Прекрасни ❤ ето, че дойде финалът на „СТЕГНАТО ДУПЕ БЕЗ БРИЧ“ 🤸‍♀🤸‍♀🤸‍♀

Поздравявам те за редовните тренировки и вкусната, пълноценна храна, с която зареждаше тялото си през изминалите месеци. Сега е време да се потупаш по рамото, да се наградиш, с каквото ти душата иска 🎁

Често се случва, когато работя с клиенти след 1-2 месеца редовни тренировки и режимно хранене да искат да се наградят с храна. Нещо любимо, дълго отлагано. И разбира се, напълно ОК е да хапнеш изкушение. Въпросът е, наистина ли го искаш? Ако след като хапнеш така желаната торта (или каквото желаеш), ще имаш чувство за вина, не е ли по-добре да пропуснеш?

В Студиото има тооолкова много рецепти на всякакви ястия, дали няма да се чувстваш по-добре, ако хапнеш изкушение с пълноценни съставки?

Каква да бъде наградата тогава? Всичко, което ще те усмихне. Ти решаваш. Може би масаж, козметична процедура, нова рокля, с която да отпразнуваш свалените сантиметри, нов колан, нещо, което ще ти подскаже колко много си постигнала през изминалите седмици.

Прекрасна, отпразнувай твоите 13 седмици редовни тренировки и хранене. Ако пък си имала препъни камъче през текущата седмица, сподели с мен и ще ти помогна.

За мен е истинска радост да съм ти полезна 🥰 Разгледай какво споделят и останалите Прекрасни. Знай, че във всеки опит може да намериш нещо полезно за себе си.

Чета всеки коментар и с радост отговарям, така че бъди активна, за да съм ти максимално полезна. А на финала на програмата посрещни Нова Година в най-добрата си форма отвътре и отвън 🥰 Промяната е в твои ръце!

Желанието ми е тренировките и вкусната храна да станат за вас като въздуха и водата, да постигнете целите, които желаете, да бъдете уверени, усмихнати и щастливи.

Аз съм тук до вас да ви подкрепям!

За първи път в Студиото пускам коментарите специално за вас, за да споделяте напредъка си, трудностите, които имате, да предлагам решения на предизвикателствата 🙂 Ще следя непрекъснато какво пишете и ще се включвам при нужда.

Не забравяйте, че сме се събрали слънчево общество от Прекрасни, които не се съдим, не се критикуваме, а сме тук, за да се изслушваме, да се подкрепяме, мотивираме и вдъхновяваме. Без значение каква цел имаш да поддържаш формата си, да я подобряваш или пък искаш да тренираш за здраве и тонус, тук си на точното място 🙂

Споделяй в този пост впечатленията си от тренировките и храненето през тринадесетата седмица от програмата.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!