Отслабване Диана

Публикувам снимките на Диана по нейно желание. Спомням си първото нейно писмо до мен, беше изключително позитивно и слънчево, въпреки че тя по-долу споделя, че не е била в най-добрия си период. Диана започва втори 4 седмици на персонализирания според нейните предпочитания режим „Оптимално тегло“.

Отслабването на Диана е типично по женски – коремът първо се потдава, а бедрата и ханшът се включват малко по-късно. Ще видите на снимките, че след 4 седмици се забелязва коремната мускулатура, а кожата на бедрата е станала по-гладка. С Диана продължаваме да работим и се надявам след вторите 4 седмици да ни изпрати нови снимки, с които да ни вдъхнови да сме по-добри, по-силни и позитивни 🙂

Сега, след 28 дена, равносметката е следната: 4 кг надолу; минус 3 см от бедрата; минус 3.5 см от талията и минус 2 см от ханша. Това обаче е равносметката само в цифри.

Как започна всичко: На 24 години съм. Водех заседнал начин на живот –работа пред компютър, лекции в университета, предполагам, че на всички им е ясно за какво говоря. Хапвах нещо на крак през деня, предимно сандвичи и закуски. Прибирах се изтощена, вечерях обилно и лягах.

С времето, при този ритъм на живот, килограмите започнаха да се трупат малко по малко. След първите 1-2 кг си казвах, че няма проблем – ще направя една диета и всичко ще е ОК. Но след всички ужасно тежки диети, които обещаваха „бързо” отслабване, аз отново си връщах килограмите. И така, докато не се стигна до там, че кантара закова на 62 кг! Започвах диети, от интернет, но в крайан сметка си оставах хем гладна хем пълна и със стабилен целулит.

Наред с теглото, този заседнал начин на живот се отрази и на здравето ми. Бях вечно изморена, раздразнителна, появиха се проблеми с яйчниците, последва нередовен цикъл и хормонално лечение. Не исках да излизам, нямах настроение за нищо, дрехите не ми ставаха. И когато жена е в депресия – посяга към сладкото … Бях в омагьосан кръг!

Един уикенд ровех в интернет за поредната диета, когато случайно попаднах на сайта на Руми. Зачетох се в коментарите и реших да започна със Супер ефикасно меню за бъдещи булки (когато човек иска нещо отчаяно се хваща първо на думи като „супер” и „ефикасно” и очаква нещата да се случат за минути буквално).

Бях на менюто два дни, през това време изчетох и почти целия сайт на Руми. И тъй като исках да отслабна мигновено (дори ако може до утре) ми стана ясно, че само с меню няма да я бъде. Реших се и драснах на Руми писмо, обясних й какъв е моя случай, че искам да стана 54кг (тогава тези кг ми се виждаха като невъзможна мисия).

След няколко часа тя ми отговори и така започна всичко. Получих персоналното меню и упражненията заедно с подробни обяснения от страна на Руми, която остана отворена за всички мои въпроси и подхождаще гъвкаво спрямо хранителните ми предпочитания.

Относно менюто – нямах никакви проблеми да я започна и спазвам. Храня се доста разнообразно, всеки ден имам плод в менюто си. С времето се научих дори какво мога и не мога да ям, а най-важното е, че наистина усетих разликата върху организма, когато човек спре да се храни нездравословно. ( Само за информация – парите, които преди отделях за храна в супермаркетите, значително намаляха)

Относно упражненията: Честно казано – малко се уплаших в началото само при мисълта, че всеки ден трябва да ставам с час по-рано и да правя упражнения. Дори си мислех, че ще трябва да ходя едва ли не изтощена на работа. Но се оказа точно обратното. Проблем със ставането имах първите 3-4 дни, след това тялото ми само се събуждаще и искаше да тренира.

Сега, след 28 дена на режим, смея да кажа, че упражненията сутрин са като дрога, ако не си вземеш дозата – чувстваш се странно. Хубавото е, че всеки ден упражненията са различни и не се превръщаш в робот, който става и всяка сутрин прави едно и също и така със седмици. Разбира се, имало е случаи в които съм правила тренировката вечер.

С времето виждах как тялото ми започва да отхвърля упражненията като лесни и да иска по-сложни и по-трудни. След втората седмица минах на по-горно ниво и първоначално вместо три кръга правех два.

Усещането е невероятно! Всеки ден да моделираш собственото си тяло и да знаеш, че всеки изчезнал сантиметър е изцяло твое дело и всяко оформило се мускулче също – какъв по-голям стимул от това!

Сега, след 28 дена, равносметката е следната: 58 кг ( 4 кг надолу); минус 3 см от бедрата; минус 3.5 см от талията и минус 2 см от ханша. Това обаче е равносметката само в цифри.

Сега съм нов човек – усмихнат, жизнен, излизам постоянно, самочувствието ми се върна, тонуса ми се покачи значително, няма и помен от здравословните проблеми. И всичко това само след 28 дни…

В момента правя няколко дни пауза и започвам втори цикъл на програмата „Оптимално тегло„. От една временно меню, както смятах в началото, този режим се превърна в начин на живот.

10 comments

 1. qna 18 септември, 2012 at 17:24

  Диана, поздразвления за пълната промяна. Изглеждаш страхотно в новото си тяло 🙂 . Продължавай в същия дух.
  Поздрави,

 2. Ивелина 18 септември, 2012 at 21:34

  Много ме дадъхвате, момичета! Браво! Карате ме да вярвам, че за 28 дни може да се направи такава трансформация!! На мен ми е най-трудно да спра сладкото! Не знам как! На работа постоянно някой черпи за нещо, постоянно нещо е пред погледа ми дори и да не купувам нищо от магазина!
  Диде, поздравления! Браво за резултатите! Големи адмирации за това, което си направила – само така и не се отказвай – упражнявай и подобрявай себе си! Браво й на Руми!

 3. Maria 18 септември, 2012 at 22:42

  Поздравления, резултатите ти са направо страхотни :))) Представям си след още 4 седмици как ще изглеждаш 🙂 Руми, поздравления и за теб!

 4. Десислава 19 септември, 2012 at 07:47

  Страхотно Диана изглеждаш супер и резултатите ти са страхотни продължавай в същия дух.

 5. Диана 19 септември, 2012 at 09:16

  Здравейте момичета,
  Благодаря за милите думи:) Началото започна добре, да видим как ще продължа:)

  Ивелина, мила, и аз не можех без сладко, но сега вместо всичките тестени захарни бомби хапвам плодове и се чувствам къде къде по-добре. Няма да съжаляваш, ако започнеш режима, а и Руми винаги е насреща – било то и само да те мотивира. И не се плаши – нали знаеш, че на страха очите са големи!

 6. Milena 19 септември, 2012 at 12:43

  Wow, Диана, изглеждаш страхотно! Много мотивиращи снимки и резултати. Аз днес започнах с хранителния режим и упражненията. Стискайте палци момичета да не се предам и да постигна резултати 🙂

 7. Даниела 19 септември, 2012 at 12:45

  Стискаме ти палци!С постоянство всичко се постига!Руми браво дано все повече хора променят начина си на живот и спортуват.

 8. ninbeam 19 септември, 2012 at 15:08

  Браво, Диди, поздравления и от мен за страхотния напредък и новата форма, и да продължаваш все така! Със сигурност след следващите 4 седмици по програмата на Руми равносметката и в цифри, и като себеусещане ще е още по-впечатляваща 🙂

 9. маруся 20 септември, 2012 at 07:33

  Ей,Дианче,страхотна фигура!Браво.Много мотивиращо.Ще чакам следващите резултати с нетърпение. 🙂
  Руми,ти си истинско съкровище!

 10. Плами 11 октомври, 2012 at 08:55

  Тази видима разлика наистина е много мотивираща. С нетърпение очаквам и при мен да се забележи тази разлика, въпреки че не използвам платената програма полагам неимоверни усилия.

Коментарите са заключени

Месец 8 във фитнес клуб „Румфи“

Здравейте Прекрасни 🙂 Нямам търпение да споделя новите тренировки, с които ще правим малки, секси, издължени мускули. Акцентираме върху дупето – ще го оформим от ...