РумФит комплекс 12: Каталина


Тази тренировка те предизвиква да дадеш най-доброто от себе си. Страхотна е за цялото тяло. Първата пирамида смазва бедрата и държи пулса много високо през цялото време. Втората пирамида смазва раменете и пулсът продължава да стои високо. Втората част, първото упражнение е страхотно за издръжливост и тренира цялото тяло, особено, ако се използват малко по-тежки гири.

За новите читатели: тренираме отдавна и тренировката по-долу не е подходяща за начинаещи. Най-добре да започнеш с програмата за начинаещи (ниво 1), стоиш на нея докато ти стане лесна. След това продължава с ниво 2 от 90 дневното предизвикателство, а след него ниво 3. Това са над 6 месеца редовни тренировки. След това може да опиташ с РумФит предизвикателството, от което е част тренировката по-долу. Тук са всички РумФит тренировки.

Искаш да се стегнеш или да отслабнеш? Трябва да комбинираш тренировките с хранене, само с упражнение не се стягаш. Защото мазнините не се стягат и не се превръщат в мускули. Мазнини могат да бъдат само изгорени и това става, като приемаш точните количества храна за теб.

Ако имаш нужда от помощ с храната, пиши на Руми и тя ще ти помогне. Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот и снимки преди-след тази програма.

I част
Пирамида 1 – намаляващо-увеличаваща се
Редуват се две упражнения. Първото започва от 100 и намалява със стъпка 10. Второто започва от 1 и нараства със стъпка 1. Общо са 10 кръга.

100 Жабешко пляс
1 Българки клек – двата крака един след друг
90 Жабешко пляс
2 Български клек
….
10 Жабешко пляс
10 Български клек

Пирамида 2 – намаляваща
Редуват се две упражнения. Първото започва с 10 и намалява със стъпка 1. Второто започва от 100 и намалява със стъпка 10. 6 кръга

10 Гмуркане
100 Изправена жаба 🙂
9 Гмуркане
90 Изправена жаба
….
5 Гмуркане
50 Изправена жаба

II част – Пирамида

20 Комлекс – с редуване ренегадско гребане + скок до клек + чуково сгъване + повдигане на гири над глава
15 От дъска на лакти, ханш ляво-дясно – двойни
10 V седеж със стъпала, сочещи навън
15 От дъска на лакти, ханш ляво-дясно – двойни
20 Комплекс

Времето на Руми:
I част: 26:14
II част: 10:00

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!