Отслабване Съни: -20 килограма и продължава напред!

Днес ви мотивирам с историята и снимките на Съни! Със Съни продължаваме да работим. Тя все още не е постигнала целта си, но даже и тези междинни снимки са уоу!

Започнахме, когато Съни беше 102 кг. Темповете на отслабване са индивидуални, докато четеш историята, не се сравнявай!

Ето какво постигна Съни за 5 месеца:
Тегло: -20 кг
Талия: -21 см
Ханш: -16 см
Бедро: -10 см
Прасец: -4 см
Ръка: -6 см

отслабване завинаги

Искаш ли и ти да имаш своите снимки преди-след? (спокойно, не публикувам всички снимки на клиенти, а само тези, които искат да ги споделят).

Руми може да ти помогне, пиши й. Изпрати просто 2 думи „искам промяна“, не е нужно да пишеш дълго писмо, Руми ще ти каже каква информация да подготвиш. Получаваш, нейната подкрепа, мотивация и знания, лично за теб.

Ако паднеш, Руми ще ти подаде ръка и ще те издърпа нагоре, ще отговори на всичките ти въпроси. Започни сега, няма подходящо време за промяна. Трябва да се промениш докато живееш, докато си на почивка, докато има празници и изкушения, защото това е истинският живот.

Историята на Съни:

Здравейте, казвам се Съни и съм на 35 години, висока съм 158 см! Искам да разкажа моята история, защото няма случайни неща. Както аз неслучайно открих Руми, някой от вас ще открие себе си в моята история, ще повярва в себе си и във възможностите си и ще направи живота си по-хубав, точно, както се случи с мен!

Моята история започна преди около 6 месеца.

Винаги съм се чувствала ужасно в тялото си, чувствах се като в затвор, в обвивка, която ме ограничава и отнема от свободата ми!

Пробвала съм най-различни диети, които няма смисъл да изреждам, защото и без това са давали временен резултат и след тях отново-разочарование.

Имах нужда от знания как да се храня без да гладувам и знания за периода след отслабването, а не просто да спазвам диета, написана по дни, която трае определен период от време, но след която да качвам отново килограми.

Исках и да спортувам, дори започнах да ходя на фитнес и една сутрин след фитнеса търсейки информация, с която да обогатя знанията си относно хранене и спорт, открих сайта на Руми!

Измина цяла седмица, четях и все повече се убеждавах, че съм намерила моя път!

Писах и веднага получих отговор!

След това получих готово персоналноменю и тренировъчна програма.

отслабване с персонално меню

Започнах веднага, защото бях решила, че нямам повече време за губене!
В началото ми беше трудно, защото трябваше да отделям време за тренировки и за готвене на храните от менюто, притесняваше ме също как ще спра да ям сладко. С времето нещата се променяха, ставаше все по-лесно и тренировките и приготвянето на храната.

Пристрастеността ми към сладкото също отмина, а и резултатите не закъсняха.

Няма нищо по-хубаво от това да полагаш усилия и те да са възнаградени.

Започнах да се чувствам все по-добре, имах повече енергия, кожата ми започна да се изчиства и се чувствах по-силна от всякога.

Глад почти не изпитвах, защото хапвах повече зеленчуци.

Руми отговаряше търпеливо на всеки мой въпрос и ми даваше нужната информация за всичко, което ме интересува.

Научих много неща и най-вече разбрах, че всичко е в моите ръце и че не бива да изпитвам вина от факта, че съм хапнала парче торта. Всичко е поправимо стига да е в нормални количества.

Сега не минава и ден без да изпитвам нужда да си направя упражненията. На път съм да постигна мечтаното тяло!

Аз вече знам за себе си, че това е моят начин на живот от тук нататък. Направи го и ти и няма да съжаляваш!

отслабване 20 килограма

Ако често си мислиш „цял живот гладна и дьбьла“, не си права 🙂 Пиши на Руми и тръгни по пътя на промяната.

22 comments

 1. Донка 14 юни, 2015 at 19:55

  Промяната е изумителна!!! Съни, страхотна си! Това си го постигнала с много усилия и воля и наистина трябва да се чувстваш горда със себе си. Сигурна съм че ще стигнеш и по далеч. Представи си след една година… колко ще е голяма промяната. Браво, Браво.

 2. Галина Н. 15 юни, 2015 at 04:56

  Съни разликата в снимките е невероятна!Справила си се страхотно за 5 месеца!С воля и хъс всичко се постига!Браво момиче продължавай в същия дух и добрият резултат няма да те подмине!Поздравления!!☺

 3. Мира 15 юни, 2015 at 05:17

  Ехееии! Браво! Страхотна промяна! Изумително е колко много хора, последвали Руми, описваме промяната като намиране на своя път. Поздравления!!! Давай смело напред, Съни! Много сме, не си сама! 🙂

 4. bubka 15 юни, 2015 at 07:40

  Страхотна промяна Съни. Само така, доказваш че човек може да сбъдне мечтите си. Нужно е само търпение, упоритост и подкрепа. С теб сме.

 5. MeglenaGeorgieva 15 юни, 2015 at 10:32

  Уау … знам колко е трудно човек да повярва в огромната работа, която е свършил, ако все още не е на финала, но Съни промяната ти наистина е огромна. Дори и да имаш още път, вървиш уверено по него – поздравления!

  • Rumiana Ilieva 15 юни, 2015 at 12:17

   Писала съм ти имейл, но си оставила грешен адрес. Горе в статият има моя имейл, пиши ми.

 6. Tedi 15 юни, 2015 at 14:10

  Това може би е най-мотивиращата промяна от всички. Нека хората да разберат че няма значение дали си 60-70-80-90 кг. Всичко е въпрос на желание и малко помощ от Руми. Очакваме снимки след още 5 месеца 🙂

 7. Съни 15 юни, 2015 at 18:28

  Привет момичета! Благодаря на всички за милите думи,много ме радват и наистина ме мотивират да продължа напред по- уверена и вярваща в самата себе си и в компетентността на Руми!
  Наистина не е лесно,но това,което разбрах е,че всичко е в наширъце и единственият,който ти е писано да станеш е човекът,който решиш да бъдеш!
  На тези,които се колебаят ще кажа: Бъдете смели и не се колебайте!Доверете се на Руми и най- важното- повярвайте в себе си!:)

  • Нели Домусчиева 15 юни, 2015 at 20:22

   Браво на Съни за волята и постигнатите страхотни резултати!Едно огромно браво и за Руми-невероятна жена и перфекционист в работата си!Доверете се на Руми и няма да съжалявате!Аз го направих преди три месеца и се чувствам невероятно!

 8. Irka 16 юни, 2015 at 04:55

  Страхотен резултат Съни! Браво! Продължавай напред!

 9. Нина 16 юни, 2015 at 13:16

  Поздравления за страхотния резултат!
  Дано да продъжаваш все така 🙂

 10. Milla 18 юни, 2015 at 15:13

  Браво, Съни! Браво, Руми! Поздравления и за двете! Промяната е голяяяяма! Съни, допреди една година тежах 113 кг. Вече съм 83. От 9 месеца не съм излизала от фитнеса. Само за малко, да ви поздравя и пак отивам:)))Продължавай в този дух и никога, никога не се отказвай ,докато не им видиш сметката на оставащите килограми и сантиметри! Продължавам да чета тук. Руми, специални благодарности за всичко, което правиш! Ти изобщо нямаш представа колко хора подкрепяш с работата си!
  Прегръдки от родния Бургас!

 11. Мариела 18 юли, 2015 at 20:09

  Браво! Страхотни резултати, поздравления!!!
  Руми, от доста време следя сайта и чета почти всичко написано. Искам да попитам – има ли жени над 45 г., които да се похвалят с постигнати добри резултати? Защото както знаем, след една определена възраст, отслабването става все по-трудно. Ако има, може ли да разкажеш? Тяхната промяна също би била много мотивираща…Благодаря!

  • Rumiana Ilieva 18 юли, 2015 at 23:40

   Да, имам клиенти над 60 години. Трябва те да искат да разкажат. Не публикувам снимки и разкази без позволение.

 12. Мариела 11 септември, 2015 at 19:59

  Нямах предвид да публикуваш снимки, ясно е, че не го правиш без съгласието на клиента. Искаше ми се да разкажеш най-общо за трудностите на тази възрастова група, мисля, че би било от полза, но …ти си решаваш, разбира се!

Коментарите са заключени