руми, описваме промяната като намиране на своя път. Поздравления!!! Давай смело напред, Съни! Много сме, не си сама! 🙂

 4. bubka 15 юни, 2015 at 07:40

  Страхотна промяна Съни. Само така, доказваш че човек може да сбъдне мечтите си. Нужно е само търпение, упоритост и подкрепа. С теб сме.

 5. MeglenaGeorgieva 15 юни, 2015 at 10:32

  Уау … знам колко е трудно човек да повярва в огромната работа, която е свършил, ако все още не е на финала, но Съни промяната ти наистина е огромна. Дори и да имаш още път, вървиш уверено по него – поздравления!

  • Rumiana Ilieva 15 юни, 2015 at 12:17

   Писала съм ти имейл, но си оставила грешен адрес. Горе в статият има моя имейл, пиши ми.

 6. Tedi 15 юни, 2015 at 14:10

  Това може би е най-мотивиращата промяна от всички. Нека хората да разберат че няма значение дали си 60-70-80-90 кг. Всичко е въпрос на желание и малко помощ от Руми. Очакваме снимки след още 5 месеца 🙂

 7. Съни 15 юни, 2015 at 18:28

  Привет момичета! Благодаря на всички за милите думи,много ме радват и наистина ме мотивират да продължа напред по- уверена и вярваща в самата себе си и в компетентността на Руми!
  Наистина не е лесно,но това,което разбрах е,че всичко е в наширъце и единственият,който ти е писано да станеш е човекът,който решиш да бъдеш!
  На тези,които се колебаят ще кажа: Бъдете смели и не се колебайте!Доверете се на Руми и най- важното- повярвайте в себе си!:)

  • Нели Домусчиева 15 юни, 2015 at 20:22

   Браво на Съни за волята и постигнатите страхотни резултати!Едно огромно браво и за Руми-невероятна жена и перфекционист в работата си!Доверете се на Руми и няма да съжалявате!Аз го направих преди три месеца и се чувствам невероятно!

 8. Irka 16 юни, 2015 at 04:55

  Страхотен резултат Съни! Браво! Продължавай напред!

 9. Нина 16 юни, 2015 at 13:16

  Поздравления за страхотния резултат!
  Дано да продъжаваш все така 🙂

 10. Milla 18 юни, 2015 at 15:13

  Браво, Съни! Браво, Руми! Поздравления и за двете! Промяната е голяяяяма! Съни, допреди една година тежах 113 кг. Вече съм 83. От 9 месеца не съм излизала от фитнеса. Само за малко, да ви поздравя и пак отивам:)))Продължавай в този дух и никога, никога не се отказвай ,докато не им видиш сметката на оставащите килограми и сантиметри! Продължавам да чета тук. Руми, специални благодарности за всичко, което правиш! Ти изобщо нямаш представа колко хора подкрепяш с работата си!
  Прегръдки от родния Бургас!

 11. Мариела 18 юли, 2015 at 20:09

  Браво! Страхотни резултати, поздравления!!!
  Руми, от доста време следя сайта и чета почти всичко написано. Искам да попитам – има ли жени над 45 г., които да се похвалят с постигнати добри резултати? Защото както знаем, след една определена възраст, отслабването става все по-трудно. Ако има, може ли да разкажеш? Тяхната промяна също би била много мотивираща…Благодаря!

  • Rumiana Ilieva 18 юли, 2015 at 23:40

   Да, имам клиенти над 60 години. Трябва те да искат да разкажат. Не публикувам снимки и разкази без позволение.

 12. Мариела 11 септември, 2015 at 19:59

  Нямах предвид да публикуваш снимки, ясно е, че не го правиш без съгласието на клиента. Искаше ми се да разкажеш най-общо за трудностите на тази възрастова група, мисля, че би било от полза, но …ти си решаваш, разбира се!

Коментарите са заключени

Меню за 30 кг наднормено тегло

Имам наднормено тегло от около 30 кг., които качих следствие преживян силен стрес – смъртта на един от родителите ми като килограмите качих преди 5 ...