Тренировъчна програма седмица 23-2015


Прекрасниии, идва лято, олЕ! Продължаваме с РумФит тренировки. Набележете си любими, с които да тренирате, когато сте на почивка. Тази седмица работим доста върху корем, трицепс и рамене. Тренировките са по-силови и по-малко аеробни, миналата седмица беше обратното.

Докато правите тренировките тази седмица, аз снимам следващата, точно в реда, в който след това ги публикувам. Така че тренираме по един и същ начин.

Искате ли да включа тренировка с бутилка вода около 10 литра, може и с 5 или 7 литра? Ще имате ли възможност да си намерите бутилка? Пишете в коментарите, за да знам дали да снимам такава тренировка, вече имам идея да я мятаме, прескачаме и търкаляме 🙂 Даже и да ходите на къмпинг, може да си вземете една празна бутилка и там да си я напълните с вода, ако е морска, по-добре 😀

За новите читатели: ако имаш поне 6 месеца опит с тренировки, може да опиташ тренировката по-долу. Ако никога не си тренирала започни с програмата за начинаещи (ниво 1). След това с ниво 2 от 90 дневната програма, а след него с ниво 3. След това може да опиташ Румфит тренировките, виж защо не са подходящи за начинаещи. Всички РумФит тренировки са тук.

Ако искаш да се стегнеш или да отслабнеш, трябва не само да тренираш, но и да приемаш точното количество храна за теб. Ако си объркана как да се храниш за максимален резултат, пиши на Руми. Виж какво постигнаха други читатели на сайта с хранителен режим и 20-30 минути тренировки вкъщи.

Напомням, че следваш последователността на тренировките, но почиваш кои да е 2-3 дни. Например сряда и неделя. Или вторник и четвъртък или които дни са ти неудобни за трениране 🙂

Планът за тази седмица:

НИВО 2
В РумФит комплексите показвам по-леки варианти на упражненията, но тренировките са снимани в по-труден вариант (ниво 3). Ако имаш поне 3-4 месеца опит с тренировки, може да изпълянваш тренировките по-долу, като наблягаш не на бързина, а на правилна техника на изпълнение. ИЛИ изпълнявай, която искаш от до сега публикуваните 21 седмици с тренировки.

Ден 1

Румфит комплекс 6 : Емили – 13+9 минути

Ден 2

Румфит комплекс 7: Василена – 18+8 минути

Ден 3

Румфит комплекс 8: Вера – 9 минути – 1 кръг

Ден 4

Румфит комплекс 9Мишел – 27+8 минути

Ден 5

Румфит комплекс 10Нелисима

Ден 6 и 7

Почивка или йога по избор.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!