РумФит комплекс 8 : Вера


Аеробна тренировка с акцент корем. Има ново упражнение за корем, което не съм виждала другаде 🙂

Може да опиташ тренировката по-долу, ако имаш поне 3-4 месеца редовни тренировки. В началото на видеото са показани по-леки варианти на упражненията.

Ако никога не си тренирала започни с програмата за начинаещи, докато ти стане лесна. След това с ниво 2 от 90 дневната програма, а след него с ниво 3. Това са 6 месеца редовни тренировки. След това продължи с РумФит предизвикателството, тук са всички тренировки от него.

Ако искаш всяка седмица да намаляваш обиколките на проблемните зони, трябва освен да тренираш, и да намалиш храната. Ако не знаеш как да се храниш пиши на Руми. Помогнала е на над 4000 хора да влязат в най-добрата си форма, независимо дали са на 20 или 60 години. Добрата форма може да е на всяка възраст и без значение дали си вегетарианец, ядеш всичко или си веган. Руми има опит с всички видове хранене 🙂 Виж какво постигнаха читатели на сайта с хранителен режим и домашни тренировки.

Изпълняват се по 50 повторения от всяко упражнение.

Сниман е 1 кръг, защото в този ден прецених, че от толкова имам нужда. Имах мускулна треска от предните дни и 10 минути тренировка ми беше достатъчно. По желание да се изпълни повече кръгове.

Жабешко пляс на ДЯСНА ръка
Скок върху кутия/стол
Жабешко пляс на ЛЯВА ръка
Опора от седеж НОВО
От дъска с редуване крак встрани-назад
Това упражнение го вижте от видеото на 1:35 , не знам как да го нарека и обясня 🙂

Времето на Руми: 9:34

Запиши в коментарите твоето време, за да провериш следващия път напредъка си 🙂

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!