BEST – нов курс


Добре дошла, прекрасно момиче,

Предстои ти пътешествие да откриеш любовта към себе си и към твоето тяло. Ще започнеш да опознаваш и постепенно да се довериш на твоята вградена навигационна система, твоите чувства. Всеки едни момент ще знаеш дали се чувстваш добре или недобре. Ще използваме това, за да добиеш доверие кое е най-добре за теб във всеки един момент.

Този курс е много повече от хранене и тренировки. Само с хранене и тренировки може да имаш чудесни резултати. Когато преди години добавих и други практики, те магически се отразиха на формата ми, като направиха живота ми лек, приятен, случваш се лесно и с радост, с мекота, топлина, без стрес, без гладуване и без изтощаващи тренировки. Искам да ти предам какво научих за мекото отношение към себе си и как то дава чудесни резултати за супер форма през любов, мекота, топлина, спокойствие, приемане и радост.

Какво да очакваш от този курс. Ако имаш да сваляш килограми, ще намалиш поне един размер на дънките си. Ако харесваш килограмите си, ще харесваш тялото си още повече. Ще се научиш да ядеш без да пълнееш, като слушаш тялото си и разбираш какво ти казва. Ще знаеш винаги със сигурност какво е добре и какво не е добре за теб. Ще се научиш да тренираш така, че да ти стане навик за цял живот и да не усещаш тренировките като мъчение. Ще намалиш стреса и ще научиш нови техники, които са бързи и ефективни във всяка ситуация, в която имаш нужда от тях. Ще правиш по-малко неща, а ще бъдеш по-ефективна. Влизането във форма и след това поддържането ѝ ще ти се случва без да го мислиш. Просто ще слушаш тялото си и вече ще знаеш какво ти казва.

Нямам търпение да започнем да работим заедно по метода BEST – body – emotion – soul – transformation.

Програмата е уникална не само за България, но и за света. Разработена е по ексклузивен метод BEST, резултат от над 15 години целенасочено обучение, опит, усъвършенстване и научни доказателства.
Създадох я с любов и грижа за всички, които се затрудняват да открият сами баланса Здрава връзка с храната – Тренировки – Почивка – Радост – Удоволствие от живота.

Прекрасна, вече 3 месеца тествам върху себе си (и приятели) този нов метод за влизане във форма. ОБАЧЕ трансформацията да е през любов, грижа и нежност към мен. Работих изключително много с емоциите, чувствата, стреса. Разбира се, храненето и тренировките бяха част от ежедневието ми през това време – резултатът е, че влизам в дънки, в които не можех да вляза, при това тренирам не повече от 15 минути на ден и през цялото време ядох пица почти всеки ден (омръзваше ми всеки ден). Знам, че звучи невероятно, но когато заобичаш себе си и намалиш стреса, нещата ти се получават много по-лесно, при това без да се вманиачавам и даже някак между другото. И разбира се използвах последните научни открития за стрес, хормони, нервна система и начин на мислене.

Нямам търпение да започнем да работим заедно по метода BEST – body – emotion – soul – transformation.

BEST е пътеводител на жените към себе си, лесно и приятно пътешествие към хармонията и мечтаната върхова форма.
(ако вярваш, че това е невъзможно, затова нещата ти се получават трудно!)
BEST ти предоставя нов и различен начин с, който постигаш желаната форма, харесваш се и се обичаш повече.
(ако не се обичаш, колкото и размера да свалиш, няма да ти е достатъчно)
BEST ти дава ключа към емоционално съвършения покой, от който се нуждаеш в забързаното ежедневие.
(ако се чудиш как ще намеря време И ЗА това, времето ще те намери само, когато отвориш пространство за него)
БЕЗ непосилни и изтощителни тренировки.
БЕЗ гладуване и лишаване от любимите храни.
БЕЗ губене на ценно време.

Запиши се в листа с чакащи и ще получиш информация при официалния старт на BEST!

Прекрасна, направи нещо различно и направи 2023-та твоята най-успешна година досега!
Ако си спряла да мечтаеш и да стъпваш уверено към сбъдването на твоите цели, уверявам те, че ще те подкрепя във всяка твоя крачка по пътя.

С обич,
BEST Руми

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!