Благотворителност


През 2023 година дарихме сумата от 10 000 лв. като подкрепихме следните каузи:

 • Сдружение Самаряни – 5000 лв. за каузата „Детството не бива да боли!“

  За мен е изключително важно, че за трета поредна година имаме възможност да сме част от тази безкрайно значима кауза.

  Вече повече от 18 години, Сдружение “Самаряни” предоставя услуги на деца и жени, пострадали от насилие.

 • Операция плюшено мече за целогодишната менторска програма “Скритите таланти на България”, която дава шанс за кандидатстване в университет и професионална реализация на даровити младежи, лишени от родителска грижа или от социално слаби семейства – 5000 лв.

  През 2023 г. бяхме корпоративен ангел на Стоян, който тренира лека атлетика.

  През 2022 година дарихме сумата от 18 500 лв. като подкрепихме следните каузи:

 • Сдружение Самаряни – 8500 лв.

  За мен е изключително важно, че за втора поредна година имаме възможност да сме част от тази безкрайно значима кауза.

  Вече повече от 18 години, Сдружение “Самаряни” предоставя услуги на деца и жени, пострадали от насилие.

  Една от най-ранните и основни програми, по които организацията развива своята дейност, е Програма “Закрила и подкрепа на жертви на насилие”.

  Сега, към Кризисен център „Самарянска къща” функционират следните звена: “Кризисно настаняване”, „Приемна за подкрепа”, „Консултативни линии“ и „Терапевтични и корекционни програми”.

 • Операция плюшено мече за целогодишната менторска програма “Скритите таланти на България”, която дава шанс за кандидатстване в университет и професионална реализация на даровити младежи, лишени от родителска грижа или от социално слаби семейства – 10 000 лв.

  През 2022 г. бяхме корпоративен ангел на Стоян, който тренира лека атлетика.

  През новата 2023 година ще продължим да подкрепяме Стоян, ще се включим с подкрепа и за прекрасната Валерия, която е изключително талантлива и знам, че ще стигне далеч.

  През 2021 година дарихме сумата от 18 590 лв. като подкрепихме следните каузи:

 • Подари книга

  Ако Моцарт нямаше стая с пиано у дома, нямаше да стане Моцарт!

  Повече за каузата:
  ПОДАРЕТЕ КНИГА започва мисията си с осем книги подарени от Благовеста Пугьова на едно детенце, Мелани.

  След толкова години подаряване на книги и време заедно с хиляди доброволци, разбрахме, че книгите не могат да накарат всяко дете да мечтае, но много от тях – да. Вярваме, че всяко дете в дом трябва да има стая, кът, библиотека с поне 100 книги. За да влезе там и да може да остане, ако пожелае. Затова подбрахме заедно с доброволците и децата онези книги, които всяко дете трябва да има вкъщи.

  Тази година ПОДАРЕТЕ КНИГА подарява 10 библиотеки в домове в цялата страна. 1 от библиотеките на стойност 1680 лв. е дарена от онлайн фитнес студио „Прекрасна“.

 • Сдружение Самаряни за създаването на защитен кът за детски игри – 8910 лв.

  Повече за каузата:
  Децата, пострадали от насилие, често растат като пленници между четири стени и чакат детството им да отмине, за да могат да се освободят и да изтрият следите от миналото. Те искат да бъдат големи, силни и щастливи.

  Сдружение Самаряни са до тях в онези моменти, когато им е трудно… Сдружението е екип от социални работници, психолози и други специалисти, посветени на това да помагаме на децата и техните семейства. В работата си досега срещнахме много деца – 444 през последните 18 години, преживели страдание от насилието, на което стават свидетели или дори жертви, и то там – в дома им, където живеят.

  В “Самарянска къща”, едно от първите неща, което грабва сърцата на децата, когато прекрачат прага на Кризисния център, заедно със своите майки, е детското съоръжение на двора, зад къщата.

  Детският кът е вече на цели 10 години, направен е дори преди те да се родят и затова сега се нуждае от ремонт.

  Със събраната сума през 2021 година Сдружението ще направи нов детски кът.

 • Операция плюшено мече за целогодишната менторска програма “Скритите таланти на България”, която дава шанс за кандидатстване в университет и професионална реализация на даровити младежи, лишени от родителска грижа или от социално слаби семейства – 8000 лв.

  Повече за каузата:
  Програмата предоставя достъп до частни уроци, семинари, работилници, лагери и конкурси, работа с индивидуален ментор, стипендии, учебници, техника и екипировка и всичко необходимо за успеха на всеки един талантлив младеж в Програмата.

 • Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

  Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

  Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


  Всичко за добрата форма на едно място!