РумФит комплекс 6 : Емили


Тренировка за тяло с кардио и силови упражнения. Комбинирани са трудни упражнения, които искат поне 6 месеца тренировъчен стаж. Прочети защо РумФит тренировките не са за начинаещи. Тук са всички РумФит тренировки.

Ако до сега не си тренирала започни с тренировките за начинаещи (ниво 1). Изпълнявай ги докато ти станат лесни, може да е 2 седмици или 2 месеца – различно е при всеки човек. След това продължи с ниво 2 от 90 дневната програма, а след него ниво 3.

Ако искаш да се стегнеш или да отслабнеш, трябва освен да тренираш и да приемаш точното количество храна за теб. Ако не знаеш как да се храниш, пиши на Руми. Помогнала е над 4000 души да влязат в най-добрата си форма. Виж снимки преди-след отслабване. Тук може да видиш какво включва програмата за промяна на начина на живот.

I част
Изпълняват се колкото може повече кръгове за 12 минути. По желание да се изпълнят за 15, 20 или колкото искате минути. Повторенията на упражненията са степени на 2-ката 🙂

8 Гмуркане
16 С редуване пистоли
32 Корем – спускане на крака
64 Спринт високи колене – единични

II част – 2 или повече кръгове
8 Ренегадско гребане с повдигнати крака – изпълняват се двете страни една след друга
16 От дъска с повдигнати крака скок до длани
32 С редуване ренегадско гребане
64 Суинг

Времето на Руми
I част – 4 кръга за 13:46
II част – 2 кръга за 9:10

Запиши твоето време в коментарите, за да провериш следващия път напредъка или назадъка 😀

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!