Прекрасна 🙂 в тази програма с всяка тренировка акцентираме на различна част на тялото. Както във всички мои програми, дупето е подложено на специално внимание, защото е най-големият мускул в човешкото тяло и има нужда системно да се тренира.

Ако имаш технически предизвикателства, пиши на екипа ми: zaizpat@fitnesinstruktor.com .

Как да използваш тренировките


Тренировките са разработени като програма и единственото условие е да се следва последователността им. Ако нямаш предпочитания кога да почиваш от тренировка, тренирай 6 последователни дни, след това почивай 1-2 дни.

НО може да си вземеш почивен от тренировка ден, когато на теб ти е удобно. Например след 3та тренировка ти се налага да пътуваш цял ден, тогава брой го почивен и след това продължи с тренировка 4. Единственото условие е да следваш последователността на тренировките, защото има логика в натоварването на различните мускулни групи. Почивните дни зависят от графика ти и от мускулната треска.

Ако имаш силна мускулна треска, вземи си почивен от тренировка ден. Може да тренираш, ако имаш лека мускулна треска. Не е добре да тренираш, ако имаш сковаваща мускулна треска.

Тренировките са кратки и са идеални за поддържане на форма. Може да се изпълняват като програма в продължение на 6-8 поредни седмици. Или да ги изпълняваш за 1-2 седмици, когато пътуваш и нямаш достъп до уреди. Ако изпълянваш тренировките само за 1-2 седмици докато пътуваш, то тази програма ще ти служи с години. Ако се изпълняват за 6-8 седмици, след това препоръчвам да се смени вида тренировки, с fit30 или ДУПЕМАНИЯ.

Добре е периодично да се сменят тренировките, за да не свиква тялото с едно и също натоварване.

Достатъчни ли са 15 минути тренировка


Да, достатъчни са за поддържане на форма. Ако искаш да гориш мазнини, тогава съчетай тренировките с ходене, което е страхотен начин за горене на енергия, без да увеличава апетита.

Ако целта е горене на мазнини


Препоръчвам минимум 40 минути бързо темпо или 60 минути бавна разходка в комбинация с тренировките. Ходенето по летища, разходка по морския бряг и разглеждане на забележителности са страхотна добавка към тренировките.

Ако искаш по-бързи резултати задължително добави минимум 60 минути бързо ходене, с темпо, така че леко да се задъхаш и изпотиш. И разбира се, трябва да си в калориен дефицит, т.е. да приемаш по-малко енергия, отколкото имаш нужда.

Какви уреди се използват


За тренировките ти трябва само ластик.

Тренировките

lock

Sorry, this content is for members only.


Click here to get access.


 


Already a member? Login belowEmail


Password


 

Remember me (for 2 weeks)
Forgot Password