Тренировъчна програма седмица 35-2015


sedmica-35-2015-bg

Прекрасни 😀 как сте? Вървят ли тренировките? При мен положението е, че си възвръщам формата, НО ходя с ужасна мускулна треска. Вчера правих тренировка № 1 от FitRum*, днес имам голяма мускулна треска на дупе и вътрешна част на бедрата. Страшна работа. Измислила съм първите 6 тренировки и въртя само тях, за да върна форма и след това продължавам със следващите. Бях си докарала мускулна треска на ръцете и то без бицепсово сгъване и трицепсово разгъване (изолирани упражнения за ръце).

*FitRum – предизвикателство, което започва на 28.09.2015 година. Тренировките са кратки, високо интензивни, за бързи резултати. Повече за него съм писала тук.

Знаете, тренираме ръцете докато тренираме гърба и гърдите. Резултатът е силни ръце, без голям обем. Понякога чувам, че ми били много слаби (малки) ръцете. Първо на мен така ми харесва и второ важно е качеството, а не количеството. Харесвам силата, която имам за нормална жена, не атлетка и спортистка. Все пак тренирам 20-30 минути на ден, а не по 3-4 часа 🙂

Странно е фитнес инструктор да смята, че не е атлет, НО да, аз смятам, че тренировката е важна част от живота ми, НО не е животът ми. Животът е толкова интересен, има толкова неща, които искам да опитам! И искам да съм в добра форма, за да се наслаждавам на живота. Тренирам, за да живея по-добре, не живея, за да тренирам.

Нещо, което да изпратите на ваши приятели, които все още не тренират: „След 1 година ще ти се иска да беше започнала днес! По 1 кг да сваляш на месец, след 1 година -12 кг.

Тренировките за тази седмица:
Не са подходящи, ако до сега не си тренирала, започни с упражненията за начинаещи и след 2-3 месеца ще правиш и програмата по-долу.

Ако имаш малък опит с тренировките прави ниво 2. Виж 90 дневната програма, която започва с по-леки тренировки за ниво 2 и постепенно расте натоварването. Важно е да тренираш с подходящата трудност за теб, защото ако ти е твърде трудно само маркираш упражненията и не работиш ефективно.

Ниво 3 е най-трудно, трябва да имаш поне 6 месеца опит (най-добре 1 година).

Ако искаш видими резултати и всяка седмица да намаляваш сантиметри от талия, ханш, бедра, дупе, пиши на Руми и тя ще ти помогне с вкусен хранителен режим и подходящи тренировки за теб. Виж какво постигнаха други читатели на сайта с помощта на Руми. Само трябва да й изпратиш имейл с 2 думи „искам програма“.

Ден 1

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 2

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 3

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 4

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 5

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 6

Почивка или йога по избор.

Ден 7

Почивка или йога по избор.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!