Тренировъчна програма седмица 36-2015

tren-prog-36

Прекрасни, как сте? Свършиха ли почивките или планирате още? Аз се надявам да почивам още няколко дни на море, но да видя как ще тръгнат снимките на ФитРум, защото може и да няма време за още едно море, както се получи.

Имаме тренировка за периода на бременност. Моля, споделете с бъдещи мама, за да са здрави и щастливи 🙂

От днес започвам да снимам за ФитРум, за да имам 4 седмици преднина, за всеки случай. ФитРум е 12 седмична тренировъчна програма за бързи резултати. Подходяща е за ниво напреднали и супер напреднали.

Ако до сега не си тренирала, може да си закупиш ФитРум за бъдещо ползване 🙂 Първо трябва да минеш през програмата за начинаещи, а след това може да правиш ФитРум, казвам това в случай, че искаш да се възползваш от 50% отстъпка, която няма да е валидна след време, виж по-долу.

Всички видеа се снимат на български, 30 минути с разгряване, тренировка и разтягане. Ще тренираме по различен начин. Един ден горна част, на следващия долна част. 20 минути само за едната част е много здраво натоварване, но на следващия ден тя почива. Ще работим за бързи резултати и за развитие на качества – баланс, координация, сила, издръжливост.

Ако искаш бърза, видима промяна, тренирай с ФитРум

ФитРум започва на 28.09.2015, понеделник. Цената е 150 лв. За редовните читатели има 50% отстъпка от редовната цена 🙂 От 24.09 (четвъртък) до полунощ на 27.09 (неделя) цената е 75 лв. След полунощ на 27.09 ФитРум може да се закупи на редовна цена 150 лв. Начините на плащане са банков превод (на каса във всяка банка или чрез интернет банкиране) и Paypal (дава възможност за плащане с карта от цял свят). Ако правиш банков превод, имай предвид, че трябва да го направиш най-късно на 25.09.2015 сутринта, за да се отрази преди 28.09, защото 26.09 е събота и всички плащания след следобеда на 25.09 ще се отразят на 28.09, а тогава цената е 150 лв.

Имаше много въпроси за датите, кога-какво, ето един календар за бързо ориентиране.

kalendar-fit-rum

Ако искаш нещо мотивиращо, виж снимки преди-след отслабване, аз обичам да си ги гледам редовно 🙂

А сега тренировките за тази седмица.

Ниво 2 е по-лесно.
Ниво 3 е по-трудно.

Почивай кои да е 2 дни седмично, не е задължително да са 2 поредни дни.

Ден 1

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 2

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 3

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 4

Ниво 2, нека опитат ниво 3 на тази тренировка. Ако пък не ви е ден да се предизвиквате, има и ниво 2.

Ниво 3списък с упражненията. По желание да се изпълнят 3 кръга

Ниво 2списък с упражненията.

Ден 5

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 6

Почивка или йога по избор.

Ден 7

Почивка или йога по избор.

26 comments

 1. Bella 31 август, 2015 at 08:47

  Руми, глупав въпрос, но да питам за всеки случай – предполагам и през e-pay ще става, не само на каса в банка?

  • Rumiana Ilieva 31 август, 2015 at 09:00

   Не съм използвала e-pay, но мисля, че може с него да се прави превод до друга банка, защото има клиенти платили по този начин. Когато имам преводи, чрез e-pay, виждам, че се бавят повече, не знам защо. Т.е. направи превода в четвъртък, за да е сигурно, че ще мине в петък.

   • Bella 1 септември, 2015 at 08:07

    Да, но всички преводи се бавят принципно, ако не са направени до обяд. Именно затова попитах за e-pay – за желаещите, които може да не успеят до обяд, поради служебни или лични ангажименти. Може би е добре да пращаме някъде сканирани платежни или скрийншотове, за да се брои датата на иницииране на плащането, а не на влизането в сметката. Така би било и по-лесно и бързо да се открие регистрирания в сайта според електронната поща, от която получаваш доказателството за плащането. Не знам, ти и твоят екип решете най-добре. Аз само предлагам 🙂 Хубав ден!!!

 2. Presi 31 август, 2015 at 09:02

  Здравей, Руми!
  Искам да те похваля за тренировките ти на английски! Трябваше ми известно време да свикна и със сигурност на някои хора им е трудно, но лично за теб това е едно предизвикателство, чрез което излизаш от зоната си на комфорт!
  Преди седмица започнах 90-дневното предизвикателство (ниво 2) и се чувствам чудесно! Исках да те попитам бихме ли могли да комбинираме ниво 2 и ниво 3 като правим по един кръг и от двете (защото все още ми е трудно да тренирам само с ниво 3) и ако да кое е по-добре да бъде първо – един кръг от ниво 2 или един кръг от ниво 3? Ако след време искам да тренирам само с ниво 3 от ден 1 ли трябва да почна и да броя наново 90 дни?
  Пожелавам ти усмихната и успешна седмица! 🙂

  • Rumiana Ilieva 31 август, 2015 at 09:12

   За различните хора различно е подходящо, ще обясня, а ти пробвай и двете и виж кое ти пасва. В началото си свеж и можеш да направиш повече от трудните упражнения. НО, трябва да си добре разгряла. Читатели споделят, че ако тренировката има 3 кръга, вторият им е най-добър, защото първият е като вработване, на втория са се вработили и се справят супер, на третия вече са изморени и правят по-млако повторения (или са по-бавни) от втория. Т.е. ако ниво 2 ще ти е като вработване, тогава първо него, после ниво 3. Но ако ниво 2 те изморява много, то после няма да имаш сили за по-трудното ниво 3. Така че изборът ти зависи от това, как се чувстваш след ниво 2 – вработена или вече изморена. Аз обикновено правя по-тежките неща в началото и накрая по-леки. Но разгрявам доста преди тренировка.

   • Presi 31 август, 2015 at 09:34

    Благодаря много за отговора! Ще пробвам и по двата начина. 🙂 (понякога след тренировка от ниво 2 имам сили и за някоя Румитка, така че се надявам, че ще се справя и с един кръг от ниво 3)
    Грешно ли е, ако част от упражненията на ниво 3 ги правим в по-лесен вариант (например лицевите опори, които все още правя от колене)? Това ще доведе ли до по-добро трениране на останалите части на тялото в сравнение с гърба заради по-лесните лицеви опори или друга част на тялото, за която правим по-лесния вариант?
    Благодаря предварително! 🙂

    • Rumiana Ilieva 31 август, 2015 at 10:08

     Няма как да е грешно 🙂 Какво да направиш като не можеш да направиш лицеви опори от стъпала? Правиш ги както можеш 🙂 Гърбът се тренира с гребане. Лицевите опори са предимно за гърди и рамо, но включват и корем и гърба стабилизира.

 3. Хриси 31 август, 2015 at 11:35

  Здравей Руми,

  За последните 6 месеца отслабнах с 21 килограма /ръст 180 см/ и сега имам нужда да стегна тялото си. Почти не съм тренирала през това време. Само преди около месец направих 1-2 седмици от твоята програма за начинаещи.
  Сега видях твоята статия за РумФит и искам да те питам, дали е добра идея, да си я закупя, като преди това правя програмата за начинаещи още няколко седмици или коя от твоите програми е най-подходяща за моя случай.

  Благодаря ти много предварително!

  Хриси

  • Rumiana Ilieva 31 август, 2015 at 13:51

   Прави Начинаещи до старта на ФитРум. Ако ти стане лесна премина на Божествени тела. След това може да се вклювиш във ФитРум 🙂 Ако искаш възползвай се от отстъпката, даже и да я започнеш с няколко седмици или месец по-късно, товае е ок :).

 4. Ивелина 31 август, 2015 at 11:58

  Руми, можеш ли да кажеш номера на сметката на която трябва да изпратим паричките за програмата! 🙂

 5. Петранка 31 август, 2015 at 12:46

  Здравей,Руми!Мнооооооого добре си онагледила плащането 🙂 🙂 🙂
  Вече мога да споделям статиите,бърза намеса 🙂 🙂 🙂
  Успешна седмица :)))))))))))))

 6. Весела 31 август, 2015 at 14:21

  Мнооого потна понеделнишка тренировка. Ужасно ме болеше главата цяла нощ, но като я направих и всичко си дойде на мястото. Раздвижих се чудесно.
  Аз тренирам със 4кг гири, но усещам вече, че за някои упражнения съм готова да увелича тежестта. Много ме е яд, че си купих такива, с „дебела“ ръкохватка, не мога да ги хващам и двете да си правя 8кг.
  Беше споменала, Руми, че си сложила приложение за измерване на крачките. И аз си сложих, да не видя нещо. И толкова много ми хареса, че вечер даже доброволно ходя в парка с детето, да си ги направя 6000 до 7000. Много зарибяващо. И дисциплиниращо.
  И чакам ФитРум с нетърпение.

  • Rumiana Ilieva 31 август, 2015 at 14:23

   Даа, това приложение е супер, ако случайно има ден, в който не съм ходила, правя ено кръгче из квартала 🙂

 7. deti 2 септември, 2015 at 02:38

  Кое е приложението за измерване на крачките?
  Благодаря ти много предварително!

 8. Вики 2 септември, 2015 at 12:24

  Здр. Руми! Искам да те попитам закупуването на програмата ФитРум, и паролата с която ще може да влизаме в нея, ще включва ли влизане във фитнес клуба или си е само за ФитРум?

  • Rumiana Ilieva 2 септември, 2015 at 12:43

   Клуба и ФитРум са различни продукти. Покупката на единия ти два достъп само до него. Ако закупи и двата ще влизаш в тях с 1 парола.

 9. Zhivka 11 септември, 2015 at 14:38

  Не много на място зададен въпрос, но не намирам отговор – стария фитнес клуб и фитнес клуб „Румфи“ различни ли са? Трябва ли да направя нов абонамент? Иначе с нетърпение чакам новото предизвикателство. Поздравления и благодарности за положения труд.

  • Rumiana Ilieva 11 септември, 2015 at 17:30

   Клубът е само един „Румфир“. Може би се бъркаш с програмата РумФит. Ако имаш въпрос, кое е подходящо за теб, пиши ми на имейла 🙂

 10. Anna Angelova 13 септември, 2015 at 13:01

  Здравей Руми, разглеждах календара, който си дала, предполагам на 24 и 25.09 също може да се плаща с Paypal, или само на 26 и 27.09?

Коментарите са заключени

Точкова Диета

Много хора се увличат от точковата диета, защото следенето на точки е далеч по-лесно от следенето на калории.     При точковата диета всяка храна ...