Тренировъчна програма седмица 33-2015


sedmica-33-2015

Прекрасни <3 имам страхотна новина! Подготвям РумФит-2 :D Първите 3 тренировки вече са измислени. Разликите с РумФит1 са следните:

– Новата програма е 12 седмици.

– Редуват се тренировка за горна и долна част, за да може да се възстановяват мускулите и да не се налага допълнително почиване.

– Упражненията са не само със собствено тегло, но и с тежести.

– Седмичната структурата е 2 тренировки горна част, 2 тренировки долна част, 1 тренировка, която е HIIT или изометрия. 2 почивни дни в седмицата, като има вариант за почиваща лееека и кратка тренировка за тези, които не искат да почиват. Половината тренировки за горна и долна част са изцяло силови, другата половина имат и аеробна част.

Това, което не съм решила и още обмислям:

– Кога да стартира програмата. Има доста неизвестни още. Може би 28 Септември – 20 Декември. Така че влизаме в 2016 година силни и секси 🙂

– Дали да снимам програмата на български, това означава, че ще е платена програма.

– Бих искала да има няколко хора, които изпълняват тренировката, за да показват упражнения за различно ниво на трудност. Т.е. искам програмата да е подходяща за всички нива (без начинаещи, но те си имат отделна програма, с която да започнат). Този вариант е труден за изпълнение и коства много време и усилия. В този вариант, няма как програмата да е безплатна. От моя страна означава да синхронизирам хората, които ще снимат. Да им подам тренировките предварително, да ги разучат, да репетираме всяка тренировка преди да бъде заснета. Постпродукцията след това също е отнема повече време. Обяснявам това, за да си представите какво стои зад една тренировъчна програма.

Попитах във Фейсбук за предложения за хубаво място за снимане и всички бяха за външни снимки, като седемте Рилски езера. Представете си как отиваме екип от 10 души (поне), стоим там 2 месеца, за да снимаме 20 тренировки 🙂 При външни снимки е много трудно да се нагласи осветление и звук. Влиза вятър в микрофона и после ще кажете „Ама то нищо не се чува от вятъра“ 😀 . Освен това си имам клиенти, с които ежедневно си пишем и няма как да ги оставя за 2 месеца 🙂

Бих искала да снимам в красиво студио или на закрито, така че осветлението и звука да са под контрол 🙂 Ако имате предложения за такива места, давайте в коментарите.

И така програмата за тази седмица:

Ако имаш нужда почивай повече от 2 дни седмично!

Ако до сега не си тренирала следвай този план:
Първи месец – програмата за начинаещи.
Втори, трети и четвърти месец – 90 дневната програма ниво 2.
Пети, шести и седми месец – ниво 3 от 90 дневната програма.
От 8 ми месец следвай седмичните програми, като тази по-долу.

Когато си на почивка и нямаш уреди, прави РумФит тренировките, които са само със собствено тегло. Това са много интензивни тренировки и не са подходящи за начинаещи!

За мотивация, виж снимки преди-след отслабване 🙂

Ден 1

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 2

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 3

Ниво 2 и 3списък с упражненията

Ниво 2

Ниво 3

Ден 4

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 5

Ниво 3 – 32 минути – списък с упражненията

Ниво 2 – 29 минути – списък с упражненията

Ден 6

Почивка или йога по избор.

Ден 7

Почивка или йога по избор.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!