Отслабване Диана

Публикувам снимките на Диана по нейно желание. Спомням си първото нейно писмо до мен, беше изключително позитивно и слънчево, въпреки че тя по-долу споделя, че не е била в най-добрия си период. Диана започва втори 4 седмици на персонализирания според нейните предпочитания режим „Оптимално тегло“.

Отслабването на Диана е типично по женски – коремът първо се потдава, а бедрата и ханшът се включват малко по-късно. Ще видите на снимките, че след 4 седмици се забелязва коремната мускулатура, а кожата на бедрата е станала по-гладка. С Диана продължаваме да работим и се надявам след вторите 4 седмици да ни изпрати нови снимки, с които да ни вдъхнови да сме по-добри, по-силни и позитивни 🙂

Сега, след 28 дена, равносметката е следната: 4 кг надолу; минус 3 см от бедрата; минус 3.5 см от талията и минус 2 см от ханша. Това обаче е равносметката само в цифри.

Как започна всичко: На 24 години съм. Водех заседнал начин на живот –работа пред компютър, лекции в университета, предполагам, че на всички им е ясно за какво говоря. Хапвах нещо на крак през деня, предимно сандвичи и закуски. Прибирах се изтощена, вечерях обилно и лягах.

С времето, при този ритъм на живот, килограмите започнаха да се трупат малко по малко. След първите 1-2 кг си казвах, че няма проблем – ще направя една диета и всичко ще е ОК. Но след всички ужасно тежки диети, които обещаваха „бързо” отслабване, аз отново си връщах килограмите. И така, докато не се стигна до там, че кантара закова на 62 кг! Започвах диети, от интернет, но в крайан сметка си оставах хем гладна хем пълна и със стабилен целулит.

Наред с теглото, този заседнал начин на живот се отрази и на здравето ми. Бях вечно изморена, раздразнителна, появиха се проблеми с яйчниците, последва нередовен цикъл и хормонално лечение. Не исках да излизам, нямах настроение за нищо, дрехите не ми ставаха. И когато жена е в депресия – посяга към сладкото … Бях в омагьосан кръг!

Един уикенд ровех в интернет за поредната диета, когато случайно попаднах на сайта на Руми. Зачетох се в коментарите и реших да започна със Супер ефикасна диета за бъдещи булки (когато човек иска нещо отчаяно се хваща първо на думи като „супер” и „ефикасно” и очаква нещата да се случат за минути буквално).

Бях на диетата два дни, през това време изчетох и почти целия сайт на Руми. И тъй като исках да отслабна мигновено (дори ако може до утре) ми стана ясно, че само с диета няма да я бъде. Реших се и драснах на Руми писмо, обясних й какъв е моя случай, че искам да стана 54кг (тогава тези кг ми се виждаха като невъзможна мисия).

След няколко часа тя ми отговори и така започна всичко. Получих диетата и упражненията заедно с подробни обяснения от страна на Руми, която остана отворена за всички мои въпроси и подхождаще гъвкаво спрямо хранителните ми предпочитания.

Относно диетата – нямах никакви проблеми да я започна и спазвам. Храня се доста разнообразно, всеки ден имам плод в менюто си. С времето се научих дори какво мога и не мога да ям, а най-важното е, че наистина усетих разликата върху организма, когато човек спре да се храни нездравословно. ( Само за информация – парите, които преди отделях за храна в супермаркетите, значително намаляха)

Относно упражненията: Честно казано – малко се уплаших в началото само при мисълта, че всеки ден трябва да ставам с час по-рано и да правя упражнения. Дори си мислех, че ще трябва да ходя едва ли не изтощена на работа. Но се оказа точно обратното. Проблем със ставането имах първите 3-4 дни, след това тялото ми само се събуждаще и искаше да тренира.

Сега, след 28 дена на режим, смея да кажа, че упражненията сутрин са като дрога, ако не си вземеш дозата – чувстваш се странно. Хубавото е, че всеки ден упражненията са различни и не се превръщаш в робот, който става и всяка сутрин прави едно и също и така със седмици. Разбира се, имало е случаи в които съм правила тренировката вечер.

С времето виждах как тялото ми започва да отхвърля упражненията като лесни и да иска по-сложни и по-трудни. След втората седмица минах на по-горно ниво и първоначално вместо три кръга правех два.

Усещането е невероятно! Всеки ден да моделираш собственото си тяло и да знаеш, че всеки изчезнал сантиметър е изцяло твое дело и всяко оформило се мускулче също – какъв по-голям стимул от това!

Сега, след 28 дена, равносметката е следната: 58 кг ( 4 кг надолу); минус 3 см от бедрата; минус 3.5 см от талията и минус 2 см от ханша. Това обаче е равносметката само в цифри.

Сега съм нов човек – усмихнат, жизнен, излизам постоянно, самочувствието ми се върна, тонуса ми се покачи значително, няма и помен от здравословните проблеми. И всичко това само след 28 дни…

В момента правя няколко дни пауза и започвам втори цикъл на програмата „Оптимално тегло„. От една временна диета, както смятах в началото, този режим се превърна в начин на живот.

10 comments

 1. qna 18 септември, 2012 at 17:24

  Диана, поздразвления за пълната промяна. Изглеждаш страхотно в новото си тяло 🙂 . Продължавай в същия дух.
  Поздрави,

 2. Ивелина 18 септември, 2012 at 21:34

  Много ме дадъхвате, момичета! Браво! Карате ме да вярвам, че за 28 дни може да се направи такава трансформация!! На мен ми е най-трудно да спра сладкото! Не знам как! На работа постоянно някой черпи за нещо, постоянно нещо е пред погледа ми дори и да не купувам нищо от магазина!
  Диде, поздравления! Браво за резултатите! Големи адмирации за това, което си направила – само така и не се отказвай – упражнявай и подобрявай себе си! Браво й на Руми!

 3. Maria 18 септември, 2012 at 22:42

  Поздравления, резултатите ти са направо страхотни :))) Представям си след още 4 седмици как ще изглеждаш 🙂 Руми, поздравления и за теб!

 4. Десислава 19 септември, 2012 at 07:47

  Страхотно Диана изглеждаш супер и резултатите ти са страхотни продължавай в същия дух.

 5. Диана 19 септември, 2012 at 09:16

  Здравейте момичета,
  Благодаря за милите думи:) Началото започна добре, да видим как ще продължа:)

  Ивелина, мила, и аз не можех без сладко, но сега вместо всичките тестени захарни бомби хапвам плодове и се чувствам къде къде по-добре. Няма да съжаляваш, ако започнеш режима, а и Руми винаги е насреща – било то и само да те мотивира. И не се плаши – нали знаеш, че на страха очите са големи!

 6. Milena 19 септември, 2012 at 12:43

  Wow, Диана, изглеждаш страхотно! Много мотивиращи снимки и резултати. Аз днес започнах с хранителния режим и упражненията. Стискайте палци момичета да не се предам и да постигна резултати 🙂

 7. Даниела 19 септември, 2012 at 12:45

  Стискаме ти палци!С постоянство всичко се постига!Руми браво дано все повече хора променят начина си на живот и спортуват.

 8. ninbeam 19 септември, 2012 at 15:08

  Браво, Диди, поздравления и от мен за страхотния напредък и новата форма, и да продължаваш все така! Със сигурност след следващите 4 седмици по програмата на Руми равносметката и в цифри, и като себеусещане ще е още по-впечатляваща 🙂

 9. маруся 20 септември, 2012 at 07:33

  Ей,Дианче,страхотна фигура!Браво.Много мотивиращо.Ще чакам следващите резултати с нетърпение. 🙂
  Руми,ти си истинско съкровище!

 10. Плами 11 октомври, 2012 at 08:55

  Тази видима разлика наистина е много мотивираща. С нетърпение очаквам и при мен да се забележи тази разлика, въпреки че не използвам платената програма полагам неимоверни усилия.

Коментарите са заключени

Пости ден 24

Днес почивах от тренировки като измислях нова тренировка за долна част. Това означава, че се движа, пробвам различни комбинации, но не ги правя много повторения, ...