Избери най-добрия за теб начин да влезеш в мечтаната форма


Онлайн фитнес Студио Прекрасна

Пълноценното хранене и редовните тренировки дават феноменално добри резултати за влизане в супер форма!

В онлайн Студиото всеки ден хиляди прекрасни дами тренират от всяка точка на света, само по 20-30 минути на ден вкъщи, по пижама, докато вечерята се готви във фурната!

Да, не е необходимо да тренираш часове във фитнес залата!

В Студиото те очакват 300+ кратки и супер ефективни тренировки за стягане и оформяне на хармонично тяло, без излишни мазнини. Организирани са в програми, така че да работиш за цялото тяло в баланс. Има програми с акцент върху определени зони, ако искаш да им обърнеш специално внимание.

500+ здравословни и вкусни рецепти за отслабване с удоволствие и без ограничения. Избираш тези, които ти харесват и ти е вкусно 🙂

Има специален калкулатор за определяне на храненето спрямо твоите цели.

Предлагаме възможност за 7дневен безплатен тест период 🙂

Присъедини се към 20,000+ трениращи в Студиото дами 🙂

След като закупиш абонаментен план, имаш свободата да избираш от всички тренировки. Ако не знаеш откъде да започнеш, ще ти помогнем :))

Виж повече за Студиото тук.

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

B.E.S.T. курс – по нов уникален метод разработен от Руми

(Body. Emotion. Soul. Trаnsformation.)

Онлайн курс, в който едновременно започваш да следваш програма за отслабване (включва хранене и тренировки) и в същото време работиш надълбоко със своите емоции, за да си върнеш радостта от храната и да преодолееш стреса от емоционалното хранене.

В края на курса никога повече няма да ти се налага да следваш план! Защото ще ти покажа, коя е твоята вътрешна навигация, с която си родена, и която само трябва да активираш и настроиш, и която винаги ще ти показва кое е добре и не добре за теб.

С този онлайн курс ще откриеш причината защо ти се яде много, защо не можеш да отслабнеш и защо ти се случва йо-йо ефектът.

КАЧВАНЕТО НА НЕЖЕЛАНИ КИЛОГРАМИ Е ВЪНШНО ОТРАЖЕНИЕ НА ДЪЛБОК ВЪТРЕШЕН КОНФЛИКТ.

Единственият траен начин да отслабнеш, е да откриеш каква нужда се крие под това да трупаш килограми. След като задоволиш тази нужда, няма да напълняваш, защото нямаш полза от това.

Отслабването е свързано с освобождаването от съпротивата ти спрямо сегашното ти тегло. Ще ти помогна да се влюбиш в себе си. Но това не става с позитивни утвърждения или да се гледаш в огледалото и да повтаряш “Аз съм прекрасна и съм с идеално тегло”, това е все едно да се самозалъгваш, защото не вярваш в това.

Ще ти покажа как да изпозлваш нещата, които вярваш за себе си, така че да намеряш пътя към това да се приемеш и да се влюбиш в себе си. Само тогава ще можеш постепенно да предприемеш стъпки, за да се приближиш към образа на тялото, с който наистина се идентифицираш. Тогава желанието за отслабване ще дойде от пространството да си позволиш да постигнеш визията, която ти харесва, защото се обичаш ❤️

Виж повече за B.E.S.T. тук.

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Индивидуално следване на курса BEST

Индивидуалното следване на BEST включва целия курс
+
Специално изготвено за теб индивидуално меню по блокове с любими твои рецепти от Студиото:
🔸 Закуски
🔸 Основни ястия
🔸 Изкушения – шоколад, чипс, бира, коктейл, каквото обичаш
🔸 Добавки (дресинг, напитки и други).

Индивидуалното меню е калкулирано според твоите данните и целите, които имаш. Включва само храни, които обичаш.

Ще се научиш как да се храниш, когато искаш да работиш за горене на мазнини или поддържане на формата без усилия, ще опознаеш качествата и количествата на храната, и никога повече няма да се страхуваш от нея.

Моята идеология е базирана на това да се храним с удоволствие, така че нищо любимо не ти е забранено.

Услугата включва се още:
➡ Персонално меню със стотици вкусни комбинации, с любими рецепти, според твоите вкусови предпочитания, калкулирано според личните ти данни.
➡ Следене на резултати (мерки – всяка седмица, анализ на снимки веднъж месечно)
➡ Мотивация и непрекъсната подкрепа
➡ Непрекъсната имейл помощ и отговори на въпроси

❣️Ако мислиш, че си от хората, които трудно се задействат сами и постоянната външна мотивация ти е необходима, индивидуалното следване на 16 седмичен курс – B.E.S.T е точно за теб!

Виж повече за Индивидуално следване на курса BEST тук.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.