Обучение за промяна на начина на живот


*Тази програма включва:

1. Изготвяне на индивидуално меню, включващо само храните които обичате, без храните, които не обичате. Няма значение дали ядете всичко или сте веган или вегетарианец или суровоядец – менюто се изготвя според храните, които консумирате!

Предвидила съм първоначална кореспонденция, в която да обсъдим твоите хранителни предпочитания.

Следене на постигнатите резултати в продължение на 5 седмици след изготвяне на менюто. В началото на програмта се снимате (може да видите снимки по-долу как), след 4 седмици на менюто отново се снимате. Руми прави анализ на началните и на снимките след 4 седмици. За такъв кратък период не може да се постигне желана цел, но има напредък, който повечето хора не забелязват. Не го забелязват, защото на снимките виждат не колко са напреднали, а колко още им остава – това е нормално – всички искаме бърза и лесна промяна – но нищо в живота не се случва без упорита работа, постоянство и време. Руми прави процеса на влизане във форма възможно най-лесен и дава подкрепа в моменти, когато сте загубили мотивация, но трябва човек да има нагласа, че това е процес, а не промяна от днес за утре.

Интензивна имейл помощ – отговори на въпроси (свързани с индивидуалното меню и тренировките) и мотивацияклиентите споделят, че това е нещото, което най-много им е помогнало да постигнат целта. Получаваш 5 седмици имейл консултация, които може да използваш след изпращане на програмата. Ако имаш нужда от повече време, насреща съм 😉 Нормално е да загубиш мотивация. Нормално е да срещаш трудности – в такъв момент изпрати ми имейл и сподели – ще те мотивирам и ще продължиш да намаляваш мерки. Ще ти кажа какво е нормално топене на мазнини, а не какво се рекламира за нормално. Има огромна разлика между това да свалиш 2 кг мазнини, а не 2 кг вода (които си връщаш веднага като започнеш да ядеш и пиеш).

Бонуси
3 месеца тренировки в онлайн фитнес студио „Прекрасна“

За да получите своето мено, изпратете имейл до Руми само с 2 думи „Искам промяна“ 🙂

Програмата се прилага до постигане на оптимално тегло. Обикновено след първите 2-3 месеца се прави почивка и след това може да се приложи отново. Най-често клиентите я спазват 8-12 седмици. Индивидуалното меню е докато се влиза във форма, а тренировките са за цял живот! Никога не спирайте да тренирате!

Дони се свърза с мен, за да влезе във форма след раждане и докато все още кърмеше

Нейният разказ е тук.
отслабване след раждане

Със Съни започнахме работа, когато беше 102 кг

Нейният разказ е тук. Това е снимка след -20 кг, продължаваме да работим за още по-добра форма.
отслабване от 100 кг

Изпратете имейл на Руми и започнете промяната сега! Напишете само “Искам промяна” 🙂

Вижте снимки от промяната на клиенти следвали моите програми.

Мария се свърза с мен, защото искаше да е във форма за плажа

Нейният разказ е тук.
отслабване Мария

Какво представлява индивидуалното меню?
Подробно разписано меню за 14 дни. Всяко хранене е описано детайлно, включени са много замени. Целта е човек да се научи сам да подбира храната и точните количества за него. Храната е разпределена в примерни хранения, които може да се обединяват или разделят, като как точно става това се уточнява с всеки индивидуално според начина му на живот. Целта е да хапвате каквото искате и да се научите сами да избирате храната си. Менютата, които изготвям са само идеи, ако се приложат замените можете да хапвате всичко.

Ива се свърза с мен след рождения си ден, много съдбовно 🙂

Нейният разказ е тук.
отслабване ива

Т.е. ако искате храните се 3, 4 или 5 пъти на ден, според както пасва на начина ви на живот. Менюто може да се приложи няколко пъти до постигане на оптимално тегло.

Менюто включва разнообразна храна според предпочитанията ви. Трябва да се мерят количествата с кухненска везна, за да може да се изгради усет кое колко е. Сами избирате какви храни и колко често да се включат или да се изключат – месо, риба, мляко, сирене, кашкавал, яйца, зеленчуци, варива, ядки. Ще научите и нови рецепти за приготвяне на храната. Ако не ядете някоя от изброените храни, не е проблем, това е просто пример.

Всяко хранене е описано подробно и може да си приготвяте храната вечер за следващия ден.

С Диана работихме за влизане във форма след раждане

Нейният разказ е тук.
отслабване Диана

Варианти на менюта, защото всеки е различен и уникален, нали 🙂
Без месо – но има риба, яйца, млечни.

С малко месо – за хора, които рядко ядат месо.

С малко месо и риба – има хора, които ядат месо и риба, но рядко – това е вашето меню!

Без риба – ако не си падате по морските неща, това е вашето меню.

Веган меню

Суровоядно меню

ВМНВХ – високомазнинен нисковъглехидратен

Вариант за хора, които имат запек – изключени са храни като банани и ориз и др.

Без ядки – за хора с алергия към ядки.

Без млечни и телешко – при лактозна непоносимост.

Без овесени ядки – има много хора, които просто не ги обичат! (ужасно са вкусни според мен, но като не ги обичате, няма да ядете овесени ядки!).

Без варива – ако газовете ви притесняват. Боб, леща, грах – толкова са вкусни, но създават проблеми, така че разбирам ви и може да влезете във форма и без тях 🙂 .

И много други 🙂

Тара се свърза с мен, след като беше опитала всички диети и нищо не дава резултат

Нейният разказ е тук.
отслабване Тара

Тренировките
Ниво начинаещи – тренирате 5 пъти седмично, имате различна тренировка за всеки делничен ден. Обикновено това ниво се минава за 1-2 месеца (индивидуално е). Тренировките са около 20 минути на ден. С разгряването и разгтягането отнемат 30 минути.

Забележка: видеата с тренировки са по-дълги, защото обяснявам правилното изпълнение на всяко упражнение и първата седмица ще трябва да гледате и обясненията, което е допълнително 10 минути преди тренировка. Но от втората седмица директно минавате на тренировките без да гледате обяснениета (разбира се, ако имате нужда може да ги гледате винаги). Много хора споделят, че за първи път разбират как да изпълняват правилно упражненията и че са се притеснявали да клякат, но сега обожават клекове, защото болките в коленете изчезват, а бедрата и ханшът се оформят страхотно!

Александра се свърза с мен, защото искаше да изкара релеф

Нейният разказ е тук.
отслабване с хранителен режим руми

Ниво напреднали – тренирате 5 пъти седмично, но вече двуразово, като 6-тата трнировка е аеробна и се прилага по план (ще разберете как 😉 ). Тези тренировки са по-дълги, около 40 минути, целта е ускорят топенето на мазнини. Двуразовото трениране е по желание. Може да се тренира и само веднъж на ден.

Ниво супер напреднали – тренирате 5 пъти седмично, с различна тренировка. Обикновено на това ниво се достига след 4-5 месеца редовни физически упражнения. Тренира се по-кратко, около 20 минути на ден, като едната седмична тренировка е по-дълга (40 минути). Повечето тренировки са интервални. Целта е поддържане и задържане на резултатите. Не е нужно да тренирате дълго, а умно!

С Анна започнахме работа няколко месеца след като роди и все още кърмеше

Нейният разказ е тук.
отслабване анна

Всяко меню се изготвя според индивидуалните предпочитания и данни (възраст, ръст, килограми и др.).!

Забележка: С индивидуално меню може и да се покачват килограми (мускули), зависи какви количества храна ще бъдат заложени, но храните са същите като при влизане във форма. Не се притеснявайте да се храните! Нека ви покажа богатсвото на вкусове и храни, с които да постигнете целите си 🙂 Не съм привърженик на това да се консумира храна, която не обичате в името на красотата! Гледайте на индивидуалното меню като обучение за промяна на начина на живот, а не като на отслабване. Ако искате резултати завинаги, трябва да се наслаждавате на процеса, затова е важно менюто да е вкусно!

Цената на програмата е 180 лева
Получавате менюто като електронна книга (в pdf формат) и тренировки за 3 нива (видео файлове) – това е програма поне за 4-5 месеца, т.е. по 30 лв на месец (нямате разходи за фитнес и пестите време). Заплащането е по банков път във фирмената ми сметка (оперирам дейността си като Юридическо лице).

Внимание: това е електронен продукт, няма да получите физически продукт!

Обещавам ви да бъдете в най-добрата форма, която някога сте били, без значение дали сте на 20 или на 60 години!

Руми

Мария свърза с мен, след като беше свалила 45 кг с много глад и беше в застой. Помогнах й да свали последните 23 кг за 8 месеца, с храна, а не с глад.

Нейният разказ е тук.
отслабване над 50 кг

Мари влезе във форма след спиране на цигарите

Нейният разказ е тук.
отслабване с храна

Със Софи работихме за влизане във форма след раждане

Нейният разказ е тук.
здравословно отслабване

*Програмата не се предлага вече. Всичко необходимо за постигане на мечтаната форма – меню, тренировки и Личен треньор, е в Студио „Прекрасна“.

Ако имаш въпроси относно Студиото и как да го използваш, за да постигнеш целите си, пиши ни на studio@fitnesinstruktor.com

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!