Тренировъчна програма седмица 15-2015


Прекрасни, готови ли сте за нова, силна седмица 🙂 Ще правим доста забравени тренировки, стари, но лачени 😀 A новите са за издръжливост – последната за седмицата е 800 повторения. В средата ще правим изометрия, ще си седим на едно място, а на другия ден мускулна треска от седене 😉 Много хубави се получиха и двете нови тренировки.

За новите читатели: всяка седмица публикувам тренировъчна програма, която ще видиш по-долу. Ниво 2 е по-лесно от ниво 3. Всяка тренировка е снимана и за двете нива. Ако до сега не си тренирала започни с програмата за начинаещи, а не с програмата по-долу.

Важно е да тренираш с упражнения, за твоето ниво и да научиш правилната техника на изпълнение, защото така се предпазваш от травми и упражненията са максимално ефективни. Тук има връзки към всички програми, разгледай ги и прочети с коя да започнеш.

Ако целта е стягане или горене на мазнини, трябва да съчетаеш тренировките с хранене с точното количество храна за теб. Ако срещаш трудност какво и колко да ядеш, пиши на Руми да ти изготви индивидуално меню, само с храните които обичаш и с любимите рецепти, адаптрирани в режимен вариант. Виж какво постигнаха други читатели с индивидуално меню и тренировките на Руми.

Почивай 2 дни седмично (или повече, ако имаш нужда), като може да са които и да е два дни. Примерно сряда и неделя.

Ден 1

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2 – опитай тренировката от ниво 3, вече знаеш как да модифицираш упражненията. Изпълнявай в свое темпо! Това е леката версия на тренировката, за който не иска да опита ниво 3 – списък с упражненията

Ден 2

Ниво 3списък с упражненията. Опитай да не почиваш през 10 секундния интервал.

Ниво 2 – опитай тренировката от ниво 3, вече знаеш как да модифицираш упражненията. Ако останеш без дъх, марширувай на място или се разхождай в стаята.

Ден 3

Ниво 2 и 3списък с упражненията

Ниво 2

Ниво 3

Ден 4

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 5

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 6

Почивка или йога по избор.

Ден 7

Почивка или йога по избор.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!