Тренировъчни програмиНа тази страница са събрани всички тренировъчни програми.

Ако никога не си тренирала започни с програмата за начинаещи.

Ако имаш малък опит с тренировките, започни 90 дневната тренировъчна програма, от ниво 2.

Ако имаш над 6 месеца опит с тренировки, може да следваш ниво 3 от програмите по-долу или от 90 дневната програма.

Винаги разгрявай преди тренировка и разтягай след нея!

Идеята на различните нива е да да ти даде възможност да тренираш според собствените си сили и да напредваш постепенно. Състезавай се само със себе си!

ПРОГРАМИТЕ

2020 година

И днес тренирах – ниво 1, 2 и 3
Мислиш си, че си твърде заета да тренираш? Имам тренировки точно за теб! Упражнения, които активират метаболизма, само за 7 минути на ден, без да излизаш от дома си! Програмата е подходяща за теб, ако нямаш време за тренировки – обичаш да тренираш, но си в много натоварен период от живота си. Не обичаш да тренираш (разбирам те, хората сме различни), но знаеш, че е добре за визията и здравето ти и не искаш да правиш повече от необходимия минимум. Кликни тук, за да научиш повече за програмата.

2019 година

УНИКАЛНА – ниво 1, 2 и 3
Не ти обещавам промяна за 1 седмица, но за 3 месеца – да! УНИКАЛНА е първата програма, с която експертно работиш едновременно за оформяне на цялото тяло + избираш тренировки специално за твоите проблемни зони. Всяка тренировка започва с 5 минути разгряване. Следва тренировка, която оформя цялото тяло. За финал 5 минути разтягане. Повече за програмата виж тук.

Ново Начало – ниво 1, 2 и 3
Неусетни, бързи тренировки за максимален ефект. Извайват и тозинират цялото тяло. Това е тренировъчна програма за всички хора, които бързо се отегчават и не обичат да тренират. Тренировките включват разнообразни упражнения, без повтаряне на упражненията в една и съща тренировка. Само за 4 седмици увеличаваш силата си и усвояваш техниката на трудни, комплексни упражнения. Повече за програмата виж тук.

2018 година

PUSH – ниво 1, 2 и 3
Tренировки, след които се прераждаш. Програма за повишаване на силата и издръжливостта. Тонизира и оформя цялото тяло, изправя стойката, прибира корема. Това са тренировки с постепенно и нарастващо натоварване, за 3 месеца, значително повишаваш силата и издръжливостта си!
ПОВЕЧЕ СИЛА – ВИДИМА ПРОМЯНА
Кликни тук, за да научиш пвече за програмата.

Уверена по бански – ниво 2 и 3
Плажът ще ни приеме независимо как изглеждаме! За морето няма значение как изглеждаш 😀 Въпреки това знам, че за бански сезона всеки гледа да влезе във форма и затова направих програма, с която да си „УВЕРЕНА ПО БАНСКИ“. Програмата включва тренировки по 30-35 минути на ден + 10 минути разгряване и разтягане. Или общо 40-45 минути на ден. Акцент са женските ни драматични зони дупе, брич, корем и ръце. Повече за програмата прочети тук.

Плоско коремче – ниво 2 и 3
30 дневна тренировъчна програма, която включва най-ефикасните упражнения за корем, които не са коремни преси. Тренираш 30 минути на ден + 10 минути разгряване и разтягане. Тренираш за извайване и оформяне на цялото тяло, като акцентираш на корема. Специалните 4 тренировки за корем включват стабилизиращи упражнения, съчетани с кардио, което е най-добрият начин за трениране на корем. Повече за програмата може да научиш тук.

2017 година

Високоефектина програма – ниво 1, 2 и 3
Специална тренировъчна програма с малки тежести, нежна към ставите, натоварваща за мускулите. Тази програма е нежна към ставите и е подходяща при болки в коленете, дискова херния, ставни проблеми, диастаза след раждане. Програмата не е възстановителна за тези заболявания, а заобикаля ограниченията им и дава възможност на всички да тренират въпреки предизвикателствата. Кликни тук, за да научиш повече за програмата.

2016 година

ЗА ИЗ ПЪТ – ниво 1, ниво 2 и 3
Тренировъчна програма подходяща за напълно начинаещи и много, много напреднали. Снимани са различни видеа за различните нива. Тренировките са кратки и подходящи за малко помещение, включително докато пътуваш (хотелска стая). Уредите, които се използват са само ластици, които са леки и удобни, не заемат място. Кликни тук, за да научиш повече за тази програма.

fit30 – ниво 2 и 3
Невероятни резултати за 30 минути на ден тренировки вкъщи! Стопи мазнините и извай тялото, което искаш за 12 седмици! Програмата е подходяща за всеки, който има поне 1-2 месеца опит с тренировки. По-трудна е от Дупемания. Тренировките са разделени на горна и долна част на тялото. Един ден се тренират бедра, дупе и прасци. На следващия ден се тренира корем, гърди, гръб, рамене и ръце. Тренировките са снимани в по-трудно и в по-леко ниво. Кликни тук, за да прочетеш повече за fit30.

ДУПЕМАНИЯ – ниво 2 и 3
Стегнато тяло за 12 седмици. Повдига и окръгля дупето, но няма да имаш нужда от по-голям размер дънки ? Прибира корема, стяга и оформя цялото тяло. Дупемания е 12 седмична тренировъчна програма за бързи резултати. Тренировките са по 20 минути + 10 минути разгряване и разтягане, така че за 30 минути постигаш резултати, които се равняват на часове тренировки. Получаваш 16 силови тренировки, 6 кардио тренировки и 10 мини дупеподпалвачки. Програмата е снимана в по-леко и по-трудно ниво. Руми изпълнява тренировките в по-труден вариант, а през цялото време има допълнителен прозорец, в който виждаш как да модифицираш упражнението в по-лесен вариант. Кликни тук, за да научиш повече за Дупемания.2015 година

Седмица 39Седмица 38Седмица 37Седмцица 36Седмица 35Седмица 34Седмица 33Седмица 32Седмица 31Седмица 30Седмица 29Седмица 28Седмица 27Седмица 26Седмица 25 (РумФит)Седмица 24 (РумФит)Седмица 23 (РумФит)Седмица 22 (РумФит)Седмица 21Седмица 20Седмица 19Седмица 18Седмица 17Седмица 16Седмица 15Седмица 14Седмица 13Седмица 12Седмица 11Седмица 10Седмица 9Седмица 8Седмица 7Седмица 6Седмица 5Седмица 4Седмица 3Седмица 2

Тренировка с упражнения за бременни

Преди 2015 година

Програмите по-долу са подредени от по-лесни към по-трудни.

Начинаещи

Божествени тела

Усещане за жена

Умирай трудно

Кое е това момиче

Адреналин в кръвта

Изгори 450 калории

Стегни се

Ние не сме желета

Здрави и силни