Тренировъчна програма седмица 34-2015


sedmica-34-2015

Прекрасни <3 страшна мускулна треска ме тресе. Тренирам с РумФит-2 (мисля друго име, но за сега е това). 6 тренировки са измислени. Повечето са малко над 20 минути, така че с разгряване и разтягане да се вместим в 30 минути. Програмата е 12 седмици.

Схемата е следната:
Ден 1 – Долна част + акцент дупе
Ден 2 – Горна част + кардио/изправяне на стойката
Ден 3 – Долна част + баланс
Ден 4 – Горна част + акцент корем
Ден 5 – HIIT или изометрична тренировка
Ден 6 и 7 са почивка, като има и 5 минутни варианти, за който иска да се раздвижи.
В някои от седмиците ще тренираме за цяло тяло, за да не свикваме с тази схема.

Програмата е подходяща за ниво 2 (напреднали) и ниво 3 (супер напреднали). Аз изпълнявам тренировката за ниво 3, а в малко прозорче се вижда варианта за ниво 2. Има и прозорче за следващо упражнение, макар че в този тип тренировки според мен не е нужно, но чувам ви, че ви е удобно с него :). Има доста Пирамиди възходящи и низходящи. Има и упражнения и комбинации, които не сме правили.

Понеже тренировките са разделени на горна и долна част, след 10тата минута ти се иска да си тръгнеш 😀 Т.е. тренираме малко мускулни групи за 20 минути и още на средата е адското горене и потене 🙂

Старт: 28.09.2015 – понеделник
Край: 18.12.2015 – петък

Цената на програмата е 150 лв. НО искам да направя жест към всички, с които тренираме заедно от години. За редовните читатели има 50% отстъпка. 4 дни преди старта, програмата може да се закупи за 75 лв. Т.е. на 24.09 ще обявя как може да се закупи с отстъпка. На 28.09 програмата ще бъде на редовна цена – 150 лв. Начините на плащане са банков превод или Paypal (дава възможност за плащане с карта и за нерегистрирани потребители).

Въпроси и предложения, в коментарите 🙂

Програмата за тази седмица:
Почивай кои да е 2-3 дни седмично. Може да не са последователни 2 дни. Слушай тялото си и си вземи почивка, когато имаш нужда, а не според плана.

Ако до сега не си тренирала, започни с програмата за начинаещи и след като ти стане лесна може да се включиш в седмичните програма, като тази по-долу.

Ако искаш да отслабнеш или да се стегнеш, пиши ми само 2 думи „искам програма’ и започваме твоята промяна. След няколко месеца и ти ще имаш такива снимки преди-след отслабване.

Ден 1 – сила, без подскоци

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 2 – сила, с подскоци 😉

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 3 – аеробика

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 4 – силова тренировка

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 5 – издръжливост

Ниво 3 списък с упражненията
Изпълни колкото искаш или можеш от тази тренировка. Комплексите, които се редуват са за цяло тяло, така че може да спреш, когато прецениш.

Ниво 2списък с упражненията
Изпълни колкото искаш или можеш от тази тренировка. Можеш да спреш по всяко време.

Ден 6 – йога по избор

Ден 7 – йога по избор

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!