30 дни Румфит – списък на всички тренировки


Тренировките на тази страница са подходящи за изпълнение НАВСЯКЪДЕ. Ако си на почивка, можеш да тренираш безплатно и без уреди 🙂

Румфит е фитнес програма с постоянно променящи се тренировки с функционални упражнения, изпълнявани с висока интензивност. Румфит тренировките включват упражнения за сила, мощност, силова издръжливост, аеробна издръжливост, мобилност.

Тази програма не е за начинаещи. Ако никога не си тренирала, започни с програмата за начинаещи. След като ти стане лесна продължи с ниво 2 от 90 дневната програма, а след това с ниво 3. Това са около 7-8 месеца тренировки, напълно безплатно и в комфорта на твоя дом. След това може да продължиш с тренировките по-долу.

Всички тренировки по-долу имат 2 части:
Първа част – само със собствено тегло и без уреди. Може да се изпълняват в хотелска стая, на стадион, на плажа .. навсякъде.
Втора част – упражнения с уреди, които коригират упражнения за мускулни групи, които липсват в първата част.

Когато нямаш уреди изпълнявай само първата част, като може да увеличиш броя на кръговете или повторенията – някои тренировки са на кръгове, други на повторения.

Когато имаш уреди изпълнявай двете части една след друга.

Задължително разгрявай и разтягай, включени се във всяко видео, не ги пропускай.

Във всяко видео са показани по-леки варианти на упражненията, с които да заместваш, когато ти стане трудно или ако не си толкова напреднала. Може да изпълняваш тренировките по-долу и ако имаш само 3-4 месеца тренировъчен опит, НО не наблягай на скорост, а на правилна техника – това е много важно!

Ако искаш да се стегнеш или да отслабнеш, трябва да съчетаеш тренирането с точната храна за теб.

Румфит комплексите имат женски имена, които харесвам 🙂 Възстановителните комплекси са с мъжки имена. След 4 поредни дни снимане на Румфит комплекси, на 5тия ден исках нещо леко и възстановително. Публикувам комплексите в реда, по който съм ги снимала и това са реалните ми тренировки за 30 дни.

Целта е да имаш 5 тренировки и 2 почивки седмично. Двата почивни дни може да са поредни или които и да е два дни през седмицата. При мен са през уикенда, за да мога да се видя със семейството си. Но от гледна точка на възстановяване по-добре ми е на всеки 2-3 тренировки да имам 1 почивен ден. Слушай тялото си и почивай, когато имаш нужда. Тренировките няма да избягат и ще са тук и след края на предизвикателството.

Ако искаш да кажеш „благодаря“ – споделяй всеки ден във Facebook и с приятели какво и как тренираш. Може да запалиш повече хора да тренират, ако споделяш как се чувстваш, а не какво правиш 😉 Тренирах – звучи трудно 🙁 Стегнах дупето; кипя от енергия; извадих преса; оформих ръце – звучат примамливо ;). Казвай, че е с тренировка, само ако те попитат 😀

Ако нямаш нужда от възстановителна тренировка, повтори комплекса, който ти е харесал най-много.

Всички Румфит комплекси:

Румфит комплекс 1 : Пепилота

Румфит комплекс 2: Амбър

Румфит комплекс 3: Дима

Румфит комплекс 4Лейди Ди

Възстановителен комплекс 5Влад

Румфит комплекс 6Емили – 13+9 минути

Румфит комплекс 7Василена – 18+8 минути

Румфит комплекс 8Вера – 1 кръг е 9 минути

Румфит комплекс 9Мишел – 27+8 минути

Румфит комплекс 10Нелисима – 10+8 минути

Румфит комплекс 11Полина – 16+11 минути

Румфит комплекс 12Каталина – 26+10 минути

Румфит комплекс 13Ками – 12 минути

Румфит комплекс 14Милена – 10+5 минути

Румфит комплекс 15Ирина – 19+6 Минути

Румфит комплекс 16Таня – 12.5+12.5 минути

Румфит комплекс 17Бориса – 15+8 минути

Румфит комплекс 18Анелия – 29+6 минути

Румфит комплекс 19Малина – 27+6 минути

Румфит комплекс 20Елена

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!