Румфит комплекс 3: Дима


Тази тренировка е част от 30 дневно РумФит предизвикателство. Виж всички Румфит тренировки.

Ако до сега не си тренирала, по-добре да започнеш с програмата за начинаещи. Когато тренировките ти станат лесни, продължи с ниво 2 от 90 дневната програма, след това с ниво 3, което също е 3 месеца. Това са над 6 месеца редовни тренировки и след това може да опиташ Румфит тренировките.

Ако искаш да отслабнеш или да се стегнеш, трябва да комбинираш тренировките с точното хранене за теб. Почти всички хора, когато започнат да тренират очакват чудеса и с няколко седмици до месец тренировки да се променят значително. Не прави тяхната грешка да разчиташ да гориш мазнини с тренировки.

Мазнини се горят, когато има недостиг на енергия, защото това е складирана енергия за точно такива случаи. С тренировки се горят много малко калории и е трудно да се създаде недостиг на енергия само с тях. Затова намаляваш храната, така създаваш енергиен/калориен недостиг.

По-лесно е да не изядеш парче торта, отколкото да го изгориш с тренировки. Например, ако парче торта е 500 калории, трябва да тренираш интензивно 1 час, за да го изгориш. И това не гарантира, че ще си в енергиен недостиг, защото си хапнала и друга храна 🙂

Ако ти се струва сложно, пиши на Руми да ти помогне с точното количество храна за теб. Виж какво постигнаха други читатели с индивидуално меню и 20-30 минути тренировки вкъщи.

I част – собствено тегло

Обратна пирамида. Всяко упражнение се изпълнява първи кръг 30 пъти, втори кръг 20 и трети кръг 10 повторения. Целта е да изпълниш комплекса за най-кратко време, НО с правилна техника.

1. Сърф лицева опора
2. Бърпи (без лицева опора) на 1 ръка + лакът към коляно
3. Коремна преса „колело“ с повдигнати и разтворени крака
4. Корем – повдигане на ханш, разгъване на крака напред
Бележка: Лицевите опори гърди до под. Скок на сърф до клек.

II част – с гири
1 кръг, по желание да се изпълнят 2.

1. Гребане ДЯСНА страна – 20
2. Ренегадско гребане супиниран хват ДЯСНА страна – 20
3. ДЕСЕН крак повдигане встрани – 30
4. Гребане ЛЯВА страна – 20
5. Ренегадско гребане супиниран хват ЛЯВА страна – 20
6. ЛЯВ крак повдигане встрани – 30

В коментарите запиши твоето време за всяка част, така следващия път, когато изпълняваш тази тренировка ще знаеш постижението си.

Времето на Руми:
I част: 17:52
II част: 4:52

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!