Тренировъчна програма седмица 38-2015


Прекрасни <3 как стееее? При мен всичко е тип-топ, на 6 и горе на черешата! Много се радвам, че най-накрая има слънце, защото ставам по-продуктивна и искам да гушкам, целувам и изпадам в лигни 🙂 Желая ви много силна седмица. Да тренирате редовно, да се храните добре и да обичате. Показвайте любовта си. Нека излезем от черупките си и изразим емоция, да покажем, че сме слаби и силни 🙂 Иииииииии : 2 седмици до старта на Fit30 (смених името, беше FitRum)! Нямам търпение вече да започнете да споделяте как се чувствате след тренировките. Много се радвам, че този път планирах нещата от рано и имах възможност да тествам тренировките преди да ги снимам.

Подреждам ги така, че да може да се възстановиш след всяка тренировка. Така комбинирам упражненията, че да натоварват максимално за 20 минути и в същото време да има време за възстановяване преди следващата тренировка.

Вижте тук съм сложила едно пробно видео – има грешки и други неща за оправяне, НО това, което ме интересува е какво мислите за прозореца за ниво 2 и за следващо упражнение. Има и часовник, отмерва колко време сте тренирали. Или предпочитате да показва колко време остава до края на тренировката? Мен ме демотивира да знам, че имам цели 15 минути до края, когато на 5тата минута съм разманазан. Какво мислите?

Моля, да си пуснете видеото и да го гледате в поза за лицева опора, защото докато тренирате няма да сте седнали пред компютъра 😀 Аз имам забележки и по двата прозореца, но така ги е направил монтажиста и преди финално да му кажа как да ги нагласи, искам да чуя и вашето мнение. Благодаря!

Още за Fit30: Някои тренировки са по-дълги от 20 минути, НО ако се прекъснат на място, където сме тренирали всичко, което трябва в този ден (казвам кога е това), си стават около 20 минути. От друга страна може да ви е ден за по-дълга тренировка или пък има хора, които искат да тренират повече, тогава могат да продължат с мен. Например днес тествах пирамида за горна част със следните повторения 60-50-40-30-20-10 и след 10 може да се прекъсне тренировката, защото гръб, гърди, ръце и рамене са тренирани. ОБАЧЕ, който иска може да я направи с мен и на обратно 10-20-30-40-50-60. Така всички са хепи 🙂 и размазани 😀

Тренировките за тази седмица:

Ако си начинаещ, започни с програмата за начинаещи.

Ако си бременна, честито 😀 , ето тренировка и за теб 🙂

Ден 1

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 2

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 3

Ниво 3списък с упражненията
<

Ниво 2списък с упражненията

Ден 4

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 5

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 6

Почивка или йога по избор.

Ден 7

Почивка или йога по избор.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!