Отслабване Съни: -20 килограма и продължава напред!


Днес ви мотивирам с историята и снимките на Съни! Със Съни продължаваме да работим. Тя все още не е постигнала целта си, но даже и тези междинни снимки са уоу!

Започнахме, когато Съни беше 102 кг. Темповете на отслабване са индивидуални, докато четеш историята, не се сравнявай!

Ето какво постигна Съни за 5 месеца:
Тегло: -20 кг
Талия: -21 см
Ханш: -16 см
Бедро: -10 см
Прасец: -4 см
Ръка: -6 см

отслабване завинаги

Искаш ли и ти да имаш своите снимки преди-след? (спокойно, не публикувам всички снимки на клиенти, а само тези, които искат да ги споделят).

Руми може да ти помогне, пиши й. Изпрати просто 2 думи „искам промяна“, не е нужно да пишеш дълго писмо, Руми ще ти каже каква информация да подготвиш. Получаваш, нейната подкрепа, мотивация и знания, лично за теб.

Ако паднеш, Руми ще ти подаде ръка и ще те издърпа нагоре, ще отговори на всичките ти въпроси. Започни сега, няма подходящо време за промяна. Трябва да се промениш докато живееш, докато си на почивка, докато има празници и изкушения, защото това е истинският живот.

Историята на Съни:

Здравейте, казвам се Съни и съм на 35 години, висока съм 158 см! Искам да разкажа моята история, защото няма случайни неща. Както аз неслучайно открих Руми, някой от вас ще открие себе си в моята история, ще повярва в себе си и във възможностите си и ще направи живота си по-хубав, точно, както се случи с мен!

Моята история започна преди около 6 месеца.

Винаги съм се чувствала ужасно в тялото си, чувствах се като в затвор, в обвивка, която ме ограничава и отнема от свободата ми!

Пробвала съм най-различни диети, които няма смисъл да изреждам, защото и без това са давали временен резултат и след тях отново-разочарование.

Имах нужда от знания как да се храня без да гладувам и знания за периода след отслабването, а не просто да спазвам диета, написана по дни, която трае определен период от време, но след която да качвам отново килограми.

Исках и да спортувам, дори започнах да ходя на фитнес и една сутрин след фитнеса търсейки информация, с която да обогатя знанията си относно хранене и спорт, открих сайта на Руми!

Измина цяла седмица, четях и все повече се убеждавах, че съм намерила моя път!

Писах и веднага получих отговор!

След това получих готово персоналноменю и тренировъчна програма.

отслабване с персонално меню

Започнах веднага, защото бях решила, че нямам повече време за губене!
В началото ми беше трудно, защото трябваше да отделям време за тренировки и за готвене на храните от менюто, притесняваше ме също как ще спра да ям сладко. С времето нещата се променяха, ставаше все по-лесно и тренировките и приготвянето на храната.

Пристрастеността ми към сладкото също отмина, а и резултатите не закъсняха.

Няма нищо по-хубаво от това да полагаш усилия и те да са възнаградени.

Започнах да се чувствам все по-добре, имах повече енергия, кожата ми започна да се изчиства и се чувствах по-силна от всякога.

Глад почти не изпитвах, защото хапвах повече зеленчуци.

Руми отговаряше търпеливо на всеки мой въпрос и ми даваше нужната информация за всичко, което ме интересува.

Научих много неща и най-вече разбрах, че всичко е в моите ръце и че не бива да изпитвам вина от факта, че съм хапнала парче торта. Всичко е поправимо стига да е в нормални количества.

Сега не минава и ден без да изпитвам нужда да си направя упражненията. На път съм да постигна мечтаното тяло!

Аз вече знам за себе си, че това е моят начин на живот от тук нататък. Направи го и ти и няма да съжаляваш!

отслабване 20 килограма

Ако често си мислиш „цял живот гладна и дьбьла“, не си права 🙂 Пиши на Руми и тръгни по пътя на промяната.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!