Тренировъчна програма седмица 37-2015

tren-prog-37-bg

Прекрасни 😀 какво бъдеще искате за себе си? Аз искам да съм щастлива. Това означава, че съм здрава и имам всичко 🙂

Вече снимам за ФитРум. Ще тренираме в бялата стая 🙂 Утре ще монтират една щора, която ще скрие едната врата и ще имам само една врата във видета. Майтапя се, че във всички видеа ме преследват врати и контакти 🙂

А смешното е, че предишната стая беше сива, но понеже не обичам да пипам настройките на камерата, тя изглеждаше лилава 🙂

ФитРум – името предизвиква объркване с РумФит и не е добър избор. Така че търся ново име. Имам обратна връзка с вас и веднага разбирам, ако нещо не е ок, благодаря ви!

Имам новина, исках да я анонсирам, след като е готова страницата за регистрация, но ще се позабавя с нея.

Има начин не само за безплатно участие във ФитРум, но и да ти бъде платено 🙂 . Ще подготвя специален пост за него, но ето какво е накратко:

1. Трябва да си закупиш ФитРум, но ще ти върна двойна таксата при условията по-долу.

2. Изпращаш ми снимки по бански, с лице преди старта на програмата. Лицето трябва да се вижда, ще ги сравня с личната карта.

3. След всеки 4 седмици, снимаш се отново и ми изпращаш снимките с твоята промяна. Т.е. трябва да изпратиш 4 комплекта снимки – началото, след 4 седмици, след 8 седмици и след 12 седмици. Снимките трябва да са с лице, в цял ръст, анфас, в гръб и профил.

4. Ако харесам снимките ти, ще ги публикувам в сайта, за да мотивираме още жени за промяна. Ако публикувам снимките ти, ще ти възстановя таксата за ФитРум + още една такса. Например, ако си платила 75 лв, ще ти върна 150 лв. Ако си платила 150 лв, ще ти върна 300 лв. Т.е. не само ще тренираш безплатно, но и ще ти бъде платено 🙂 Уточнявам, че не всеки, който ми изпрати снимки ще се възползва, а само ако публикувам снимките на сайта. Снимките ще бъдат публикувани с лице и истинските имена.

Ден 1

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 2 – дупе и не само 😉

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2 списък с упражненията

Ден 3 – аеробика

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 4 – аеробна тренировка с акцент вътрешна част на бедрата и бричове

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 5 – дупе да ви е яко 🙂

34
Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията. Вече сте по-силни модифицирайте в по-труден вариант.

Ден 6

Йога по избор

Ден 7

Йога по избор

23 comments

 1. Яна Георгиева 6 септември, 2015 at 23:45

  Здравейте дами ,а защо не и господа! Готова съм за новото предизвикателство с Румфит2 ,много приятна изненада да ни мотивираш още повече за по-голяма промяна със снимките. Честно казано не знам дали ще се предизвикам с теб , но за себе си ще си направя снимки.Има време да реша.
  И Руми , толкова хубаво ми стана на душичката като те видях така усмихната на площад :Тройката: в Бургас, много обичам да ходя там с децата ,защото живея до Френската гимназия, за съжаление обаче тази година не успях да се прибера в Б-я и прпопуснах снимките след ремонта ,като те видях там толкова слънчева и лятна ми стана едно хубавооо и носталгичнооо.
  Успешна нова седмица на всички и благодаря за новата седмична програма!

 2. cchery 7 септември, 2015 at 06:48

  Добро утро!!! Днес денят ми почва с обещание за лудешки ритъм на онова, което ми предстои!! Исках да се измъкна от мислите за предстоящото „танго“ ииии гледай ти! Руми, това, което си анонсирала като „предизвикателство в предизвикателството“ веднага ме грабна!!! С удоволствие ще се включа! И то не заради кеш-бек-а :))). Аз дори искам да подаря на някого 1 ФитРум. А ще участвам, защото това, което ни предлагаш, на мен ми звучи като възможност да се предизвикам сама и не просто да тренирам 12 седмици, а да се възползвам на макс от онова, което те ще ми предложат!!!

  Страхотно начало на деня!!! Желая го на всички… And may the summer be with us….. although it smells like autumn!!!

  В интерес на истината аз съм една от онези, които се объркаха с името на ФитРум-а… Благодаря, наистина благодаря, че ни чуваш!

 3. Bella 7 септември, 2015 at 07:31

  Поздравление за идеята, Руми! И макар аз да няма как да участвам, искам да мотивирам тези, които сега се „запознават“ с теб, че именно сравнявайки снимките си от преди година и сега, съм истински щастлива, че те срещнах и последвах. Когато няма как да тренирам, защото не обичам извън къщи /консерва съм/, направо съм като болна…Хубава седмица на всички!

 4. Милена Николова 7 септември, 2015 at 09:58

  Руми ей това е страхотно предизвикателство!!! Включвам се естествено. Когато започнах да тренирам с теб преди година и 3 месеца тежах ужасно много и естествено се срамувах да се снимам. Сега много ме е яд защото вече съм 18 кг надолу и щеше да е супер да си сравня снимките преди/след!!! С тях щах да покажа колко ТИ промени живота ми, начина ми на мислене за качеството на храната, която поглъщам и за начина, по който искам да се чувствам! Понеже ми остават още около 12-15 кг за да съм във формата към която се стремя този път ще се снимам и ще видя разликата си преди и след ФитРум (и мен името малко ме обърква с РумФит)! И аз като cchery едва ли ще го правя за да си върна парите, а по скоро за да покажа колко много правиш за нас и колко много променяш живота ни за добро! Пожелавам на теб и всички трениращи с теб дами и господа 🙂 да са много здрави, щастливи, усмихнати и изпълнени с енергия и радост от живота! БЛАГОДАРЯ ти Руми ❤️❤️❤️

  • Rumiana Ilieva 7 септември, 2015 at 10:00

   Благодаря за подкрепата! С безплатния вариант исках да дам възможност на хора, които нямат възможност да се включат и в същото време да ги стимулирам да положат усилие.

   • Милена Николова 7 септември, 2015 at 10:28

    Разбирам Руми 🙂 това е страхотно начинание, като всичко което правиш 🙂 :* <3

 5. Ана Малинова 7 септември, 2015 at 11:21

  Здравей, Руми. Много отдавна се навивам да ти пиша. От около 4 месеца тренирам с теб и съм станала доста по-издръжлива ( преди не можех да направя и една истинска лицева опора, а сега правя по пет :)). Начина ми на хранене, обаче е под всякаква критика и много ще се радвам да ми помогнеш да променя това. Чета колко страхотни резултати постигат други момичета и момчета с твоя помощ и се надявам и аз да се впиша сред тях. Пожелавам страхотен ден на всички, които спортуват с теб и ще следя за повече информация за тази страхотна програма за да се включа и аз.

  • Rumiana Ilieva 7 септември, 2015 at 11:26

   Супер! 5 лицеви опори си е много! Ако искаш помощ с храната, пиши ми на имейла, има го в страницата За контакт.

 6. Петранка 7 септември, 2015 at 11:31

  Руми,ти си невероятна!
  Не знам как успяваш във всяко предизвикателство да вмъкнеш още няколко предизвикателства,та дори да има някой ,който се колебае за първото,ти вече си го мотивирала с поредното такова 🙂 🙂 🙂
  При теб няма отказване,винаги си напред и нагоре……….:) 🙂 🙂
  Радвам се,че те намерих…….
  Никога до сега не съм изглеждала по този начин,нито съм се чувствала така щастлива,доволна,успяла,заредена,мотивирана……….здрава……
  Пожелавам ти да си щастлива……….и всичко онова,което произхожда от предходното 🙂 🙂 🙂
  Разбира се,че съм с теб във ФитРум ,приемам и поредното предизвикателство със снимките……… и всичко останало…
  Благодаря,мила Руми!!!

 7. Eli Mihaylova 7 септември, 2015 at 11:39

  Привет, Руми!

  С огромно нетърпение чакам новото предизвикателство! При всички случаи се включвам, независимо дали ще има „back-up“ от моя страна. Та, имам въпрос относно заплащането – къде мога да видя по коя банкова сметка трябва да преведа сумата, като му дойде времето?

  Предварително благодаря!

  Лека и спор/т/на седмица на всички!:)))

  • Rumiana Ilieva 7 септември, 2015 at 12:01

   Подготвям страница с описание на ФитРум, там ще има данни за плащане. Ако следиш сайта и Фейсбук, няма да пропуснеш момента. Или ми пиши на имейла за контакт, че искаш да ти пиша, когато е отворено за регистрация.

 8. Марина 7 септември, 2015 at 18:34

  Аз нямам възможност да се захвана с предизвикателството, защото съм с дете под година и ми е трудно да отделя пари на този етап. Но аз съм се захванала със собствено предизвикателство… 🙂 Родих миналата година, ноември и от януари минах на всякакви режими, като резултата беше -20 кг, но видимият резултат не ме удовлетвори и изнамерих сайта на Руми! Почнах тренировки и започнах да се храня по ВМ НВХ и видимите резултати не закъсняват, макар че кантара не отразява разликата толкова, колкото метърът. Един ден ще пратя снимки на Руми, за да покажа разликата Преди-След и да продължи сайта да мотивира още много хора, които искат да променят здравето си, теглото си и живота си, като цяло! 🙂

 9. Мира 7 септември, 2015 at 19:40

  Аз съм „вътре“ и за двете, Руми! Ще бъде страхотно съревнование за мен с мен! 🙂
  Поздрави на всички съпоследователи! 😉

 10. Милена 7 септември, 2015 at 22:23

  Здравей Руми, относно името,защо да не е: КросРум или РумКрос?! Успех с новото начинание!

 11. Весела 8 септември, 2015 at 09:07

  Тази седмица ми е извънредно натоварена и съм решила когато има няколко кръга да правя само по един кръг от тренировка. Предполагам, че е по-добре отколкото да не правя въобще. Все пак си е натоварване.
  Искам да споделя за миналата седмица- в сряда мисля имаше любимата ми изометрична тренировка. Тя ме натоварва и ми е трудна, но едновременно ми е като рехабилитация. Разположена така по средата на седмицата ми се отрази много добре. На другия ден имах сили да изпълнявам правилно и с достатъчно повторения. С толкова много думи исках да кажа, че по-лека тренировка в средата на седмицата ми беше като активна почивка и много ми хареса.
  Успешна седмица на всички!

 12. Светла Петрова 8 септември, 2015 at 09:31

  Здравейте и от мен! Много хубави новини идват от теб, Руми. Идеята за възстановяване на сумата за тренировъчната програма, която все още няма име, в двоен размер при условията, посочени от теб, е много хубава и стимулираща. Но при мен проблемът е, че първо ме е срам да се снимам и да ме гледат всички, и второ – работата ми не ми позволява да го направя. Но непременно ще си закупя програмата, не искам да се лишавам от нея, ще дебна поне на половин цена да си я купя. Пък и според мен няма да е много честно да участвам в това начинание, защото тренирам и с други фитнес инструктори. Сутрин тренирам неизменно с теб, а вечер – с другите инструктори. Не знам дали така може да се отчете като резултат? Както и да е… ще си купя програмата, но… за съжаление не мога да се включа в предизвикателството със снимките. 🙂

 13. Гери 8 септември, 2015 at 14:28

  Руми, моля те, наблегни на рецептите, защото вече много се изчерпвам откъм идеи, а твоите „манджи“ са си направо изкуство!

 14. Vili 12 септември, 2015 at 11:59

  Страхотна е четвъртата тренировка! Благодаря на Руми от все сърце!
  От миналата седмица следвам 90-дневното предизвикателство и днес направих тази, четвъртата тренировка и ми се стори доста натоварваща. 🙂

 15. Дани 15 септември, 2015 at 11:02

  Руми, привет!
  Прекрасна си, много свежи и мотивиращи идеи имаш! Благодаря ти:))) Мисля и аз да се включа, че малко съм поизостанала с тренировките след морето.
  Само като идея – информацията по-горе защо не я сложиш да стои някъде на първа страница на по-видно място? Бях видяла за това предложение преди няколко дни във ФБ и сега исках да го прочета подробно, обаче едвам го намерих. Някакси се губи измежду постовете. Или аз не търся както трябва, може би:)
  Искам да кажа – да си стои отгоре и да не се мести повече, защото това е най-важната ти новина в момента.
  Поздрави и прегръдки от мен,
  Дани

  • Rumiana Ilieva 15 септември, 2015 at 11:08

   Благодаря, работя по страница, която описва всичко за Фит 30 и ще я публикувам скоро на видно място.

 16. Преси 15 септември, 2015 at 22:25

  Здравей, Руми!
  Страхотна мисъл и лъчезарна усмивка!
  Благодаря ти за примера, който ни даваш и възможността да те наблюдаваме как се развиваш и ставаш все по-добра, което дава сили и на нас! Тренирам с теб няколко лета подред, но дойде ли училище все намирам оправдания… Е, тази година съм си поставила за цел да изляза от зоната си на комфорт, тренирайки с 90-дневното предизвикателство въпреки натоварената ми програма, все пак това са 20 мин. работа за здраве!
  Аз съм на 16г., 54кг.,164см. и тренирам с ниво 2 като понякога правя по един кръг и от ниво 3. Чувствам се страхотно и съм благодарна за вниманието, което ни отделяш. Исках да те попитам, ако усещам, че малко съм претоварила горната част на тялото от предния ден, но все пак ми се тренира повечко може ли да правя за горна част ниво 2, а за долна – ниво 3.
  Усмихнат ден! 🙂

  • Rumiana Ilieva 16 септември, 2015 at 09:41

   Да, може да тренираш така. Или тренирай само долна част, почивката е хубаво нещо, особено, когато имаш силна мускулна треска.

Коментарите са заключени