Прекрасниии, как сте в началото на есента? Тази година съм решила да харесвам есента и да търся красивото в нея. Цветовете на листата са страхотни 🙂 Повод да си сложа шал, защото обожавам шалове. Когато пътуваме по света си купувам шал за спомен. Скоро не се очертава да обикаляме света, чакаме Макс да поотрасне и тогава. Така, че ще си взема нов шал с есенни цветове за спомен от Софийската есен 2017 🙂 Още повече, че Макс обожава шаловете ми и се приспива с тях 🙂

Изглежда идват на мода панталони Чарлстон, широки или прави, ето тези ми харесват много и ако намеря към тях тясна блуза с прихлупващо деколте (да мога да си изкарвам гърдите от нея лесно ха ха ха) ще е супер, още повече, че коремът ми съвсем се прибра и е мега плосък въпреки многото мазнини, които имам сега.В няколко магазина видях широки панталони и се изненадах, мислех, че модата на тесните скини дънки ще продължи още. Зажадняла съм да нося нещо различно от тесни дънки и блуза за кърмене от H&M (всички кърмачки, които срещам са с тези блузи, като клонинги сме), които маскирам с риза над тях.Никога не съм следвала модата, но сега ми се иска да се обличам хубаво и да си взема няколко есенни модни неща 😉 Ако има читатели модни блогъри, приемам съвети, имайте предвид блузите да са с лесен достъп до гърдите 😉

Обожавам лятото заради топлото време, много слънце и дългите дни. Сега ще търся какво харесвам в студеното време, по-малко слънце и късите дни 🙂

С Макс ни става нещо, ако дълго се задържим вкъщи. И двамата трябва всеки ден да излизаме и да прекарваме време навън и да сменяме обстановката.

За студеното време ми хрумва да ходим по детски клубове и ще се радвам да се срещнем с други майки и бебета. Близо до нас е casita.bg, някой ходил ли е там, хубаво ли е, има ли къде да се остави количката? Аз съм в района на центъра, около НДК, така че всички майки, на които им е удобно да вземем да се видим и заедно да откриваме красотата на есента и студеното време. 1-2 чаши вино много биха помогнали, но може би догодина като спра да кърмя.

Зарекла съм се като спре кърменето сутрин да започвам с биричка, следобед Аперол шриц, а вечер вино ха ха ха. Липсва ми виното и това лято много се облизвах на Аперол шприц, който не бях опитвала, но след 1 глътка исках цяла бутилка ха ха ха

Ей, как се промених от липса на алкохол и красиви дрехи, с които мога да кърмя 😀

И да се похваля, взех си изпита за AIP coach. Не смятам да го практикувам с индивидуални клиенти, а да пиша статии, които да са от помощ за всички. Защото здравето на всеки си е лично негова отговорност.

Преди 2 години се запознах с Автоимунния протокол и започнах да работя за здравето си методично и с търпение. Видях колко много ми помогна и ще се радвам и други хора с автоимунни заболявания да намерят своята ремисия с него. За да не отегчавам читателите, които не ги интересуват тези теми, ще отделя раздел AIP в сайта, който иска ще се абонира за него.

Ще отделя и раздел Майчинство, защото мен ме вълнува темата и ми се пише и ми се свързва с други майки. Отново тези постове няма да излизат във фийда (абонамента) за нови статии, освен, ако изрично се абонираш за тях.

Обмислям, да спра с платените услуги за България, в момента, в който услугите ми на английски започнат да носят достатъчно доходи, за да се издържаме аз и семействата на екипа ми. За България ще започна да правя само безплатни неща – тренировки, статии, рецепти и примерни менюта с идеи как да се персонализират. Ако искаш да ускориш процеса и ако харесваш работата ми, сподели я със свои приятели в чужбина, благодаря!

Още една новост: започвам да снимам по-различни тренировки, подходящи за начинаещи и средно напреднали. За сега ще ги поствам само в youtube канала ми, т.е. няма да има пост за тях в сайта. Така че, ако те интересуват, абонирай се за канала ми в youtube. Много хора ми пишат, че тренировките ми са трудни за тях, че имат много подскоци и не могат да тренират сутрин рано, защото вдигат шум.

Ще има тренировки подходящи за всеки – начинаещ, напреднал и супер напреднал, тихи, високоинтензивни, нискоинтензивни, пилатес, каланетика и малко йога (не съм сертифицирана за йога, ще споделям каквото сама съм научила и по-скоро за начинаещи в йогата).

Това са плановете 🙂

А сега тренировката за днес, която е малко по-брутална, отколкото имах нужда. Всъщност добре ми беше, когато я пробвах 2 дни преди да я снимам, но тогава не броях и не обяснявах и времето ми беше 19:54. Обаче като броя и говоря се иска допълнително усилие, и обяснявам за правилна форма, така че времето скочи на 22 минути.

Това е тренировка за цялото тяло с акцент дупе, брич и рамо.Ако искаш по-кратка тренировка изпълни всяко упражнение по 15-20 пъти вместо 50 пъти. Този метод е подходящ и за начинаещи и не толкова напреднали.
Ето времената, на които започва всяко упражнение, за да превърташ видеото. Превъртането ще ти е почивката след всяко упражнение 🙂
Упражнение 1 на: 0:44
Упражнение 2 на: 2:20
Упражнение 3 на: 6:15
Упражнение 4 на: 7:34
Упражнение 5 на: 8:45
Упражнение 6 на: 10:22
Упражнение 7 на: 12:10
Упражнение 8 на: 13:27
Упражнение 9 на: 15:00
Упражнение 10 на: 16:30
Упражнение 11 на: 19:00
Упражнение 12 на: 20:55

Ако искаш по-брутална тренировка, след всяко упражнение добави 1 минута спринт високи колене или Бърпи без лицева опора.

Всяко упражнение се изпълнява 50 пъти и се преминава към следващото без или с най-малка почивка.

1. Клек, изправяне и повдигане на пръсти. Може да се добави тежест или ластик около коленете.
2. От длани колене, ръце на лакти + плъзгане на напред и връщане до обтегнати ръце
3. Гребане от прав стоеж с двете ръце едновременно
4. От лакти и колене разгъване на ДЕСЕН крак встрани. По-лесен вариант е повдигане на свит крак встрани.
5. Статичен напад на ДЕСЕН крак + ръце бицепсово сгъване (може да се добави тежест)
6. От прав стоеж повдигане на ДЕСЕН крак встрани + гира в ЛЯВА ръка
7. От лакти и колене разгъване на ЛЯВ крак встрани. По-лесен вариант е повдигане на свит крак встрани.
8. Статичен напад на ЛЯВ крак + ръце трицепсово разгъване (може да се добави тежест)
9. От прав стоеж повдигане на ЛЯВ крак встрани + гира в ДЯСНА ръка
10. Повдигане на хашна с 1 крак на стол (начинаещи изпълняват с крака на пода, средно напреднали с 2 крака на стол) + 2 вида гръдни преси, сменят се 25 на 25 повторения.
11. Мъртва тяга + гребане
12. Арнолд преса с 1 ръка, с редуване на ръцете, 1 повторение е 2 Арнолд преси

Въпрос: какво е твоето време за тази тренировка? Харесват ли ти такива тренировки? Къде я усети най-много?

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!