Тренировъчна програма седмица 4-2015


Хей, хей, хей Прекрасни, как е настроението? При мен е слънчево и ярко 🙂 Тази седмица имаме много нови тренировки – цели 6, делено на 2 нива 🙂 Йогата е за уикенда, като този път е по-кратка, но натоварваща. Желая ви силен старт на седмицата!

Ден 1 – силова тренировка без подскоци

Ниво 3списък с упражненията. По желание да се изпълнят 3 кръга.

Ниво 2списък с упражненията.

Това е 90 дневно йога предизвикателство, много харесвам Лесли, дава страхотни напътствия и както винаги напомням да се слуша кое да е активно, коя част спрямо коя накъде да ходи 😀 Ако се снимам как правя нейните практики ще видите, че съм много смешна и далеч от перфектна, но това няма да ме спре да практикувам. Целта е да се чувствам добре, а с времето може би ще подобрявам практиката си. Иска се постоянство. Читателка Катерина сподели, че да напредваш в йога е като да гледаш как ти расте косата – много вярно!

Ден 2 – аеробика


Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 3 – do do

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 4 – цяло тяло

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 5 –

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 6 – йога

Сейди Нардини – страхотна е! Не е снимала отдавна практики, снима само отделни съвети как да се изпълняват отделни асани. Има уникален подход, който не съм виждала в никой друг. Бях пратила едно от новите й видеа на позната и тя се изплаши от външния й вид (има рокерска прическа и страшен грим). На мен това не ми пречи. Важно ми е какво научавам от този човек, ако иска да си прави каквато иска прическа. Дай шанс на Сейди!

Ден 7 – йога

Лесли – Файтмастър, много любима! Тази практика е подходяща вместо тренировка, динамична е, не се задържа дълго в поза, енергезира и даже изпотява. В същото време и разтяга, но не много. Медитацията накрая с ябълката много ми допадна и както винаги ми припомни да усещам сега, не миналото, не бъдещото, а сега. В ден 1 съм дала инфо за нейното 90 дневно йога предизвикателство.

Сега, в този момент, те прегръщам, Прекрасна <3 Идеи, препоръки, желания в коментарите 🙂

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!