Тренировка 37ми рожден ден – цяло тяло – 26 минути интервална + 150 бърпита за аеробика


Руми Илиева
Моделска 😉

Мина още една година от земния ми път. Време за равносметка, размисъл и празнуване. Изминалата година беше много хубава за мен. Изключително работна, учаща, динамична и носеща промяна. Който разбира от зодии може да сподели дали това е било заложено в хороскопа ми (16.07.1975 г, час 10:45, зодия Рак) (за мен година тече от рожден ден до рожден ден), аз не си падам по предсказания и зодии, освен като забавно четиво и то супер рядко. Все пак съм забелязала, че чудесно се разбирам със зодии Скорпион, жени Овен, жени Лъв, Стрелец, жени Рак, но може да е съвпадение.

руми илиева, румяна илиева

Като подарък, Youtube каналът ми стигна 3000+ абонати и 1,5 млн гледания, ураааа. Абонирайте се за Yotube канала ми, (кликнете на бутона Абониране/Subscribe), първо там ъплоадвам тренировките.

Рожденият ми ден е през лятото и от малка знам, че празнувам, с който е на разположение – повечето деца бяха на село, почивка … Рядко съм успявал да празнувам с всички хора, които искам. И тази година част от приятелите ми не бяха с мен. Деня прекарах тихо и спокойно на плажа. Направих си снимки – реших всяка година да се снимам на рождения си ден и да се замервам.

руми илиева, румяна илиева

Последните данни са:
Ръст: 163 см (а бях 164, къде отиде 1 см???)
Тегло: 52.800 кг
Талия: 66 см
Ханш: 89 см
Бюст: 89 см
Ляво бедро: 51 см
Дясно бедро: 51 см (обикновено е 1 см повече от лявото, но последно измерих равни, хм)
Ляв прасец: 34.5 см
Десен прасец: 35 см

руми илиева, румяна илиева
стегнала съм си корема 😉

Мисля че съм качила над 1 кг мускули за 1 година, защото преди бях около 51.500 кг и дефиницията на мускулите беше по-малка. Сега съм с по-видима мускулатура, което означава, че съм намалила мазнините, но кантарът показва повече, значи съм качила мускули. Ураааа!

За подаръци получих: рокля, къси панталонки, сандали, чадър, легални mp3 на саундтрака към филма „Момичето с драконовата татуировка“ (американската версия) и курс по каквото си избера 🙂

Тортата беше ядивна, но купешките торти не са ми по вкуса. Това лято правих 2 торти без захар (подслаждам със сухи плодове, но и с фруктозата не трябва да се прекалява, само от време на време) и почти без брашно, ноооо не снимах. Налага се да ги направя още веднъж, за да има материал за публикуване.

Тренировката

Забележка: за да получавате имейл с новите тренировки, абонирайте се за Yotube канала ми, (кликнете на бутона Абониране/Subscribe).

I част интервална тренировка, 21 интервала 60/15, 26 минути

1. Стоеж на ръце и крака с гръб към пода – подскок до обтегнати крака, подскок назад. Завъртане на ляво с лице към пода, подскок назад-напред. Завъртане на дясно с лице към пода, подскок назад-напред. Връщане в изходно положение – това е 1 повторение.
Работят: корем, рамо, аеробно
Постижението на Руми: 8, 8, 7+

2. Раменна преса с крака на пода/стол
Работят: рамене, корем, горна част на гърба
Постижението на Руми: 3+28, 3+25, 3+19

3. Пул овър+коремна преса с гири напред+повдигане на крака към тавана докато тежестта е назад – това е 1 повторение
Работят: корем, гръб, гърди
Постижението на Руми: 16, 15, 15

4. Диамантена опора+раменна опора+широка опора – това е 1 повторение
Работят: различни части на гърдите, трицепс, рамо, корем, долна част на гърба
Постижението на Руми: 4+1, 3+1, 3+1

5. Клек на 2 степени ляво-дясно
Работят: бедра, внимавайте да няма „тръскане“, когато сте най-долу, контролирайте движението, без инерция.
Постижението на Руми: 21, 20, 19

6. Напад назад+подскачащ напад+тръгва назад другия крак
Работят: бедра, глутеус (дупе), аеробика, коремът стабилизира; ако държите гира пред гърди и изнасяте нагоре с подскока, работят и бицепс и рамо
Постижението на Руми: 17, 16, 16

7. 3 скока на въже на 1 крак, с редуване на краката
Работят прасци, коремът стабилизира, аеробика
Постижението на Руми: 43, 43, 48

II част: 150 бърпита без лицева опора – за време – почивайте колкото и когато искате, идеята е да ги направите максимално бързо, но се съобразете с температурата на въздуха. При горещо време тялото трябва да се справи не само с тренировката, но и с темперирането, така че аз не се вложих до край. Вземайте си по-дълги почивки.
Времето на Руми: 11 минути

Пишете какви са вашите постижения? 🙂

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!