Здрави и силни – тренировъчна програма


Прекрасни 🙂 имаме нова тренировъчна програма. Приготвила съм ви брутални тренировки, трудни тренировки, силови, HIIT и аеробни. Понякога тренирам кратко и брутално, понякога малко по-дълго и само трудно (без да е брутално).

Няма как дългите тренировки да са супер разбиващи. При натрупване на умора спада интензивността. Редуването на различни видове натоварване носи огромни ползи, като повишаване на издръжливостта, силата, аеробния капацитет, мобилността и гъвкавостта и държи застоя далече 🙂

Всички тези качества са важни за здравето. Всеки начинаещ започва с идеята да изглежда добре и след 6-12 месеца разбира, че е променил възгледите си за тренировка.

Тренировките ни правят здрави не само физически, но и в емоционален, ментален и духовен смисъл. Твоето тяло е твоята крепост. Можеш да постигнеш каквото си искаш. Можеш да изглеждаш както си искаш, като нямам предвид само физически.

С тренировките работим за здрав дух!

Хайде Духчета, дупета да са ви яки 😀

Всеки ден ще публикувам тренировката за следващия.

Внимание – това не е тренировъчна програма за начинаещи. Ако никога не си тренирала, ела в куба, където има тренировки за от супер начинаещ до супер напреднал. Тренираш с разнообразни тренировки, така че да няма застой. Напредваш в свое темпо. Стягаш и оформяш с най-ефективните упражнения.

Тренировъчна програма: Здрави и силни

Ден 1 – HIIT (high intensity interval training) – 20 минути
Ден 2 – Цяло тяло – Табата, силова и изометрична тренировки – 34 минути
Ден 3 – Почивка
Ден 4 – Долна част – 27 минути
Ден 5 – Цяло тяло с акцент горна част – 22 минути
Ден 6 – Почивка
Ден 7 – Цяло тяло – Аеробна и силова тренировка – 22 минути
Ден 8 – започват се тренировките от начало, като ако имаш нужда може да е почивен ден

Продължителността на тренировките по-горе е времето, за което аз съм ги направила. Интервалната тренировка е с фиксирана продължителност. Кръговите тренировки на всеки отнемат различно време. Посочила съм времената за ориентир. Сподели в коментарите твоето време.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!